TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1969799101102362

Komentáře

• Amy a Bernadette zkazily seriál, to mi nikdo nevymluví :) Díval jsem se na první serii a uplně jiná sranda.

Co se týká HIMYM, tam čekám že si vezme sestru Barneyho :) Je to v těch x sériích několikrát jemně naznačeno.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Člověk si bez seriálů ušetří nejen čas, ale zjevně i nervy :)
  • @Krisa to áno ale tá zmena mi proste nejde do hlavy, keď Shledon vypočítal že spala s 31 mužmi tak sa jej opýtala či sa pokladá za "whore" a tú otázku myslela vážne, keď jej Penny odpovedal že nie tak sa zatvárila že jej veľmi neverí.
    Zatiaľ čo teraz keby vypočítal že spala s 31 mužmi tak by sa jej Amy skôr opýtala s koľkými ženami spala a či nechce aj s ňou.
    Len som chcel vedieť v ktorej epizóde ju začala "obdivovať" a prečo.
  • @Blackfish Barneyho sestra byla v minulém dílu...
    A nevypadá to, že by byla matka.
  • Já vím :)

Proč by nemohla být matka? Já si myslím že je to docela logické, serie se potáhne, dokud ona nebude mít 21 a pak bum :)
  • @Everett_Young Nahodou Penny je celkom prakticke a mile dievca :)
    Nemusi mat kazdy doktorat a potvrdenu dusevnu chorobu :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Hildegarda No, Amy mi ze začátku přišla celkem zajímavá, ale pak jí naprosto příšerně zkazili. :-(
  • Je zajímavé že jsou to dva totožné byty naproti sobě, obyčejná servírka si ho platí sama ale vědci, pracující na univerzitě na to musí být dva :D
  • @Blackfish na to som už počul veľa vysvetlení napr:
    má menší byt
    predtým tam býval transvestita a nikto ten byt nechcel tak platí menší nájom
    robí ako servírka je pekná dostáva veľké prepitné
  • Blackfish napsal(a):

Já vím :)

Proč by nemohla být matka? Já si myslím že je to docela logické, serie se potáhne, dokud ona nebude mít 21 a pak bum :)
    Ne, toto tele nemůže být matka, na kterou několik let čekáme :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Blackfish Penny má jen jednu ložnici ne?
    Jestli B a A zkazily seriál nevím, ale poslední dobou to přestává být sranda, protože jsou na sebe někdy vyloženě hnusní (dřív byli asociální, teď jsou na sebe vyloženě zlí)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    TBBT mě bavilo, když byl ještě Sheldona génius (s IQ 180+), který vymýšlel různé blbosti typu rosvícení akvarijní rybky (nebo program opravující Rajeshovy chyby). V pozdějších seriích z něj začali dělat úplného blbce + přideli Leonardovu matku, Amy a další "povedené" postavy.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Z TBBT se ve čtvrté sérii stal úplně jiný seriál. Nevtipná vztahovka. Amy byla otřesná už od začátku. Postupně se z ní stávala postava na zabití.
    flanker.27 napsal(a):

Člověk si bez seriálů ušetří nejen čas, ale zjevně i nervy :)

Já na seriály nedám dopustit, dívám se na ně zpravidla večer těsně před komatem, kdy je film již moc dlouhý (nejsem schopná usnout u běžícího filmu, takže většinou silou vůle vydržím až do konce a pak odpadnu).
    @Krisa Na to mám osvědčeného Trpaslíka a Ministra :)
  • @flanker.27 tak musíš koukat na ty co jsou truchu "inteligentnější"
  • Nevada napsal(a):

Z TBBT se ve čtvrté sérii stal úplně jiný seriál. Nevtipná vztahovka. Amy byla otřesná už od začátku. Postupně se z ní stávala postava na zabití.

