TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
18788909293362

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa To víš, ve dvojsmyslech jsem expert ;-)
  • Krisa napsal(a):

Nedávno jsme řešili nejděsivější věc, kterou jsme v dětství viděli. Pro mě to je jednoznačně večerníček Království květin s Lucií Vondráčkovou. Doteď si pamatuju, že jsem z toho měla noční můry a děsí mě smrtihlavové a slimáci. "Choroš pomož, dřevo oblož"

tak tohle si pamatuju matně taky

• upraveno 17. prosince 2012
    Ironclad mě osobně nijak nezaujal. Příběh byl jednoduchý až příliš a bojové scény mě nudily. Rychlou kameru a střihy považuji za neštěstí. Nejhorší ale je, že ve mně nevzbudil žádné emoce.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ironclad jsem sice neviděla, ale vzhledem k tomu, že hlavní hrdina je Purefoy, tak se té lady moc nedivím :o))

@Krisa: Co máš proti mužné hrudi při předvádění smrtonosné zbraně?! ;o)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Nevada napsal(a):

@Krisa: Co máš proti mužné hrudi při předvádění smrtonosné zbraně?! ;o)

V podstatě vlastně asi ani nic :D
    Akorát nechápu, velké výstřihy u pánů (velká pánská véčka by snad měli zakázat).

• Krisa napsal(a):

Akorát nechápu, velké výstřihy u pánů (velká pánská véčka by snad měli zakázat).

Amen :-D

Krisa napsal(a):

WTZ!
  • Akorát nechápu, velké výstřihy u pánů (velká pánská véčka by snad měli zakázat).
    Proč?
    upraveno 17. prosince 2012
    @Chmur Protoimage, protoimage, proto image, proto image a protože se mi to nelíbí. Myslím tím velká véčka (ne normální).
    Nebo image image
  • @Krisa Sbírku máš ovšem slušnou. =D
    @heavy_head Já se mám učit :)
  • @Krisa chce to len ziletku a potom sa na to ako tak da divat :)
    @Hildegarda No to nevím :D
    @Krisa neuděláš ani jedinou vyjimku? :D
    EDIT: a pokud by se ti tohle "véčko" nezdálo dosti veliké, aby patřilo do kategorie těch nepřípustný, mám tu další, hmm?
    @Dreamer Tuhle fotku jsem čekala! Ne, prostě se mi to nelíbí - knoflíky zapnout (normálně bych dodala bez horního, ale ten výstřih je velkorysej i tak). Zrovna v tomhle případě je to taková škoda trička - kdyby mělo normální výstřih, tak by bylo fakt hezký.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Stejně tak jako by chlap neměl nosit otevřenou obuv tak by neměl ukazovat hruď z trička nebo košile :-)
  • @Krisa tak nic :D trochu jsem čekala, že zrovna tohle véčko by u tebe mohlo mít menší protekci.
  • @Dreamer Mně ty tvoje ukázky véčka nepřišly zas tak špatné.... :anxious: :-D
    Dreamer napsal(a):

@Krisa tak nic :D trochu jsem čekala, že zrovna tohle véčko by u tebe mohlo mít menší protekci.

Což o to, protekci mají, ale stejně bych je radši zašila :D
    @Krisa
    To je zločin proti lidskosti! Budeš se zodpovídat!!
  • image

Vždyť to je Justin Blb. To není muž a véčko by rozhodně nosit neměla.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    image

I tady Angela je víc chlap než Justin Blb. (pro ty co nechápou vygooglujte si Arch Enemy)
    Nechcete se vrátit k seriálům? :'-(
  • Ok, kdo z vás se chystá koukat na Ripper street s Jeromem Flynem?
    Já (jak jinak, cítí se trapně a raději odchází dělat něco užitečného). Teda pokud budou české titulky.
  • Já taky
    I tady Angela je víc chlap než Justin Blb. (pro ty co nechápou vygooglujte si Arch Enemy)
    incredible 8-O
  • @Nevada @Everett_Young Předpokládám, že v takovém případě se tu o tom seriálu (a jeho kvalitách) ještě zmíníte, takže si počkám na Vaše reakce a nejspíš bych se taky (po)dívala. :)
  • Co říkáte na finále Dextera a Homelandu?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.