Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Kenneth Branagh je zajímavej nápad, ale s pracema okolo Thora asi nebude mít času nazbyt.
Jelikož jsem si oblíbil Wallandera tak spíše doufám, že se k němu po Thorovi rychle vrátí. V Game of thrones je to spíše zbožné přání.
Stannise by měl hrát Kevin Spacey :)))
Tak to už je vyloženě sci-fi. :-D
Více případně na Westeros či Wic.
Ale nemůžu si teď uvědomit kdo byl Stiv - ten co ho Arya bodla když utíkala z Králova přístaviště?
Kevana som si predstavoval statnejšieho a podstatne mladšieho, ale môže byť.
Taky jsem měl zprvu ten pocit, jenže já mám obecně jiný pocit z knihy, pokud jde o věk hrdinů. Proto jsem si to včera ověřoval a Kevanovi má být 55, Tywinovi o pár víc. Takže tohle docela sedí (Gelder ročník 49, Dance 46).
ad Stiv - to je jeden z divokých, viz rejstřík postav a míst. Ten co ho Arya bodla je právě onen bezejmenný stájový chlapec.
Co se týká Chucka, zdá se že není nepřemožitelný. Jedna stará legenda (Ano chápu, že je to jen legenda, ale každá legenda je založena trochu na pravdě). Takže, jedna stará legenda praví, že Chuck má svoji slabinu. Důležité je chytře využít jeho vlastní sílu proti němu samotnému. A pak je potřeba ještě loupežník. Vše viz tato Pohádka
Olivier as Big Daddy? Well, no, but sort of. Dunk found him annoying. Harry had dealings with him, Jason with a namesake. He’s done Dickens, Shakespeare, Thackeray, Chaucer, and Pratchett, and might have run into our dog as well.
A všetko nasvedčuje tomu, že riešením hádanky a hercom, ktorý si strihne zpozdilého lorda, je David Bradley, známy ako školník Filch z Harryho Pottera. Nechcem predbiehať, ale ak sa to nakoniec potvrdí, je to absolútne fantastická voľba.