TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
18889919394362

Komentáře

• @Thorar @Hildegarda: Mně se to líbí. Co je špatného na chlupaté hrudi? Žádný žiletky:-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Homeland případně bílým písmem, prosím. Mám koukat na poslední 3-4 díly. Záměrně si to nechávám až na jeden zátah.
  • Začal jsem znovu a kompletně od začátku sledovat serii Into the West a beru že to je to nejlepší co bylo s tematikou indiánů potažmo celýho západu natočeno. Serii produkoval Spielberg takže stejně jako třeba Bratrstvo neohrožených je to špička v žánru. Je to v podstatě sága dvou rodů ( jednoho indiánskýho ), celá serie má šest dílu cca 10 hodin. Jednotlivých dílech je obsaženo téměř vše z tematiky západu od drsně podaný cesty krytých vozů, přes zlatou horečku až po stavbu železnice a indiánský války. Částečně tam jsou velcí náčelníci prerijních indiánu od Rudého oblaka ( který naučit indiány trpělivému boji dobývání pevností a nakonec donutil američany k četnému miru - kdy přistoupily na jeho požadavky a on ho dodržel i když ostatní Dakoty sjednotil na válečné stezce Sedící Býk ), Šíleného koně. Je tam i nejslavnější vítězství indiánů u Little Big Hornu, Tanec duchů i masakr i Wounded Knee. K tomu výborná hudbaustřední melodie, hodně slušný rozpočet ( jen stáda bizonů jsou místama dost digitální. Jinak řečeno poskud máte rádi tematiku indiánu, tak u ničeho jinýho jsem jí neviděl zpracovanou tak dobře a obsáhle
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 18. prosince 2012
    Tento týden mě nejvíc překvapil HIMYM. Připomněl mi starý dobrý himym, skvělý konec.
    I když už jsem konec začal předvídat ve chvíli, kdy Barney ukázal Tedovi prsten + "vysvětlil".

Závěrečný díl Homelandu taky perfektní. Jen teda na toho Dextra nemám odvahu (poslední 2 díly), podle toho co jsem slyšel.
  • Má tu někdo zkušenosti s American Horor Story?
  • Oh my God! Závěr předposledního dílu Merlina byl MAXIMÁLNĚ EPICKÝ!!! 8-O
  • Another epic. :-)
  • @NesijícíKraken Chválila ho tu Tyna. Ale ona má dost specifický vkus. ;-)
  • @heavy_head nebyla to i Krisa?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @brbr Nene, já AHS ještě neviděla. Já doporučovala Copper, odrazovala od Beauty and the Beast a docela i chválila Arrow.
  • @Krisa aha, tak to se omlouvám.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tohle vlákno moc nesleduji. Vlastně skoro vůbec. Ale chci se zeptat, už jste tu řešili seriál Vikingové?
  • @Montezuma3 Myslím, že ne.
    Ten seriál mě zaujal. To jsem teda zvědavá, jak to bude vypadat. Podle wiki začalo natáčení v červenci. A samozřejmě tam hraje jeden ze Skarsgårdů (a dokonce Gustaf, můj oblíbený!)... :D

• Kdy a kde se bude vysílat? A už jsou o něm v Čechách nějaké stránky?
  • Já jen doufám, že se vyvarují rohatých helem! =D
    Mno tady je první "trailer": http://insidetv.ew.com/2012/12/19/history-vikings-trailer-exclusive/
    Ale na to jak vesele o tom píší na TZ mi to nepřijde nějak pěkný a navíc to video vypadá dost jako teaser na GoT :-)
  • upraveno 19. prosince 2012
    "Storm is coming"... to by mělo být spíš motto 3. řady GoT :)

A v tom teaser/traileru se mlátí skupinky pět proti pěti, nebo se mi to zdá? :)
    Edit: aha, já to možná nepochopila, a celá ta scéna byla natočená jen pro účely teaseru...
    Nejspíš ano, podobně jako trailery na true blood a další iné
  • ten havran kde uz jsem to jen viděl
  • upraveno 23. prosince 2012
    NesijícíKraken napsal(a):

Má tu někdo zkušenosti s American Horor Story?

Zatím jsem viděla jen první díl, ale vypadá to hodně dobře (jakože fakt HODNĚ).
    Tak mám za sebou 3 epizody - a fakt DOPORUČUJU! Je to opravdu dost drsné (nic pro slabé povahy).

Už jedu 2. sérii... je to fakt psycho :D.
  • Tak co ten Homeland? Ještě pořád embargo? Nechápu, jak někomu můžou cyhbět 3-4 epizody :-) Od páté epizody - zásadní break - jsem to dal prakticky na dva zátahy za víkend. Jinak to nešlo, druhá řada v mých očích asi předčila první.
    upraveno 23. prosince 2012
    Ještě jsem neviděla, ale pokud vám to udělá radost, tak tohle vlákno přestanu na čas sledovat ;o)

Já jsem z druhé řady spíš zklamaná, v polovině série jsem to chtěla zabalit. Je to zbytečně natahované, snaha překvapovat za každou cenu to neskutečně potápí, rádobypsychotická Carrie je hrozně otravná. Četla jsem přirovnání, že se to pomalu mění na další řadu 24, a s tím souhlasím (24 jsem přestala sledovat v polovině 2. série, protože mě to taky přestalo bavit).
    Mimochodem - ad Carrie v Homelandu, naprosto výstižné :o)
  • :-)

Já se do toho vůbec nemoh dostat, už s první sérií jsem měl problém, závěr byl ale nakonec fajn. Druhou jsem pořád odkládal, vůbec se ně ní nětěšil tím klasickým způsobem - možná to je ten důvod, nízká očekávání, to je vždycky super předpoklad.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já si po první řadě myslel, že to nebudu chtít dál sledovat, tohle mě přesvědčilo, že jsem myslel správně :)
    Začala jsem opakování Newsroomu a po 15 minutách jsem se do toho opět beznadějně zamilovala. A to ještě ani není na scéně Jim :o)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Na Newsroome nenávidím to ich riešenie vzťahov, čoho je niekedy až nezdravo veľa. Ale inak sa mi to páči. Veľkej časti vecí tam nerozumiem (pre mňa až priveľa cudzích názvov a politiky), ale zase inej časti rozumiem a veľmi sa mi páči to podanie. A záver bol úžasný. Hlavne herečka hrajúca McHanze sa mi páči s jej pohybmi :D Najmä časť Blackout a jej "Sakra práce", keď to vyslovila okamžite ako zapli elektrinu, to bolo úžasné.
  • Milé překvapení aneb nikdy mi nedošlo, Goose v Top Gunu hrál Anthony Edwards, tedy Mark Green z Pohotovosti. Zase mám Top Gun o něco raději :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jasně že vkus je individuální, akorát mě vždycky překvapí, že má někdo rád Top Gun :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Já mám ráda Top Gun, bez něj by nevznikly Žhavé výstřely :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.