TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vždyť Top Gun je hezká pohádka :o)) A těch později známých herců ve vedlejších rolích tam hrálo... Kilmer, Skerritt, Ironside (no dobře, tihle dva už tenkrát známí byli), Robbins, Gilyard (ten černoch z Walkera, Texas Rangera). Mě osobně svého času opakovaně překvapilo, že tam hrála Meg Ryan. Na ni jsem pravidelně zapomínala.
- It’s smaller on the outside :D
A taky Pond... ehm pond. Snad jediné slovo, kterému by mohl Doktor věnovat pozornost :)
Já tleskám. Mimochodem už jsem zmínil vraždící sněhuláky? :)
2x12 sice trochu napravil dojem, ale kdyby ke zbytku přidali trochu humoru, tak to mohla být průměrná parodie na špionážní filmy. Jsem vážně na pochybách, jestli se pustím do třetí série, protože vyústění naznačuje zase a zase jen zbytečné natahování děje s "překvapivými" zvraty co čtyři díly.
A i samotné 2x12 trpělo tím, čím celá série. Spousta zbytečné vaty. Ten díl měl končit
Příběh samotný není úplně špatný, ale nelíbí se mi jeho postup, a hlavně způsob vyprávění. Kdyby to byly osmidílné série, bylo by to mnohem lepší. Tvrdila jsem to už u první, ta druhá by to potřebovala ještě mnohem víc.
Zapařený nohy a rajóny neukazujou :)
Inak neviete mi poradiť seriál, odporúčali mi ho spolužiaci je o sniperoch z obdobia Napoleonskej vojny. Google mi nejak nepomáha alebo som skôr nešikovný.
Před časem se tady kdosi zmiňoval o seriálu nebo dokumentu o odstřelovačích a pátral tady po významu jejich masky. Ale to bylo tuším z první světové. Na název si taky nevzpomenu.
ad Homeland @Nevada
Tady velký souhlas. Ta 212 mi taky ne úplně sedla, jako byl to fajn obrat, ale zůstavala po něm taková pachuť a tys to asi přesně pojmenovala. Velká otázka je, co bude dál. Já jsem pořád trochu čekal/doufal, že by mohli Brodyho (částečně?) odstřihnout a pro další série si najít nový matroš. Protože co si budeme povídat, linka kolem něj (jeho rodina, Nazír) se dost vyčerpala. A začíná to dost smrdět 24kou.
Já mám obecně tyhle jednoduchý filmy taky rád, ale tady toho bylo prostě moc, moc naivního, moc hloupýho, moc propagandistickýho.
Povídej, vyslyšíme tě.
Ale stejně jsou moje pocity takovéto:
(Tohle je příklad anime, kdy mám problém rozkoukat nějaké další, protože dojem je moc silný.)
Ja Kate Mosse nemusim a labyrint je dobry iba ten Faunov, ale zase proti gustu ziaden disputat
A z Labyrintů je ještě dobrý ten s Jennifer Conelly a Davidem Bowie (jeho účes a elasťáky jsou boží.