TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
19091939596362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    The Americans
    Promo 1
    Promo 2
    Promo 3

Mé srdce fandy špionážních filmů zaplesalo.
  • Zajímavý, dík za tip
  • @Nevada jo, taky už je mám na seznamu
    Koukla jsem na pilot Ripper Street a hodně slušné. Jestli tenhle styl udrží, tak to bude příjemné překvapení sezóny.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. ledna 2013
    @Nevada Už jsou i české titulky nebo si koukala s anglickými? Já plánuji Ripper Street na sobotní ráno.
    Titulky jsou a kvalitní. Naštěstí se toho ujala channina.
    @Nevada Jo, ta má vždycky dobrý překlady.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já se na to taky chystám (teď sjíždím Being Human), protože to prý připomíná Copper, což je pro mne velké lákadlo.
    Na základě poznámky překladatelky jsem si Copper rovnou pustila (měla jsem ho už pár měsíců v plánu) :o)
    @Nevada A líbí? Já jsem Copperfilik a třesu se na druhou sérii :)
    Nebylo to vůbec špatné, pilot zaujal. Dobré vyšetřovací metody (oboje) :o))
    Budu sledovat (ale Ripper Street se mi líbil o dost víc).
    upraveno 4. ledna 2013
    @Nevada Otázka k Wolf`s Rain (nějak se to samo zázračně objevilo v mém PC i s anglickými titulky).
    Nevšimla sis na konci někde Blue? Protože já jsem asi slepej nebo co ale prostě jsem jí tam nikde nenašel :( A to byla moje oblíbená postava...
  • Ripper Street vypadá dobře, ale nejprve musím dokoukat Homeland a Dextera.

U Homelandu už jsem si taky říkala, že herci chtějí za každou cenu vyhrát Emmy nebo Zlatý globus. Na druhou stranu je to hezké osvěžení po těch mrtvolných obličejích rádobycool vyšetřovatelek. Claire Danes je jedna z mála opravdových hereček.
    @Nevada Na vyšetřovací metody jsem čučela jak puk. Taky mě potěšilo, že
    hlavní hrdina není nezranitelný a nesmrtelný.
    A pobavilo mě, že jednookej kámoš má dost podobný přízvuk jako Kit Harington a k tomu i podobný vlasy :)
  • @Everett_Young pokud myslíš úplně na konci
    v tom novém světě, tak tam jsem ji taky hledala marně, též to byla moje nejoblíbenější postava :(
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hm, seriály sleduju minimálně (už měsíc mám na disku Hatfields & McCoys aniž bych se k tomu dokopal, druhou sérii Homelandu nechávám s radostí mimo svůj zájem), ale na Ripper Street jsem mě trochu nalákali.
    @Dreamer
    Ale na Wolfsrain wiki má status "alive" a je u ní napsáno že se tam taky dostala. Takže těžko říct...
  • vĺčkov som pozrel prvé 4 diely, a trochu je to ... vlažné. asi som čakal viac. ale dám tomu ešte šancu. idem ťahať ten ripper street, jack rozparovač má snáď viac adaptácii ako sherlock holmes :)
  • pozerám, že v ripper street hrá aj bron :)
  • prvý diel naozaj zaujímavý. som zvedavý či to bude "30 prípadov inšpektora Fadena", alebo či sa v pozadí objaví nejaký "Moriaty".
    @Everett_Young
    Předpokládám, že jsi to viděl celé. Pokud ne, tak následuje spoiler k poslednímu dílu (ep.30):
    Blue zemřela jako první při boji s proměněným Darciou. Těžce zraněný Hige pak ležel vedle ní.
    @Krisa
    Na Harringtona jsem si okamžitě vzpomněla taky :o))
    Navíc se mi ti dva zpočátku pletli. Naštěstí brzy sundali klobouky a pak už byli snadno k rozlišení :)
    @Nevada Já těsně před tím viděla World Without End, kde hlavní hrdina hrál hlavního hrdinu, takže toho už jsem uměla a nepletli se mi :)
    upraveno 4. ledna 2013
    @Nevada To vím taky.
    Ale po závěrečné "reinkarnaci" jsem jí nikde neviděl. A taky mi přišlo divný jak mohly všichni dostat takový nářez. Dost mi to připomnělo boje Spencera a Hilla, kdy dva nýmandi vymlátěj celou armádu...
    upraveno 4. ledna 2013
    Aha, blbě jsem Tě pochopila, omlouvám se. Ty myslíš
    v tom "novém" světě v úplném závěru epizody. Tak to si nejsem jistá, neuvědomuji si ji. Musím se znovu podívat. Ale je taky možné, že se znovu nezrodila, protože nebyla čistokrevný vlk.
  • Ježiš... nový díl AHS... to bylo zase něco. Teď z toho budu mít noční můry zase do příštího týdne :D.
    Tak na to nekoukej :o))
    @Nevada
    Jak říkám, stejně jako ostatní vlci má staus "alive" takže někde tam být asi musí. Na wiki psali že někdo tvrdí že je to bílé kotě. Já jí tam právě nikde neviděl tak jsem si říkal jestli nemám blbej postřeh.
  • Udělej to taky tak. =D

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.