TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
199100102104105362

Komentáře

• Vrhám se na Supernatural, co vy na to? Ať vím do čeho jdu.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Blackfish 1. a 2. série slušný horor. 3 série slušný akčňák. 4-6 série náboženský keci (a místy bezva hlášky). 7 a 8 série - prozření že náboženské keci nebudou to pravé a přechod nasuper komedii. Díl LARP and the real girl (8x11) považuji snad za nejzábavnější díl supernaturalu vůbec. A jo, moc moc mě baví.
  • Ok super mam za sebou dva díly - pilot nešel na netu spustit. a už si mimochodem nezaplavu v jezeře nebo nezajdu do lesa na houby.
    @Blackfish Pilotní díl si někde stáhni, je docela důležité ho vidět pro budoucí vývoj událostí.
  • upraveno 6. února 2013
    Zatím mě to přijde jako takoví moderní Zaklínači. Ovšem neberou za služby peníze. Jdou po pomstě.
  • @Everett_Young Takze odkaz na Lars and the real girl? Okrem nazvu je v tej casti aj nieco podobne tomu filmu?
    @Hildegarda ne, nemá to nic společného.
  • A další + Supernatural - fantastickej výběr hudby :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 6. února 2013
    Krisa napsal(a):

A co mu to sakra dělala ta otrokyně, že to krvácelo? I když to vlastně v podstatě asi ani vědět nechci, ale co to sakra bylo?

Holilo mu...holila ho. Vzhledem k tomu jakou práci a nervy to dá s dnešní moderní žiletkou, se té krvi s tou tupě vypadající dýkou nedivim.
  • to dělali tolik cavyků s tím že mu holila p**o? Boha jeho...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. února 2013
    To by snad tolik nekrvácelo, ne?
    Jako pochopím nějaký malý řízaneček, to se stane, ale tolik krve?
    Je pravda, že po takový creepy scéně jsem z holení taky trochu zklamaná :D
    Navíc si myslím, že by se na ní aspoň trochu hněval, kdyby mu krájela mužství.
  • upraveno 9. února 2013
    tak dneska jsem viděl Crixuse si odskočit na Čínskej ostrov =D
    Díky Nově Cinema jsem zjistila, že jestli je něco horšího jak české sitcomy, jsou to slovenské sitcomy. Viděla jsem kus seriálu Susedia a takový zlo je už snad jen Helena. Nebo je taky možnost, že ztrácím smysl pro humor, protože naprosto nechápu výbuchy smíchu po větě "Všechno do sebe zapadá jak puzzle".
  • @Krisa suhlasim, to bolo zlo :)
  • @Krisa tak to si ešte nevidela Kutyil s. r. o.
    upraveno 9. února 2013
    JoeGyry napsal(a):

@Krisa tak to si ešte nevidela Kutyil s. r. o.

To je vykradenej Kutil Tim? 8-O
  • Krisa napsal(a):

Díky Nově Cinema jsem zjistila, že jestli je něco horšího jak české sitcomy, jsou to slovenské sitcomy. Viděla jsem kus seriálu Susedia a takový zlo je už snad jen Helena. Nebo je taky možnost, že ztrácím smysl pro humor, protože naprosto nechápu výbuchy smíchu po větě "Všechno do sebe zapadá jak puzzle".

to je proste suterén ľudovej zábavy. prvý sitcom čo vlastne vznikol u nás. čosi ako novákovci na nove, či ako sa to volalo....
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ako mne prídu Sitcomy pri väčšine nie zas tak zábavné ako nejaká komédia. Aj BBT mi nepríde až tak zabruchosapopadaniahodné ako to mnohí hodnotia. Ale oplatí sa to sledovať za množstvo chvíľ, kedy tam padne niečo dobré. Susedia tých chvíľ mali pomenej. Ale zase šlo o prvý pokus sitcomu na slovensku. A ja by som bol radšej za Susedov než za tie seriálové telenovely na jedno trápne kopyto, čo u nás teraz vznikajú.
  • já vždycky vidim jenom reklamu na Sekerovci a přijde mi to jako by všechny postavy prodělaly lobotomii.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 9. února 2013
    Další díl Spartaka, další sympatie římanům. Snad se s tou chátrou vypořádají rychle :onfire: :-D

EDIT: Každopádně na své si dnes přišli příznivci homoerotických hrátek :arrow: :!:
    @Thorar Ty naděláš pro takovou chviličku :). Nevím, kde se vzaly další sympatie k Římanům, když v tomhle díle se projevili jako totální degeni - hlavně synáček, což mne nepřekvapuje, protože jediné, co od něho očekávám je prozrazení jeho orientace a pak hnedka smrt. Naevia je kráva, ale to už se ví dávno, takže to taky žádné mínus body nepřináší (já tvrdím už dlouho, že měla radši umřít, než aby jí měnili).
  • upraveno 10. února 2013
    Nejsympatičtější byli piráti, kteří je nakonec zradí =D
    Ten hlavní pirát mi strašně připomínal budoucího seriálového Manceho, ani nevím moc proč.
  • Trošku mi ten Spartacus připomíná farmu zvířat. Další sympatie k římu po třetím díle stejně jako u Thorara. Caesar je blázen :D a mladej Crassus se žene do záhuby, po které se Marcus asi hodně naštve a začnou se vyrábět kříže.
    No mě taky štve, že někteří bývalí otroci se chovájí jak hovada, mstí se Římanům bez rozdílu a vrací jim stejnou mincí. Ale Římani byli ještě daleko horší, takže jim fandit prostě nemůžu.
    Jsem zvědavá, co se z Julka vyklube - zatím se nemůžu rozhodnout, jestli mi přijde strašně boží, nebo strašně strašný :)
  • všetci chválite toho Spartaca, oplatí sa pozrieť najnovšiu sériu (tú ktorú tu chválite) ak som nevidel tie predchádzajúce?
  • myslim že nééé:D
  • Vám vážně ten komiksový styl nevadí?
  • @Everett_Young musíš na to koukat s oběma očima zavřený i s kuřím okem a rukou přes obličej
    upraveno 11. února 2013
    @JoeGyry Rozhodně ne - ty série na sebe navazují (kromě Gods of the Arena - což byl prequel po 1. sezóne, protože tvůrci doufali, že se Andy Whitfield uzdraví a bude moci hrát v regulérní 2. sérii).

@Everett_Young Miluju komiksy a komiksový styl filmů. Takže mi nevadí, spíše naopak, ale chápu, že to někdo prostě nedává.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.