Souhlasím, i když některé díly jsou stále vtipné. Třeba ten, jak Howard letěl do vesmíru, se mi z těch novějších líbil.
    Amy přestavili jako ženského Sheldona a její charakter pak úplně změnili. Bernadette má dobré hlášky a líbí se mi, že je podobná Howardově matce. :-)

Stejně jako v IT crowdu vypotřebovali nerdovské vtipy a zbyla vztahovka.
  • upraveno 31. ledna 2013
    @Nevada Mno, Amy není zrovna miss sympatie, ale na Penny rozhodně nemá. Penny je prostě krásná ženská, jediná normální v tom seriálu.
    Kdyby to nebyla průměrně vypadající egoistická kráva s neopodstatněným sebevědomím, která by v opravdovým světě po pětatřicítce každý večer zapíjela svoje životní "úspěchy". Je to spíš Leonard, kdo má na víc.

V TBBT už delší dobu budují spíš nesympatie k postavám a některé vtipy jsou rozhodně pod laťkou, kterou si kdysi tvůrci nastavili. Pátou série jsem spíš prolítla a moc si z ní nepamatuju a uvidím, jestli dokoukám šestou. To, co jsem viděla, mě nenadchlo.
    @M1on Bohužel sjems e u seriálů přesvědčil, že mě naprostá většina z nich začne po první sezóně otravovat - opakování, natahování, absence logiky. Něco, co by lidi udělali druhej třetí den pořád odkládaj a odkládaj, aby byla další epizoda. Jakš takš to sde u anglických, ty aspoň mají poměrně málo dílů - i když takový Midsomer musí bejt už plnej mrtvol :)
  • Jo jo, jak řekl ten herec, když už oznámil že nechce hrát Barnebyho - Midsomer je vyvražděň :D
    BenNevis napsal(a):

Bernadette má dobré hlášky a líbí se mi, že je podobná Howardově matce. :-)

Bernadette má hlavně děsně boží kostýmy a hlas :D
  • Penny je otravná ještě víc než Leonard :-)
    Z posledních serií jsem se asi nejvíc zasmála u toho dílu, kdy hrál Sheldon basket o novou kancelář :-)
    A na Midsummer mi nešahejte. :evil:
    @brbr Ne, tomu se zdaleka vyhnu a budu žít v místě podstatně bezpečnějším, třeba v Chánově :)
  • @flanker.27 S tím natahováním máš pravdu. Na některé seriály se dívám jenom ze setrvačnosti, protože už nic nepřinášejí, jenom se nedokážu odstřihnout.

Midsomer se mi líbí i v tom, že tam žijou lidi jako my a ne Hollywoodské celebrity. Železný kdysi pořád tvrdil, že americká produkce je nám nejbližší, ale nezdá se mi to.
    @BenNevis To je vidět hlavně v postavách a jejich chování - pokud člověk vidí něco z evropský produkce, tak postavy zpravidla uvažujou nám daleko podobnějším a bližším způsobem.
  • @Hildegarda: nezacal. mam to stiahnute a nechce sa mi do toho. pudovo.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Hildegarda napsal(a):

"‎'How I Met Your Mother' has been renewed for a ninth and final season, and promises the mother will be revealed. Finally!"

Aby som to konecne zacala pozerat :)

To isto nejako divákov potrolia :D
  • @sarven @Hildegarda Mám za sebou dva díly, je to brutal, ale zřejmě se dodívám do konce.
  • HIMYM je od páté série strašná, sleduju to už jen ze zvyku. TBBT je naopak výborná a 6. série mi přijde lepší než ta 1., kde mi vadilo, jak Leonard neustále slintá po Penny a Howardovy oplzlé poznámky. Taky Shlelly je po divné 4. a 5. sérii zase lidštější (jako v 1. sérii), což se mi líbí. A Bernie... ta je dokonalá. Ona a Howard jsou teď mé nejoblíbenější postavy.
  • HIMYM teď už nesleduju (tu sérii co běží teď). Počkám, až vyjdou všechny díly a pak na to příležitostně kouknu :) Zato BBT je boží, jak píše Koli :) Miluju Howarda (v první sérii bych nikdy nečakala, že to tak bude, ale je to tak :))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.