TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Geniální minisérie, která vykresluje moderní společnost v extrému. Velmi znepokojivé. V každém díle hrají jiní herci a v jiném časovém období.
1x01
1x02
1x03
A co mu to sakra dělala ta otrokyně, že to krvácelo? I když to vlastně v podstatě asi ani vědět nechci, ale co to sakra bylo?
Jinak se mi druhý díl líbil - tato série bude asi nejdrastičtější a nejkrvavější, takže nás na to seriál pravděpodobně připravuje.
Jo a zajímalo by mne, jestli Crassův syn má techtle s tím jeho kámošem.
BTW. Nepochopím proč mám mít v pondelí na 8 ráno přednášku, tam nikdo nebude chodit.... co je to napadlo. :D
My měli loni v ZS Logiku (já teda ne, protože se tam počítalo) a seminář byl v pondělí v 8:15 a přednáška v pátek v 8:15 - nechápu :)
Abych nebyla totálně off-topic, tak ještě k tomu Spartacovi - Myslíte, že bude kolem Gannica milostný trojúhelník? Ta nová mladá otrokyně (jak Gannicus rozsekl hlavu tomu záporákovi) na něj tak zvláštně koukala. Jsem zvědavá, jestli a jak s ní Saxa zatočí, protože ta si IMHO nenechá brát hračky.
Jinak mate mě ta postava Tiberia Lucinia Crassa. Marcus Crassus neměl syna toho jména. Že by rename jako ve Hře o Trůny? Nebo chtějí odpravit anonyma aby se taťka na Spartaca naštval.
On to není přesný přepis historie, takže pokud potřebovali nějakého mamlase, jehož hloupá smrt nakrkne hlavního záporáka k větší nenávisti ke Spartakovi, tak ho tam prostě fláknou. Ale abych se přiznala, syny Marca Crassa neznám, takže nevím, jestli je jen přejmenován nebo nově vymyšlen.
Bitva o opevněné město
- ztráty Říma: celá městská posádka (cca několik stovek mužů) + drtivá většina civilního obyvatelstva, ženy, starci, děti.
- ztráty Rebelů: Jeden otrok probodlej, Gannicus se říznul při holení a dva germáni chytli filcky.
Tímhle ztrácí Spartakovo povstání osobní smysl a stává se proléváním hektolitrů krve nevinných. Už nevidim důvod cítit jakékoli sympatie ke Spartacovi a jeho bandě, protože todle už s bojem za svobodu nemá co dělat.. A ta scéna jak ten velkej černoch se sekerou chce popravit ty poslední římany mě pobavila, když zazněla hláška, že římani by je vyvraždili taky.. a né snad? Vždyť oni jsou povstalci tak co by měli jinýho čekat, že se jim ještě budou římani omlouvat? Za to tito římani byli nevinní a neměli nic společnýho s povstáním…
Crassus potěšil, obchody, proslov, kázání, otrokyně. Julek se projevil jako - jak už někdo řekl - mladej Thor s trošku masochistickými zálibami (Jestli mu holila koule tak to s tou kudlou šlo sakra těžko) a kapánek divokou povahou (výstup na konci před Crassem). Crassova stará je ledová královna a synek asi trošku zteplal, musej tam ty Gaye cpát? Nic proti nim nemám ale co takovou hezkou Lesbičku :D
Jdu si ulevit sledování Ripper Str a Following, tam může romantická dušička klimbat v koutě :-)
1.obřízka
2.zbavení se následků pohlavní choroby (pokud to de)
3.oholení ochlupení
4.masochista na zvláštních místech
A zajímalo by mě, co na Homelandu přinutilo romantickou dušičku vylézt z úkrytu :)