TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
19192949697362

Komentáře

• @heavy_head od 2:00 takhle jsem se cítila v kině na hororu a dát si ruce před obličej nepomohlo, protože jsem se stejně dívala mezi prsty. Přetáhnout si svetr přes hlavu mě nenapadlo, příště vyzkouším :D
  • Vážně? :-) Na čem jsi to byla?
  • upraveno 4. ledna 2013
    @heavy_head Sinister a v březnu se chystám na Mama, to taky vypadá, že bych mohla leknutím vyskakovat půl metru nad sedlo, už se těším :D
  • Já sebou naposledy cuknul při Ženě v černém. ;-)
  • Prave som nostalgicky spominala na Randalla a Hopkirka. Moj prvy oblubeny nedelny serial.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jo, ten byl výborný (ten původní, černobílý).
  • Jasně, každou neděli v osm :-)
  • Můj oblíbený nedělní byl Sever a Jih a potom ještě Otrokyně Isaura na Poláku. :-)
  • Sever a Jih nedávno dávali a myslím, že někdy dopoledne přes týden je na ČT1 nějaká druhá serie.
  • upraveno 4. ledna 2013
    heavy_head napsal(a):

Můj oblíbený nedělní byl Sever a Jih a potom ještě Otrokyně Isaura na Poláku. :-)

Neee Isaura, len neeee ISAURAAAA!!!
    A teraz kto ma v pokoji zaspat?!
  • Filmy o otrokářích, to je moje. :-)
    Chtěla jsem napsat Amistad, ale začínám se bát, že bys byl na straně žaloby ;)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada A proč není RIpper Street o sériovém vrahovi který skutečně žil a řádil? 8-O :?:
    upraveno 4. ledna 2013
    On to není úplně spoiler, protože to vyplyne hned z úvodním minut, ale pro jistou:
    Protože
    to není o Jacku Rozparovači (aspoň první epizoda) :) Nebáli se těžit z legendy a přitom se vrhnout úplně jiným směrem. U mě další plus.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A co takové Vzdálené vrcholky hor? Ještě si někdo pamatuje scénu Ram-ram?
  • @Nevada Když ono je to tak napínavý! :D
  • Neviete poradiť nejaký slušný steampunkový seriál? Môže byť aj anime.
  • ram ram si pamätám :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já jsem viděla Riese. Ale to spíš nedoporučuji, protože to je webseriál, který měl jen 1. sérii a zůstal nedokončen (první série měla připravit na hlavní souboj dobroXzlo).
  • @Krisa to som videl, škoda že to malo len 10 krátkych epizód, na to že to bol webseriál to nebolo také zlé.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @JoeGyry Špatné to nebylo, ale podle mě to moc trpělo tím, že to bylo krátké - vždyť se tam nestihlo nic stát. Kdyby měli víc prostoru, myslím, že by to mohlo být moc dobré. A ještě ten neuzavřený konec - já nesnáším neuzavřené konce :D Právě z toho důvodu to nedoporučuju.
    flanker.27 napsal(a):

No jistě!

Stejně tak jsem měla ráda seriál Perla v koruně.
  • flanker.27 napsal(a):

Mám to doma dokonce knižně a i když je to mírný slaďák, je to úžasné. Obzvlášť druhý díl, který se odehrává v Afganistánu a nebyl bohužel zfilmovaný.
    upraveno 5. ledna 2013
    Mírné slaďáky zahalené v dobrodružství já rád, což je asi i vidět v povídkách ;-)

Perlu v koruně jsem bohužel neviděl.
    Britský seriál, ne ten film (pro jistotu) :)
    Matně si vybavuju, že jsem kdysi viděl první díl nějakého seriálu z Indie a první díl se jmenoval Přechod přes řeku a protože mě to nějak nebavilo, dál jsem se nekoukal. Ale nevím, jestli je to ono.
    Plánujete někdo?

TRPASLICON 2013

Odložte na moment Marcela Prousta. Ztlumte Beethovenovu devátou. A nechte se zlákat k víkendu plnému plodných diskusí se vzdělanými a atraktivními muži a ženami.

Je tu další vzácné setkání špičkových odborníků na britský humor, sci-fi a fantasy s fanouškovskou smetánkou Trpaslicon 2013, který se koná

15. – 17. března 2013 v ZŠ Květnového vítězství, Květnového vítězství 1554/54, Praha 4 – Chodov.

Provedeme vás britskými seriály jako je Červený trpaslík, Černá zmije nebo Zmetci (Misfits). Neopomeneme ani Zeměplochu Terryho Pratchetta, seriál Doctor Who nebo Jekyll. Své znalosti a schopnosti budete moci otestovat v mnoha soutěžích, zejména z Červeného trpaslíka a Zeměplochy, ale také z hlášek ze sci-fi a fantasy filmů. Zlatým hřebem budou opět hosté jako český překladatel Zeměplochy Jan Kantůrek nebo dabéři Červeného trpaslíka .

Tématem letošního roku je díl ze seriálu Červený trpaslík Hololoď. Naše paluba tak bude plná arogantních nafoukanejch citově vyprahlejch trapnejch megalomanů. Myslíš, že mezi nás zapadneš?

Podrobnosti o Trpasliconu najdete na našich nových stránkách http://trpaslicon.cz/. Nově bylo také zprovozněno diskuzní fórum Trpasliconu, na kterém můžete nejen klást otázky ohledně této akce, ale také zde můžete diskutovat o britských seriálech a jiné britské (či humoristické) tvorbě.
  • Tak Ripper Street vypadá docela dobře.Doufám,že si to kvalitu udrží.První díl na mě působil líp než zaoceánský bratranec Copper.
    A díky za zmínění Americans. Píšu si je na seznam.
    @Nevada Jedině když tam bude pohlavní styk s pěknými moudrými ženami dvakrát denně a na požádání. =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.