TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
19798100102103362

Komentáře

• paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 1. února 2013
    http://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo-narodni-hymna/

Geniální minisérie, která vykresluje moderní společnost v extrému. Velmi znepokojivé. V každém díle hrají jiní herci a v jiném časovém období.

1x01
    Opět jsem si připomněl, že jsou lidi, kteří zaslouží zastřelit, bohužel v tomto případě by to bylo 99% populace.

1x02
    Tento díl byl naprosto skvělý, "pěkná" ukázka konzumního způsobu života a vlivu reklamy.

1x03
    Rozhodně nejméně šokující díl, který spíše ukazuje negativní stránky gadgetů budoucnosti.
  • @Kolikokoli @Melindaaaa Když máte rády Howarda, tak ve filmu od Coenů csfd.cz/film/246497-seriozni-muz/ má štěk. Zase tam hraje žida. :-)
  • @Ben_Nevis Zařazuju do watchlistu :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 3. února 2013
    Ty bláho, Caesar ze Spartaca je dobrý WTF - nejdřív mi přišel thorovsky cool, ale postupem času se z něho stával pěknej debil. No asi mi stejně bude sympatičtější starej dobrej Julek :)
    A co mu to sakra dělala ta otrokyně, že to krvácelo? I když to vlastně v podstatě asi ani vědět nechci, ale co to sakra bylo?

Jinak se mi druhý díl líbil - tato série bude asi nejdrastičtější a nejkrvavější, takže nás na to seriál pravděpodobně připravuje.
    Jo a zajímalo by mne, jestli Crassův syn má techtle s tím jeho kámošem.
  • Už v prvním díle to tak vypadalo, letmý dotek ruky, hluboký pohled do očí :D Jak dojedu na byt tak si hned pustím druhej díl :)

BTW. Nepochopím proč mám mít v pondelí na 8 ráno přednášku, tam nikdo nebude chodit.... co je to napadlo. :D
    @Blackfish Že jo! Já furt čekám, jestli něco bude a ono zatím nic :)

My měli loni v ZS Logiku (já teda ne, protože se tam počítalo) a seminář byl v pondělí v 8:15 a přednáška v pátek v 8:15 - nechápu :)
  • s tím nožem a krvácenim jsem taky to nepochopil.I když v hlavě mam asi 4 nápady.
  • a další naschvál - pátek od 8-12 je přednáška z teorie práva. Ten profesor musí být naivní že si myslí že udrží pozornost všech studentů 4 hodiny v kuse. Počítám že tam usnu.
    @Blackfish Fuuu, to je peklo. Takhle podobně jsme měli angličtinu s dálkaři - v SOBOTU (kdo normální by chodil do školy v sobotu?). Byly to 4 hodinové bloky a nic jsme tam nedělali - měli jsme mít připravené aktivity na sociální téma podle odbornému textu. Nikdo tomu nerozuměl (my měli třeba filosofické pojetí nemoci a zdraví - tomu nerozumím ani v češtině) a bylo to v podobě křížovek a doplňovaček, takže nikdo nic nedělal, jen jsme tam seděli jak degeni a předstírali lušťení - totální zlo.

Abych nebyla totálně off-topic, tak ještě k tomu Spartacovi - Myslíte, že bude kolem Gannica milostný trojúhelník? Ta nová mladá otrokyně (jak Gannicus rozsekl hlavu tomu záporákovi) na něj tak zvláštně koukala. Jsem zvědavá, jestli a jak s ní Saxa zatočí, protože ta si IMHO nenechá brát hračky.
  • upraveno 4. února 2013
    Mno jestli na to Gannicus ještě bude mít čas...

Jinak mate mě ta postava Tiberia Lucinia Crassa. Marcus Crassus neměl syna toho jména. Že by rename jako ve Hře o Trůny? Nebo chtějí odpravit anonyma aby se taťka na Spartaca naštval.
    Na milostný trojúhelník se čas vždy najde :)

On to není přesný přepis historie, takže pokud potřebovali nějakého mamlase, jehož hloupá smrt nakrkne hlavního záporáka k větší nenávisti ke Spartakovi, tak ho tam prostě fláknou. Ale abych se přiznala, syny Marca Crassa neznám, takže nevím, jestli je jen přejmenován nebo nově vymyšlen.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    V této sérii po dvou dílech plně fandim Marcusovi a římanům. To co vypouští za hlášky Spartacus to snad ani neni možný...
    @Thorar Pfffff. U mě Crassa snižuje jeho synek, kterej mi přijde jako vůl a Julek, kterej mi přijde jako debil... Takže já zůstávam na straně Spartaca (hlavně teda Gannica a Nasira)
  • Já souhasím s Thorarem :) Btw. kterej ten polonahej otrok je Nasir ?
    @Blackfish Nasir je ten mladej, co se kamarádí s Agronem. A náhodou je z nich většinou nejoblečenější :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    U Spartaka mi vadí to stupidní komiksové zpracování které souboje naprosto nechutně degraduje + naprosto debilní hlavní hrdina a celý děj. Navíc ty série jsou pořád dokola.
  • Jo jo, už vím. Ty a co tam dělala ta otrokyně Julkovy ? Obřízka? Hemeroidy? Jsem nějak nepobral účel té scény.
    @Blackfish Hele vůbec nevím. M1on má prý nějaké nápady, třeba se s námi podělí. Navíc mi přišlo, že ta paní tím nožíkem spíš škrábala než řezala... A účel? Asi ukázat, že Julek je další úchylnej magor?
  • upraveno 4. února 2013
    Tak to nějak zhodnotím:

