Asi to neni dobrá zpráva. Nicméně Warbeck dostal oskara za Shakespeara a nutno říct, že z toho si taky nepamatuju ani tón. Aspoň jsou to dva měsíce. Horner měl na Tróju dva tejdny...
Djawadi podle mě špatné zprávy neznamená. Mám ho docela ráda, i když je pravda, že často pracuje s dost... moderním feelem, abych tak řekla. Určitě si ale myslím, že na výkřiky hrůzy je ještě brzy.
Moje výkřiky hrůzy byly dané spíš tou náhlou změnou a časovým tlakem, křičel bych, i kdyby na poslední chvíli angažovali Shorea (i když asi trochu míň no :-) No pořád je to velká neznámá, stejně jako u Warbecka...
Djawadi - u mě dobrý, jeho hudba má cosi do sebe. U Souboje Titánů byla asi jediné, co tam stálo za pozornost, Iron Mana jsem svého času poslouchala často. Věřím, že se s šibeničním termínem popasuje s úspěchem.
k Arye - jak už někdo vzpomenul, výhodou je, že ona není nikdy prezentována jako šermíř, ale někdo kdo se učí - takže těžkopádnost a nemotornost bude imho v seriálu sedět
Tak hlavně o ty souboje projdou ještě postprodukcí, kde se to různě zrychluje apod., takže by to vypadalo dobře, i kdyby tím šermířem být měla... :-D To by pak jako dřeva vypadali totiž všichni, pochybuju, že někdo z těch herců chodil na hodiny historického šermu. ;)
mortensen chodil z mečom aj na kávu, keď trénoval a hral Aragorna. ano postprodukcia a dobrý choreograf dokážu veľa. vôla takisto. takže sme optimisti. som za :)
Však já netvrdím, že nějakým tréningem neprošli, ale stejně to natáčeli zpomaleně, protože a) zas tak dobře se to během pár měsíců (i když jistě intenzivního tréningu) naučit nelze, a b) herec, pokud to není odvážná duše, tak do toho moc tvrdě nepůjde - od toho jsou pak kaskadéři. Ale jak říkáš, postprodukce a choreograf, kterej jim řekne co mají zhruba dělat, aby to před kamerou vypadalo dobře, to jisté.
Jo to umí, ve scéně kde se piloti vracejí z první mise a on jim lehce vynadá mu to šlo, takže do role někoho kdo kritizuje všechny okolo se hodí. Jinak docela mě dostalo, jak Svěrák v povídání před filmem mluvil o tom, že mu v Pearl Harboru ukradli námět, když ho poslal do Miramaxu a hlavním důkazem jsou koktající piloti v obou filmech, no nevím.
No tak o tý krádeži si cvrlikali vrabci na střeše pěkně dlouho, ale teď poprvý jsem to slyšel na plnou hubu Svěráka říct (vůbec ten seriál o českém filmu je skvělý, to se Vachlerovi povedlo). Jinak těžko soudit, každopádně je Tmavomodrý svět jeden z mých nejoblíbenějších CZ filmů a imo hodně nedoceněný. Zato Pearl Harbor je po právu vysmívaná blbost :-)
Komentáře