TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1101102104106107362

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    MissUtahraptor napsal(a):

vydat se polonahá, neozbrojená v noci neznámo kde neznámo kam...

A zakopla o kořen (nebo o cokoli jiného) - to je moje nejoblíbenější část honiček a útěků :)
  • @Everett_Young Dle některých zdrojů uměli "raptoři" přetočit jeden ze tří prstů předních tlapek naproti zbylým dvěma a "prostříhat" se na žebra oběti. :twisted:

image
  • Krisa napsal(a):

MissUtahraptor napsal(a):

vydat se polonahá, neozbrojená v noci neznámo kde neznámo kam...

A zakopla o kořen (nebo o cokoli jiného) - to je moje nejoblíbenější část honiček a útěků :)
    Nastoupila do auta jinému vyšinutému chlapovi, co jí nejdřív ohrožoval střelnou zbraní, poté si rozprskl mozek po čelním skle a vyboural se.
    :roll: =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @MissUtahraptor Jo, to se tak běžně může stát :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young No a jsi angažován?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ou jééé, už to začlo. Už mám zase co stahovat.
  • Někdo tu doporučoval Black Mirror.
    Fakt paráda. Britský černý humor a dokonce i morální poselství. :-)
    Připomnělo mi to Krajní meze, kde měli taky epizody, jak moderní technika ničí život.
  • Dotaz- Žhavé výstřely dvojka mi připomněli cosi- nejspíš sci-fi seriál, co dávali v TV už před nějakým tím rokem. Jediné, co si z toho pamatuji je, že některé postavy uměli "roztéct" do louže podobné roztavenému kovu. Netuší někdo aspoň trochu, co by to mohlo být? Když ne jméno, aspoň o čem to bylo... :?: :)
  • Napadlo ma Secret world of Alex Mack, ale to asi nebude ono
  • @MissUtahraptor To uměli replikátoři v SG-1 a SGA ale nepamatuji si jiný seriál kde by to bylo.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Replikátoři se rozpadali na malé kousky a navíc až po "smrti", neroztékali se.

Jediný případ, na který si vzpomínám byl Star Trek DS-9, ten bezpečnostní důstojník se uměl roztéct (dokonce jednou za x dní musel).
  • @MissUtahraptor Terminátor 2 (ale není to z mojí hlavy).
  • @Nevada V SGA se i jaksi "roztékali" během procházení hmotou.
  • upraveno 16. února 2013
    Ze seriálů se mi nic nevybavuje, napadá mě jenom ten Terminátor.
    EDIT: I když moment, teď jsem si na něco vzpomněla. Něco podobného si pamatuju ze Smallwillu.
    OMG, nějaký upgrade? Něco mi říká, že SGA už asi nedokoukám. Viděla jsem jen asi třetinu 1. série.
    V SG-1 jsem díly s replikátory nesnášela. Horší už bylo snad jen cestování v čase.
  • JoeGyry napsal(a):

Napadlo ma Secret world of Alex Mack, ale to asi nebude ono

Přesně to mě napadlo taky, jak to vyšlo česky ? :D

Jinak to dokázal taky T-X ne v Terminátorovy?
    Replikátoři to uměli jen v Atlantidě, nepamatuju si, že by to RepliCarter uměla.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Fringe?
    Jsem zvědavá kolik lidí taky ještě Terminátora 2 zmíní :)

@Blackfish
    Tajuplný svět Alex Mackové
  • @MissUtahraptor Asi vím co myslíš. Byla v hlavní roli taková mladá holka?
  • Nevada napsal(a):

OMG, nějaký upgrade? Něco mi říká, že SGA už asi nedokoukám. Viděla jsem jen asi třetinu 1. série.
    V SG-1 jsem díly s replikátory nesnášela. Horší už bylo snad jen cestování v čase.

To nebyli replikátoři v pravém slova smyslu, byli z nanitů, ne z těch dílků, Antici je postavily jako služebníky ale oni se jim vymkli tak je museli dát k ledu, a máš pravdu, i v Atlantidě jsou lepší díly bez nich.

