TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
18485878990362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. listopadu 2012
    Řekla bych, že je pořád ještě nikdo nepřeložil.

Ale jinak klasila: serialzone, titulky.com a výjimečně titulkari.com
  • Jo ta linka s přípravami atentátu, neměla v ději žádný význam. Z mého pohledu se jen snažili ( i když uznávám celkem zbytečně ) dostat tam známou postavu a to že židé v té době byla jedna z komunit v Římě. Jinak lichváři byli židé spíše až ve středověku. Třeba roce 66 našeho letopočtu začalo největší povstání proti římánům ( válka židovská ,kde si pověst získal pozdější císař Vespasianus). Takže v době děje říma( a hlavně o něco později) měli židé spíš pověst odbojného národa. Jo černoši v historických a i fantasy seriálech, třeba v brnění jsou jak pěst na oko.
  • @Nevada
    tie klasiky som skúšal, tak asi to ešte nepreložili netušil som že to vyšlo len nedávno, ďakujem!
  • Tak dokoukány zatím uveřejněné díly třetí řady Walking Dead. A miláček Merle se vrátil! Super. :-) Guvernér dobrej ale ten herec není až tak charismatickej hajzl jak jsem se domnívala. A konec čtvrtého dílu? No wow...
  • @Vlcacka No zas tolik nejásej, ty nejlepš scény (rozuměj ty z komiksu) tam vůbec nedali nebo jen ve velice mírné podobě. To co se stalo na konci čtvrtého dílu mělo být mnohem brutálnější. Stejně tak měli umřít postavy které v seriálu ani nejsou. Ale jinak souhlasím že Merle je úplně bezvadnej.
  • Everette, asi by pak rating vystřelil do obřích výšin, ale i tak to bylo... no jsem hnusák, ale pro mne potěšující. :-D A hrozně mne rozčiluje Andrea, protože se chová jako idiotka.
  • @Vlcacka Jo, tak to jsme dva hnusáci, ale tady byla
    Lori
    ještě celkem normální v komiksu byla opravdu otravná a ještě víc k ničemu.
  • Chcem začať pozerať Doctora Who, viete mi poradiť od ktorej série to mám začať pozerať? Viem že je verzia z 1963 a 2005. Je to vlastne len remake alebo tá 2005 verzia je pokračovanie tej z 1963?
  • Sledujete někdo Boardwalk Empire, nějak jsem na to pozampomněl, a za dnešek jsem dokoukával poslední čytři díly. Musím říct, že mě třetí serie chvílema i nudila, obzvlášť linka paní Thompsonové, ale zatím poslední díl, to byl teda nářez! Hrozně se těším na finále, doufám že bude ještě lepší.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    nesom odbornik na doctora a videl som len nove serie a cosi malo cital o starsich ale kludne mozes zacat novou verziou, neni to remake ale pokracovanie(nie v zmysle, zeby ta stara nebola ukoncena) po xy rokoch.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Myslím si, že Joe sa chcel spýtať aj na to, či mu niečo neújde, keď nebude vidieť tú '63 verziu. Práveže ak je niečo pokračovanie niečoho, bolo by logické si pozrieť aj to predtým, zatiaľčo ty Edem povieš, že ide o pokračovanie, ale pohodíš rukou, že si nemusí pozerať tú '63. Znamená to, že v nových sériách nebudú riešiť nič, čo sa stalo v starých? Sú seriály, ktoré takto nadväzujú aj cez série.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    Gepeto: no lenze ja som stare nevidel takze neviem co vsetko tam bolo ale v novej serii som nikdy nemal pocit, ze mi nieco uslo alebo nedochadza. Nuz a Nevada to vyriesila.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nevada napsal(a):

Obnovený seriál připravil několik změn, aby ho mohli sledovat i noví fanoušci bez nutnosti dohánět všech 26 řad seriálu.

Yops, toto je to, čo som chcel vedieť (a možno aj Joe) :) Vďaka.
  • @Nevada
    Ďakujem super stránka.
    Justified S4 promo. Už jen měsíc a kousek :o)
  • Sledujete někdo sedmou řadu Dextera? A co říkáte na poslední díl?
    Já držím palce LaGuertové a doufám, že se jí nakonec podaří Dextera zabásnout a očistí Doakesovo jméno. Debra mě v téhle serii velmi zklamala, podle mě odhalení bratříčkovy temné stránky skousla příliš lehce, čekala bych od ní víc vzdoru. Doufala jsem, že v ní zvítězí čestnej policajt a bratra nakonec sama pošle za mříže :/ Ta její náhlá zamilovanost do Dextra mi do seriálu vůbec nesedí a působí na mě velmi uměle.
  • @Dreamer Dufam, ze uz nebude dalsia seria. Tu by to mohli utnut. Ja som zase nepochopila, preco si ten dokaz uchoval a neznicil ho. Kazdopadne z traileru nasledujucej casti usudzujem, ze to bude pekne gradovat. Posledna cast celkom usla.
  • @Hildegarda někde jsem četla, že má být ještě osmá serie, což mě teda moc netěší :(
  • jj, myslim, že už minulej rok řekli, že poslední bude 8.
  • justified teším a dnes som dostal odporúčanie na jeden western seriál, žiaľ vypadol mi názov. dve mená, dvaja rivali...
  • Nevada napsal(a):
    Mi se to líbí, ale nemám na to čas. :roll:

Jenže Ty to beztak sleduješ v češtině na Prímě...
  • Nevada napsal(a):
    to je ono. pozeráš?
  • To mám nachystaný na Vánoce.
    Zatím ne, ale mám to v plánu (snad v dohledné době). Westerny mám ráda. Plus to má předem za Costnera. Ten, ať se snaží sebevíc o cokoliv jiného, se prostě narodil jako westernový herec.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 14. prosince 2012
    @Nevada Mě se Costner hrozně znechutil tím cpaním se do historických filmů a westernů.

EDIT: A stejně tak Russell Crowe.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.