Ripper Street vypadá dobře, ale nejprve musím dokoukat Homeland a Dextera.
U Homelandu už jsem si taky říkala, že herci chtějí za každou cenu vyhrát Emmy nebo Zlatý globus. Na druhou stranu je to hezké osvěžení po těch mrtvolných obličejích rádobycool vyšetřovatelek. Claire Danes je jedna z mála opravdových hereček.
Hm, seriály sleduju minimálně (už měsíc mám na disku Hatfields & McCoys aniž bych se k tomu dokopal, druhou sérii Homelandu nechávám s radostí mimo svůj zájem), ale na Ripper Street jsem mě trochu nalákali.
vĺčkov som pozrel prvé 4 diely, a trochu je to ... vlažné. asi som čakal viac. ale dám tomu ešte šancu. idem ťahať ten ripper street, jack rozparovač má snáď viac adaptácii ako sherlock holmes :)
@Krisa Na Harringtona jsem si okamžitě vzpomněla taky :o)) Navíc se mi ti dva zpočátku pletli. Naštěstí brzy sundali klobouky a pak už byli snadno k rozlišení :)
Komentáře
Budu sledovat (ale Ripper Street se mi líbil o dost víc).
U Homelandu už jsem si taky říkala, že herci chtějí za každou cenu vyhrát Emmy nebo Zlatý globus. Na druhou stranu je to hezké osvěžení po těch mrtvolných obličejích rádobycool vyšetřovatelek. Claire Danes je jedna z mála opravdových hereček.
Na Harringtona jsem si okamžitě vzpomněla taky :o))
Navíc se mi ti dva zpočátku pletli. Naštěstí brzy sundali klobouky a pak už byli snadno k rozlišení :)