• Cestování v čase je nejlepší ve všech seriálech/filmech/knihách a v SG bylo dokonalé (především to, jak se v 4x06 furt vraceli o nevikolik hodin). Replikátoři byli děsní (kromě Pátého <3). Ori mě taky nebavili. Na sexy Apophise a Baala už nikdo nemá :D.
    Ta časová smyčka v SG-1 byla taková světlá výjimka v cestování časem. To byl dobrý díl. Správné hlášky, dokonalý Jack. Baal měl styl, to se mu musí nechat. Ale měl to pak usnadněné, protože poslední dvě série už byly hodně slabé, na ty jsem koukala už jen z povinnosti. Ori byli zlo zloucí. Nicméně největší peklo v SG-1 byla Vala. Jak já tu babu nesnášela.
  • Časová smyčka byla dokonalá. Z replikátorů v SGA se mi líbil jen díl "Všechny mé hříchy budou vzpomenuty". Vala je trapná a umělá až to bolí. C. MItchell je tak trapný, že 55% fanoušků SG si podřezalo žíly a způsobily tak pokles sledovanosti. V SGA je nejlepší (aspoň pro mě) Rodney. Díl kde je s Cartrovou v potápějícím se Jumperu je jeden z nejlepších z celého seriálu. Další boží postava v SGA je Todd the Wraith. Baal má charisma. Ori nemají charisma. D. Hewlett podává standartně nejlepší herecký výkon ze všech herců v SGA. Roron je hloupá špinavá opice a nevím jak vůbec mohlo kdy někoho napadnout srovnávat ho s Teal`c(em). Aiden Ford je rozhodně lepší než Jon Sheppard (když jsem ho viděl, řekl jsem si jen: Aha, další mladej ňouma co se snaží hláškovat jako O`Neill. A další kterýmu to opravdu nejde.). Tolik k SG-1 a SG-A. A strašně mě nas*ali když v dvojdílu Hrdinové
    Zabili Janet Fraiser
    :'-(
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nevada napsal(a):

Pro mne to bylo jediné, co mě v těch novějších sériích bavilo.
    Mitchell se dal snést až když přestal napodobovat Jacka. Trvalo jim to něco přes polovinu 9.série, než pochopili, že tudy cesta nevede. O´Neill je pochopitelně jen jeden.

Jeden díl s replikátory se mi přece jen líbil hodně. Ten, kde našli jejich stvořitelku.

Souhlas ohledně doktorky.

Jedno jediné pozitivum Vala měla. Aspoň se tím pádem nesnažili udělat romantický pár z Daniela a jeho skutečné manželky (když už si ji tam prosadil).
  • @Nevada Díl kde našli stvořitelku Replikátorů, která se zamilovala do Daniela byl super a bylo mi jí docela líto.
  • Dreamer napsal(a):

... EDIT: I když moment, teď jsem si na něco vzpomněla. Něco podobného si pamatuju ze Smallwillu.

Hm, to je možné, na to jsem kdysi občas koukala. :)

Terminátora jsem snad ještě ani neviděla. :anxious:
    @Maliky napsal(a):

@ MissUtahraptor Asi vím co myslíš. Byla v hlavní roli taková mladá holka?

Vážně už netuším, ale myslím, že to bylo něco s mládeží v hlavní roli.
  • @Nevada Vala :evil: ta ženská to měla schytat tyčovou zbraní mezi oči jen, co se tam objevila.
  • upraveno 16. února 2013
    Cam i Vala byli ok (díky Farscape :D) + jsem neměla ráda Jacka. SGA bylo super tak do 2./3. série. Nejlepší díly určitě ty, které se zaměřovaly na Rodneyho (takže ten, jak byl v Jumperu pod vodou, ten jak uvízl ještě s Carterovou a Kaylee... eh... Kellerovou. Měla jsem moc ráda Carsona a hodně jsem ho oplakala. A samozřejmě Zelenku :). Khal Drogo ušel, ale kdo byl nejvíc na pěst... Teyla. Hlavně od té doby, co měla děcko... strašné...
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 16. února 2013
    Cestování časem nedává smysl snad v žádném seriálu/filmu (alespoň takový neznám).
    Pokud jde o cestování časem v SG1, tak se mi nejvíce líbil úplně poslední díl Unending. Řekl bych, že i nejlepší díl z posledních dvou řad (už chyběl jenom O'Neill) -- taky jsem měl co dělat, abych překousl Valu. Jinak se mi z posledních dvou řad ještě líbil 200 díl, ty narážky (+ neviditelný O'Neill) jsou naprosto dokonalé :).

Za nejlepší považuju prvních 7 řad (mážná až na první řadu, která mi přišla nějak nudná).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.