TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Závěrečný díl Homelandu taky perfektní. Jen teda na toho Dextra nemám odvahu (poslední 2 díly), podle toho co jsem slyšel.
Ten seriál mě zaujal. To jsem teda zvědavá, jak to bude vypadat. Podle wiki začalo natáčení v červenci. A samozřejmě tam hraje jeden ze Skarsgårdů (a dokonce Gustaf, můj oblíbený!)... :D
Ale na to jak vesele o tom píší na TZ mi to nepřijde nějak pěkný a navíc to video vypadá dost jako teaser na GoT :-)
A v tom teaser/traileru se mlátí skupinky pět proti pěti, nebo se mi to zdá? :)
Edit: aha, já to možná nepochopila, a celá ta scéna byla natočená jen pro účely teaseru...
Tak mám za sebou 3 epizody - a fakt DOPORUČUJU! Je to opravdu dost drsné (nic pro slabé povahy).
Už jedu 2. sérii... je to fakt psycho :D.
Já jsem z druhé řady spíš zklamaná, v polovině série jsem to chtěla zabalit. Je to zbytečně natahované, snaha překvapovat za každou cenu to neskutečně potápí, rádobypsychotická Carrie je hrozně otravná. Četla jsem přirovnání, že se to pomalu mění na další řadu 24, a s tím souhlasím (24 jsem přestala sledovat v polovině 2. série, protože mě to taky přestalo bavit).
Já se do toho vůbec nemoh dostat, už s první sérií jsem měl problém, závěr byl ale nakonec fajn. Druhou jsem pořád odkládal, vůbec se ně ní nětěšil tím klasickým způsobem - možná to je ten důvod, nízká očekávání, to je vždycky super předpoklad.