Bitva o opevněné město
    - ztráty Říma: celá městská posádka (cca několik stovek mužů) + drtivá většina civilního obyvatelstva, ženy, starci, děti.
    - ztráty Rebelů: Jeden otrok probodlej, Gannicus se říznul při holení a dva germáni chytli filcky.

Tímhle ztrácí Spartakovo povstání osobní smysl a stává se proléváním hektolitrů krve nevinných. Už nevidim důvod cítit jakékoli sympatie ke Spartacovi a jeho bandě, protože todle už s bojem za svobodu nemá co dělat.. A ta scéna jak ten velkej černoch se sekerou chce popravit ty poslední římany mě pobavila, když zazněla hláška, že římani by je vyvraždili taky.. a né snad? Vždyť oni jsou povstalci tak co by měli jinýho čekat, že se jim ještě budou římani omlouvat? Za to tito římani byli nevinní a neměli nic společnýho s povstáním…

Crassus potěšil, obchody, proslov, kázání, otrokyně. Julek se projevil jako - jak už někdo řekl - mladej Thor s trošku masochistickými zálibami (Jestli mu holila koule tak to s tou kudlou šlo sakra těžko) a kapánek divokou povahou (výstup na konci před Crassem). Crassova stará je ledová královna a synek asi trošku zteplal, musej tam ty Gaye cpát? Nic proti nim nemám ale co takovou hezkou Lesbičku :D
    @Blackfish Což o to, mně se taky nelíbí vybíjení dětí, ale oni už nemají povstalci jiné východisko. Řešením by bylo zdrhnout z Říma, ale pochybuju, že by je nechali a nepronásledovali a kde by se usadili. Takže jim zbývá buď vybít celý Řím nebo padnout (a je asi jasné, co je pravděpodobnější).
  • Mohli odejít přes sever Itálie (tam kde je teď Janov) do Hispánie a přidat se k Sertoriovy (vzbořený římský vojevůdce) ale podle historie podlehl nátlaku otroků co chtěli drancovat Itálii a zůstal tam, Římané ho odřízli od únikových cest a zničily. Na výběr měl. Mohl jim dát "svobodu" dál od říma, a ten by si nedělal takové starosti s povstáním dál od svých zdí. Rozhodně by tam netáhnul Crassus, když už tam byl Pompeius.
  • Sledujete někdo Hořící keř?
  • upraveno 5. února 2013
    Dodívala jsem první serii Homelandu (jsem zpožděná, uznávám) a moje romantická část dušičky je pěkně nasratá.
    To ji ten zrzavý blb nemohl říct aspoň to, že se mu ten víkend líbil? A proč zabil Walkera? Předtím to bylo s tím Brodyho terorismem tak zajímavě na hraně a teď do toho spadnul.

Jdu si ulevit sledování Ripper Str a Following, tam může romantická dušička klimbat v koutě :-)
  • @Kolikokoli Ne, ale pocula som len same chvaly. Pockam si, kym to bude davat nejaka tv, ktoru v tychto nasich koncinach chytim aj bez platenia :)
  • upraveno 5. února 2013
    Moje nápady jsou:
    1.obřízka
    2.zbavení se následků pohlavní choroby (pokud to de)
    3.oholení ochlupení
    4.masochista na zvláštních místech

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. února 2013
    brbr napsal(a):

Dodívala jsem první serii Homelandu (jsem zpožděná, uznávám) a moje romantická část dušičky je pěkně nasratá.

To ji ten zrzavý blb nemohl říct aspoň to, že se mu ten víkend líbil? A proč zabil Walkera? Předtím to bylo s tím Brodyho terorismem tak zajímavě na hraně a teď do toho spadnul.

Jdu si ulevit sledování Ripper Str a Following, tam může romantická dušička klimbat v koutě :-)
    Protože to zabití dostal rozkazem, aby sám mohl žít a pokračovat v práci pro teroristu.

A zajímalo by mě, co na Homelandu přinutilo romantickou dušičku vylézt z úkrytu :)
  • @brbr Neboj, Tvoja romanticka dusa si pride na svoje v druhej serii Homelandu ;)
  • Na Slovensku začali po dlhej, dlhej dobe zasa vysielať reprízy pevnosti Boyard. Nostalgia ako svet, v detstve som to mal strašne rád. :)
  • @Arutha2321 To se máte, v Česku dávají novější a blbější britskou verzi :evil:
  • @svoa00 jakej je v tom rozdíl?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.