TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ta hudba se mi strašně líbí.
Hudba skvělá. :)
Edit: Aha, koukám, že Fever Ray = Karin Dreijer Andersson z The Knife. Už chápu, proč se mi líbí. :D
@BenNevis Mno, on není Dexter. Zato má charisma a umí dobře mluvit. Nejde o spolupráci, on prostě má kult obdivovatelů, kteří ho obdivují a poslouchají.
01x00 je myslím něco jako film o seriálu. Jako takové ty blbosti, co nám pouštění před 3. sérií GoT místo normálních upoutávek, jen delší.
Purefoy byl v pilotu vážně třída. Stačilo ho sledovat jen při přednášce nebo jak pozoruje svědkyni u soudu...
Bacon byl na scéně dvojnásob a přesto neměl šanci, ačkoliv nebyl vůbec špatný. Jen mi vadí,
Mimochodem, proč už chlapi nenosí klobouky, to je taková škoda :(
Jen by ve 4. sérii potřeboval trochu zkrátit vlasy.
A Emily má úžasný zuby :)
Jen mě naštvalo, že když mě něco začne bavit, tak je to krátké.