TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
18586889091362

Komentáře

• čiže si ho mal pôvodne rád v akých filmoch?
  • @sarven řekl bych že jeho jediná dobrá role ve westernu byl Wyatt Erp.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Vždyť Costner nic jiného, než westerny neumí :o)

Jestli rychle dobře počítám, tak v historickém hrál snad jen v Hoodovi. Crowe 2x western, 3x historický, což při jeho filmografii není zrovna moc.
    Samozřejmě záleží taky na tom, co považuješ za historický.
  • Neviete mi poradiť nejaký dobrý seriál štýlom podobný ku Heroes alebo Misfits. Dikyy
  • upraveno 15. prosince 2012
    Netušim u Heroes bylo dobrá první serie pak to šlo zkopce.
    Zkus Arrow sice je to úplně něco jinýho ale je to docela dobrý.
    Nebo zkus vyhrabat Mutant X to bylo taky zajímavý
  • @M1on to je pravda, napr aj Misfits som prestal pozerať po 2 alebo 3 sérií. Arrow mám taktiež rozpozeraný ale diky za typ :D
  • Everett_Young napsal(a):

@sarven řekl bych že jeho jediná dobrá role ve westernu byl Wyatt Erp.

to nebola odpoved na moju otazku ze v akych filmoch si ho mal rád pôvodne, "kým sa nezačal cpať do westernov a historickych filmov". odpovieš? :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já jsem na Robinovi s Costnerem vyrostla a ten film mám strašně ráda. Akorát mě štve, že umřeli dva ze tří mých favoritů :).

• @sarven V žádných :P
  • aha... čiže to tvoje tvrdenie nebolo žiadne tvrdenie, ale len tak plácnutá veta bez zmyslu? ok...
  • Mně se nejvíc líbil Crow v L. A.
    a Costner? To je snad jasný:-)
  • Samozřejmě Tanec s vlky. To byla jeho životní role. A jeho nejlepší film.
    Stojí s pěstí! 8-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    tatanka
  • TBBT sa lepsi - v poslednom dieli sv. Vaclav a v predposlednom zazil Sheldon s Amy svojsku verziu sexualnych hratek :). Uz davno mi nic tak nepozdvihlo naladu.
    tymto chcem este raz podakovat @kolikokoli za titulky k TBBT
  • @Hildegarda Přesně, Shamy byli úžasní :-D Tak jsem se dlouho nenasmála :-)
    Ad Costner. Náhodně jsem odpoledne zapnula TV na Joj a dávali Robina Hooda. Kupodivu s českým dabingem. Otřesným českým dabingem. Gisborne: "Kde máš manžela? Toho, co mu říkají Trošku." ...
  • teraz to práve končí. ten dabing je príšerný... ako sa volá ten (známy herec) čo dabuje willa scarleta? musí byť medzi nimi 50 rokov rozdiel minimálne :)
  • možno dabing režíroval Troška :)
    Jj, Scarlettův hlas byl na pěst. Tohle by mělo být trestné.
  • Na Costnerovskom Robinovi Hoodovi som tiež vyrastal. Pamätám si, že keď som mal asi 8 rokov, strašne som sa bál obesenia práve kvôli tej scéne, kde chcú Robinovu družinu popraviť.
  • upraveno 16. prosince 2012
    Já zas jako dítě vyrůstal na tomhle Robinovi + můj nejoblíbenější dětský seriál (líbil se mi i jako dospělému) je samozřejmě Sandokan:-)
    Pokud jste měli rádi seriálového Robina. Taky vám přišel jako ultra cool drsňák Nasir?
    @Arutha2321 Nejhorší byly Duncanovy oči!
  • @Krisa Mne najhoršie robili tie zvuky, ktoré pritom vydával ten chlapec (teraz mi nejako vypadlo, ako sa volal). Teraz už mi je jasné, že je to len film, ale vtedy keď som počul, ako sa nemôže nadýchnuť, nebolo mi všetko jedno. :-?
    @Chmur +1,
    tenhle Robin je nejlepší :o)
  • @Chmur do tohot Robina som bola strasne zalubena :)
    pamatam si, ako sa mi jednu noc snivalo o tom, ze som Marianna a rano som bola z toho este taka omamena, ze mi mama musela zaviazat snurky od topanok, aby som to do skolky stihla :)
    A pak ještě Villém Tell byl dobrý, to jsem měla taky moc ráda.
    @Arutha2321 Jo a jeho máma na to koukala. To byla síla!
  • @Nevada jj, to spracovanie sa mi velmi pacilo, bohuzial hlavny hrdina sa mi vtedy zdal na mna velmi pristary a este mal aj syna - v 10 rokoch nic pre mna :)
  • upraveno 16. prosince 2012
    Stejně ty seriály z konce sedmdesátých a osmdesátých let měly svoje kouzlo - Proti větru, Co přináší řeka atd. Nebo to je pouze dětská vzpomínka ala babiččiny buchty jsou navždy ty nejlepší? :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.