TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
18384868889362

Komentáře

• Nevada napsal(a):

@sarven : To jsem viděla pilot v TV a vůbec mě to nezaujalo. Vím, že sledovat to s dabingem nebyl nejlepší nápad, ale chtěla jsem získat představu o čem to je :o)

Každopádně vybráno mám, další seriál sledovat nesmím.

@nevada: robíš chybu, ale robíš ju dobrovoľne a na svoje náklady :)
  • Videl niekto New Amsterdam s Jaimem?
  • Ja nie, ale zato jsem viděl Lovce hlav.
  • upraveno 21. listopadu 2012
    Toho som videla nedavno. U nas to davaju tento mesiac v kinach, co tak uplne nechapem, kedze uz je to davno na DVD /keby len tam/. Distributori v tejto krajine to zase "vychytali".

Ale Headhunters mi svieti na polici, chcem porovnat knihu a film.
  • Četl jsem i knihu. Závěr obého mi připadal poměrně neuvěřitelný.
  • Asi je blbé ptát se, co je lepší, že? A ony se závěry nějak liší? Četla jsem knížku a popravdě mi to přišlo těžko uvěřitelné celé, takže závěr z linky nějak dramaticky nevybočoval.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 21. listopadu 2012
    @Hildegarda : Viděla jsem. Průměrná krimi, kterou táhne jen Coster-Waldau. Je tam neskutečně charismatický. Námětem ústřední linky je to zajímavé, ale scénář ten námět spolehlivě zničil. Na CSFD sice nadávají na Fox, ale tohle podle mě zařízli po právu.
  • @brbr V případě, že chceš vidět obyčejného "nordic supermodel badass motherfucker high-tech nano GPS martial arts survival mercenary expert director superlover", je lepší film. :-)
    Mně připadalo neuvěřitelné hlavně to, že odpustil své ženě, po tom, co mu provedla.
    @heavy_head Tak to mne zase prislo najuveritelnejsie :)
    Podviedla ho, odpustil jej - proti gustu ziaden disputat....ale GPS vo vlasoch...tststs :)
    Latrinu som si vsak vychutnala.
    Na Harryho H. to ale nema :)
    :o))
  • To, když chlap podvede ženskou, s tím, když ženská podvede chlapa, přece nelze vůbec srovnávat. =D
    :o)))
    (ale svým způsobem s tebou v tomhle bodě souhlasím)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Největšé problém Headhunters byl totálně nesympatický hlavní hrdina. Ják já chtěla, aby mu N C-W rozmajzl hlavu o stěnu!
    Europsky sudny dvor tvrdi nieco ine :)
    Krisa napsal(a):

Největšé problém Headhunters byl totálně nesympatický hlavní hrdina. Ják já chtěla, aby mu N C-W rozmajzl hlavu o stěnu!

Já mu taky celý film fandila :o))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hildegarda napsal(a):

Europsky sudny dvor tvrdi nieco ine :)

O čem? O nevěře? :)
  • @flanker.27 o rovnosti pohlavi :wall:
  • Krisa napsal(a):

Proto jsem to ještě neviděla. Jakmile jsem zjistila, jak to dopadne a viděla hlavní představitele, tak se mi do filmu nějak nechce.
  • heavy_head napsal(a):

@brbr V případě, že chceš vidět obyčejného "nordic supermodel badass motherfucker high-tech nano GPS martial arts survival mercenary expert director superlover", je lepší film. :-)
    Mně připadalo neuvěřitelné hlavně to, že odpustil své ženě, po tom, co mu provedla.

Mno, možná stačí jen fotky z filmu, ne? :-)

Na druhou stranu, té druhé neodpustil, tak je to fifty - fifty.

@Hildegarda Jo tohle. :) To mám vymyšlené jako Werich, kdy žena rozhoduje o těch maličkostech, jako co s penězi, které vydělám, , kam za zábavou, na dovolenou a tak, takové ty běžné věci. A takové ty velké věci, jako jaký je náš poměr k Tchaj-wanu, to dělám já :)
  • Řím shlédnut.
    Která sezóna se vám líbila víc? Mně se líbil mladý Octavianus, ten starší nevypadal tak chladně, jak tvrdili.
    Hezky tam zkombinovali osudy slavných historických postav a plebsu.
    První série se mi líbila dost, druhá už moc ne. Hnali to přes hrozně dlouhý období, resp. zatímco prvních asi 6 dílů pokrývalo dva roky od smrti Caesara do bitvy u Filipp (ty byly ještě docela dobrý, hlavně Octaviánova linie), v posledních 4 dílech ale najednou projeli až k roku -31, teda 11 let.
    Byla tam spousta nakousnutejch a nedokončenejch věcí, třeba příběh tý židovský rodiny, která tam neměla absolutně žádnej smysl, kromě toho, že v rámci politický korektnosti musí bejt všude Žid.
    Z části za to může rozhodnutí seriál zaříznout, ale i tak se z toho snad mohlo vybruslit líp.
  • Sledujete někdo csfd.cz/film/293813-battlestar-galactica-blood-and-chrome/?
    Nejsem si jistá, co to má být, rozkouskovaný pilot k novému seriálu?
    Každopádně ten hlavní herec mi tam nesedí. Tenhle emo hezounek má být drsný Bill Adama?
  • @flanker.27 Bylo to trošku zmatené, co se týče skákání v čase nebo vyhrocení důležitých událostí. Ta mladší dcera od Valera začala jako osmiletá a končila jako desetiletá.
    Herecké výkony byly suprové, ale té všudypřítomné sebelítosti už bylo na mě moc. :-) Jediný Titus Pullo se držel. Chuck Norris antiky. :-)
    @BenNevis Jo, Vorenovy dcery byly pořád tak nějak stejně staré :)
  • Tak jestli nejsi/ nejste na Židi přehnaně citlivý, už první serii Říma bylo několikrát zmíněno že podkoní, či to tam zastával za funkci je Žid. Jinak řečeno nevidím v lince o atentátu na Heroda politickou korektnost, ale spíše snahu možná trochu násilně do seriálu naroubovat další notorisky známou historickou postavu.
    Nemyslim. V druhý sérii s tím židovstvím docela otravovali (zcela mimo děj), a ač to byl původně ranař a hajzl, náhle jak se rozpoměl na své kořeny, odešel z toho "špinavého hnízna hříchu" zpět do země zaslébené. A opakuju, aniž by to mělo jakejkoli význam pro děj seriálu.
  • Já jsem přehnaně citlivá na roubování černochů do historických seriálů (i současných), ale v Římě skoro žádní nebyli. Židi mi tam tolik nevadili. Možná chtěli ukázat další kulturu, když už ukazovali Egypt jako Sodomu-Gomoru. :-) S těmi židy mi to přišlo, jako by je chtěli ukázat v jiné roli než za pultem přepočítávající lichvářské peníze.

Jinač jsem se dodívala na Hunted se S. Dillanem (Stannisem). Nebýt konce s cliffhangerem, byl by to hodně povedený špionský seriál.
  • Chcel som sa opýtať odkiaľ ťaháte titulky? Pretože nikde neviem nájsť titulky na The Office 9. sériu pre časti 6 a vyššie :/
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.