Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1101113151669

Komentáře

• upraveno 4. srpna 2010
    To by mě taky zajímalo, rád bych ho poznal :-)
  • upraveno 11. srpna 2010
    Další dva obsazení herci.

Jhogo - ELYES GABEL (další pokrevní jezdci nebudou pro první sérii na pevno obsazení)

Gendry - JOE DEMPSIE (podobně jako Robb, Jon, Dany a další byla role postaršena)

imageimage
  • upraveno 11. srpna 2010
    Docela ujdou.
  • upraveno 18. srpna 2010
    Další změna v obsazení, ser Aliser Thorne. Dereka Halligena nahrazuje Owen Teale, mj. držitel ocenění Tony.

image.

Natáčení jinak samozřejmě nadále probíhá, Sean Bean nakonec sice je na Ostrovech, ale natáčí bokem ještě film a do Belfastu se vrátí zas na podzim. V posledních dnech se natáčely scény na Zdi, mj. s Tyrionem. A příští týden by měl být věnován pobočníkově turnaji aneb big boys Cleagane na plac. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. srpna 2010
    Letošní zima bude proklatě dlouhá.

Těším se pekelně :o)
  • upraveno 18. srpna 2010
    Vida, další známá tvář. :-)
  • upraveno 20. srpna 2010
    Jen upozornění - obsazeny byly další role. Největší z nich je bezpochyby Jon Umber (Clive Mantle).
    Ještě nepotvrzeno, čeká se na probuzení GRRM :-)
    Už by to chtělo obsadit nějaké seveřanské lordy. Nečekám, že se objeví všichni, rád bych viděl alespoň Jona Umbera, Lady Mormont, Karstarka a dvojici bratrů Gloverových, Roose Boltona uvidím rád o poznání méně, ale netrpělivě čekám na jeho obsazení.
    GRRM už se vyspinkal a prozradil řešení hádanek.

Lalor Roddy - vrahoun na Zimohradu

Simon Lowe - prodavač vína, vrahoun najatý na Daenerys

Susie Kelly - Hostinská Máša

Mark Lewis Jones - Shagga

Clive Mantle - Velký Jon Umber

imageimage
  • upraveno 22. srpna 2010
    Velký Jon, super. Na Mášu a ten její kyselist jsem už úplně zapomněl :D
  • upraveno 16. září 2010
    Co se tušilo už delší dobu, bylo potvrzeno. Magistr Mopatis byl přeobsazen, Ian McNeice bohužel nebude, asi to nevycházelo časově. Nahradí ho Roger Allam.
  • upraveno 5. října 2010
    Ve Hře o trůny bude dle zpráv od GRRM hrát i Horký koláč a Lommy, budou je hrát Ben Hawkey a Eros Vlahos (kouzelný jméno, což? :-)

Brzy by také měla být oznámena jména představitelů Stiva, Meryna Tranta (čeká se na potvrzení od HBO) a vybírá se představitel Kevana.

Jo a taky byl obsazen Rickon (Art Parkinson) a Mirri Maz Duur (Mia Sotiriou. A ještě, Eles Gabel bude hrát Rhakara místo Jhoga.

imageimage
  • upraveno 15. října 2010
    Ser Meryn Trant - Ian Beattie . Hned na konci října by měl natáčet scénu se Syriem. Jo a představitel Syria se svěřil, že bude natáčet i nějaké scény, které v knize nejsou. Nabízí se scéna jeho a Neda při najímání - což mě extra zajímá, vždycky jsem chtěl vědět, jak k němu Ned přišel.

image
  • upraveno 16. října 2010
    to je pravda. na to, že ho Ned povolal len tak z noci na deň v knihe, to bol pridobrý kauf. že by ho dohodil pavouk?
  • upraveno 17. října 2010
    Mimochodem, je v knize výslovně potvrzeno, že byl Syrio zabit?
    Pokud si dobře pamatuju, tak ne. Naposledy ho vidíme, když Arya utíká, ne? Zbtyek už jsou jen klepy, které se donesly do hradu.
    Zase na druhou stranu ten souboj Meryn Trant přežil, takže buď opravdu Syria zabil a nebo mu pláchnul. I když je divný, že by se o tom později nikdo nezmínil, o chlápkovi s klackem v ruce, co sejmul několik ozbrojenců a unikl příslušníkovi Gardy.
    No, třeba se tím nechtěli moc chlubit, že jim zrdhnul. ;-) Přiznám se, že by mi to vůbec nevadilo.
    upraveno 17. října 2010
    Pochybuji. Syrio je buď mrtvý nebo hnije někde hluboko v kobkách Rudé bašty.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. října 2010
    Ta scéna končí tim, že Arya na útěku vidí, jak Meryn přeseknul Syriovi jeho klacek.
    Tak, jak to napsal flanker, to zní opravdu strašlivě. :-)
    To jo! :-D
    upraveno 17. října 2010
    Boha jeho, než jste to tady napsali, tak mě to výjimečně ani nenapadlo. Chlapi zatracení :o)))
    Rozdíl mezi ženským a mužským uvažováním. :-)
    Možná by tímhle hrůzným zážitkem šla vysvětlit Aryina pozdější psychika. Ostatně mě by to taky rozhodilo. :-D
    Ono je otázkou, zda měl o Syriově smrti jasno v době psaní 1. dílu sám Martin? Syriův "konec" mu umožňuje kdykoliv v budoucnosti přivést jeho postavu zpět, ale pokud to naopak neudělá, každý to vezme tak, že Syrio zemřel.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. října 2010
    Chvíli jsem se odhodlával se sem podívat, co moje poznámka způsobí...
    Jestli Syrio nezemřel, tak je buď identický s Jaqenem, a nebo se pořád jako Syrio třeba opět shledá s Aryou v Bravosu (i když to by se s ní mohl setkat i jako Jaqen). :-)
    V Králově přístavišti považují Aryu všichni za s největší pravděpodobností mrtvou. Kdyby věděli o tom, že Syrio přežil, předpokládám, že by si mysleli, že Arya je s ním. Leda by Meryn Trant nikomu neřekl, jak se věci ve skutečnosti se Syriem mají.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.