Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Starkovic děvčata, Theon, Robb a Sníh:
http://i211.photobucket.com/albums/bb208/Silverstar1610/P1000401.jpg
Rodric Cassel, Jon, fanynka, Theon, Robb:
http://i211.photobucket.com/albums/bb208/Silverstar1610/P1000413.jpg
atd atd atd:
http://i211.photobucket.com/albums/bb208/Silverstar1610/P1000459.jpg
Esmé Bianco (red headed whore + spekuluje se o tom, že její role bude rozšířena nebo že dokonce bude přeobsazena do důležitější role pokud HBO seriál vezme - nabízí se Shae)
http://i211.photobucket.com/albums/bb208/Silverstar1610/P1000458.jpg
http://i211.photobucket.com/albums/bb208/Silverstar1610/P1000482.jpg
Ostatně to platí o většině ostatních herců, perfektní výběr. Jediný, kdo mi pořád nesedí je Alfie jako Theon. Sice si na něj už zvykám, ale já si Theona v knize představoval trochu více "chlapského", trochu drsnější, mužnější rysy. Protože, když si představím Alfieho v některých scénách z knih, připadá mi to trochu vtipné. Ale to je detail, nejde vyjít vstříc všem fanouškům do posledního detailu :D
Sansa z profilu a vedle ní se Maisie nevědomky vžívá do role Aryi :D
http://i211.photobucket.com/albums/bb208/Silverstar1610/P1000446.jpg
EDIT: Opravil jsem ti ty odkazy. Při vkládání odkazů je důležité mít ten odkaz hlavně za tím href v úvozovkách. Stačí daný odkaz označit a pak kliknout na URL, odkaz se pak vytvoří. Ale jinak moc díky za obrázky. Alek.
Alfie vypadá jako dobrej představitel křiváka, takže se bude muset zpočátku trochu krotit. A naopak, Theon moc mužnej imo není. I na Zimohradě to byl spíš takovej navoněnej hezounek. A na Ostrovech jím pak opovrhovovali úplně všichni.
Já si nemůžu pomoct, ale mám z toho celýho, a hlavně z představitelů a štábu, čím dál lepší pocit. Nepřijde mi úplně běžný, že se při natáčení konaj autogramiády s autorem a následný pitky v baru, kam přijdou i herci. Když pak člověk čte, jak přísně je hlídáno natáčení třeba Tudorovců, říká si, že tady je něco špatně. Anebo dobře? :-)
PS: Sorry, heade, tentokrát výjimečně bez překladu, sám jsem rozuměl tak polovině.
Zlovllllk:
umělý sníh z lokace, kde se natáčelo nalezení vlčat:
1. Sansa - soudím jen podle vizuálu, ale ten je vskutku přesný. Jestli má dcérka i nějaký herecký talent k tomu, je to v mých očích spot-on casting.
2. Jon - možná to je jenom tím, že byl Harrington na akci unavený (jak tvrdili pozorovatelé), ale působí velice "Jonovským", tj. starkovsky chladně rozvážným/ targaryensky zasněným dojmem. Velice působivý kontrast k hedonisticky působícímu Robovi/ Maddenovi.
3. Arya - možná až příliš roztomilá, ale přesto velice charismaticky působící bytůstka. Docela bych uvítal vidět ji se mračit, či s aryovsky kyselým úšklebkem. Přesto, pokud má herecký talent, o jakém mluvil GRRM, velice dobře si ji jako Aryu umím představit.
4. Rob - možná trošku moc starý a pohledný. Je jasné, že bylo třeba posunout věk dětských postav, ale v tomhle konkrétním případě se mi zdá, že trochu přestřelili. Příběh Roba pro mě byl o tom, kterak patnáctiletý mladíček musí přes noc dospět v Krále Severu. Nejsem si jistý, jestli se takovému příběhu teď (ev.) bude dát věřit. Na druhou stranu - odděte ho do zbroje, nařaste mu na ramenou šedý plášť se zlovlkem a Mladého Vlka v něm určitě uvidím.
