TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Fakt paráda. Britský černý humor a dokonce i morální poselství. :-)
Připomnělo mi to Krajní meze, kde měli taky epizody, jak moderní technika ničí život.
Jediný případ, na který si vzpomínám byl Star Trek DS-9, ten bezpečnostní důstojník se uměl roztéct (dokonce jednou za x dní musel).
EDIT: I když moment, teď jsem si na něco vzpomněla. Něco podobného si pamatuju ze Smallwillu.
V SG-1 jsem díly s replikátory nesnášela. Horší už bylo snad jen cestování v čase.
Jinak to dokázal taky T-X ne v Terminátorovy?
Replikátoři to uměli jen v Atlantidě, nepamatuju si, že by to RepliCarter uměla.
@Blackfish
Tajuplný svět Alex Mackové
Jeden díl s replikátory se mi přece jen líbil hodně. Ten, kde našli jejich stvořitelku.
Souhlas ohledně doktorky.
Jedno jediné pozitivum Vala měla. Aspoň se tím pádem nesnažili udělat romantický pár z Daniela a jeho skutečné manželky (když už si ji tam prosadil).
Terminátora jsem snad ještě ani neviděla. :anxious: Vážně už netuším, ale myslím, že to bylo něco s mládeží v hlavní roli.
Pokud jde o cestování časem v SG1, tak se mi nejvíce líbil úplně poslední díl Unending. Řekl bych, že i nejlepší díl z posledních dvou řad (už chyběl jenom O'Neill) -- taky jsem měl co dělat, abych překousl Valu. Jinak se mi z posledních dvou řad ještě líbil 200 díl, ty narážky (+ neviditelný O'Neill) jsou naprosto dokonalé :).
Za nejlepší považuju prvních 7 řad (mážná až na první řadu, která mi přišla nějak nudná).