TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Promo 1
Promo 2
Promo 3
Mé srdce fandy špionážních filmů zaplesalo.
Budu sledovat (ale Ripper Street se mi líbil o dost víc).
U Homelandu už jsem si taky říkala, že herci chtějí za každou cenu vyhrát Emmy nebo Zlatý globus. Na druhou stranu je to hezké osvěžení po těch mrtvolných obličejích rádobycool vyšetřovatelek. Claire Danes je jedna z mála opravdových hereček.
Předpokládám, že jsi to viděl celé. Pokud ne, tak následuje spoiler k poslednímu dílu (ep.30):
Na Harringtona jsem si okamžitě vzpomněla taky :o))
Navíc se mi ti dva zpočátku pletli. Naštěstí brzy sundali klobouky a pak už byli snadno k rozlišení :)