5. Theon - řadím se k těm, kterým tahle volba moc nesedí. Už jenom proto, že vypadá příliš mladě nejen vedle Maddena, ale i Harringtona, na to, že by měl být o dva roky starší. Hm, maskéři však dokážou zázraky a pokud je v malém Liliiném bráchovi něco hereckého talentu, rád se o tom nechám přesvědčit.
6. ser Rodrick - možná jsem nikdy nedával pozor, když jsem četl fyzickou charakteristku Rodricka Cassela, ale já si ho nevím proč vždycky představoval tak nějak seversky asketického, zkrátka jako vyhublého, šlachovitého staříka. To je ale jenom dojem.
K Esmé Bianco se vyjadřovat nebudu, nějak moc nechápu, proč je její podíl na pilotu tak protěžován, když je jen o stupeň víc než kompazistka.
Tak :) A čekáme na další fotky.
Eddard: Vcelku souhlasím, Theon je velká neznámá a Robb krapet starší. Arya je pro mě ok, to uličnictví jí kouká z očí; zakabonění jistě taky zvládne až jí budou na placu trápit pár hodin. :-)
Roddricka jsem si já představoval jako seveřana hodně v letech, mohutný, statný s náznakem bříška (věk nezastavíš) a samozřejmě licousy vše případně zachrání.
ad Esmé... možná je nějak známá v těch kruzích, nevím. Každopádně je to právě ona, kdo je nejvíc otevřen IF komunitě (někdo z ní jí tvoří profil na Facebooku). Takže to možná tak jen vypadá; ona je zatím prostě nejvíc sdílná.
Další fotky? No teď už to bude slabší, jestli se přesunou do studia. Ale údajně se má snad natáčet ještě na Old Castle Ward, tak třeba odtamtud něco bude.
Jak psal Eddard, taky už mi delší dobu vrtá hlavou, proč je na Esmé upoutána tak velká pozornost nejen ze strany fanoušků, ale hlavně ze strany tvůrců. Už několikrát jsem si musel v duchu říci: "Vždyť se v pilotu objeví na 2 minuty a pronese 2 věty, tak proč je kolem ní takový humbuk, jako by byla rovnocená s ostatními obsazenými herci" Pořád mám takový pocit, že se musela tvůrcům upsat na delší dobu a že s ní mají větší plány.
Jinak je překvapivé jak málo bylo zatím využito Paint Hall, před natáčením se očekávalo, že tam proběhne většina scén a ve skutečnosti se točilo hlavně ve skutečných exteriérech.
Na Caslte Ward už natáčení proběhlo a vše už se pomalu, ale jistě chystá na blížící se přesun do Maroka
Každopádně tohle natáčení bylo pravděpodobně poslední na Ostrovech, možná ještě něco bude probíhat ve studiu, ale jinak už se štáb přesunul do Maroka.
Ne, heade, překlad nechystám. :-) Jsou to ty běžný hollywoodský plky, jak bylo všechno úžasný a dokonalý. Takže jen ve zkratce; natáčela všechno mimo studio v reálných lokacích, Dinklage byl super kolega a Esmé doufá, že by se třeba mohla do seriálu ještě někdy vrátit (Ros prý v pilotu nezemře).
Každopádně bude brzy konec natáčení pilotu a teď se pár měsíců nebude nic dít. Až někdy kolem února by mohlo HBO sdělit, jestli GoT dostane šanci. A poté další měsíce a měsíce čekání, protože HBO nezačne vysílat dokud nebude natočena celá první série, takže pokud by vše šlo dobře, tak podle předpokladů někdy na začátku jara 2011 bychom se mohli konečně dočkat
Mimochodem jeden člen fanouškovské komunity, který se účastnil natáčení jako komparsista řekl, že během natáčení byl všudypřítomný ještě další štáb, který natáčel rozhovory a dokumentoval natáčení, takže se můžeme těšit na zajímavé bonusy na DVD
však ešte budú kamarátky. Kráľovná a jej tajomný majster našeptávačov :)