TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Sexy asi jak pro koho, mi to připomíná předkus. :-)
ještě chybí vyplazený jazyk, anebo prst v hubě.
Sexy může být třeba skousnutý ret, a to málokdy vidím.
V Mistfits mi vadí ten týpek, co furt dělá sexuální narážky. Pak ho nahradili ještě horším hnusákem. Bohužel je to typický britský humor - nacpat tam co nejvíc sprostých slov a fekálií.
Počkej kterej, ten malej kluk je Rudy????to je blbost co jsem napsal....Už vim, nepoznal bych ho teda :-)
Add Misfits - není to špatné, ale nechytlo mě to a snaha za každou cenu šokovat mě spíš unavovala.
Příklady: Little Britain nebo z filmů Trainspotting
Kretén neví, že je kretén, zato si myslí, že všichni jsou kreténi okolo. :-)
Prostě lepší je dobře napsaný blb než spatně napsaný hrdina, co se týče filmové tvorby. :-)
Rudy (hledá výmluvu a předtím dělali anální sex): "musím si umýt hovno z kokota"
Proti němu je Sheldon gentleman. :-)
Proč bych měl mít na sebe nějaký nároky. Ještě tak nároky na to umět přijít k penězům (pokud možno ne prací), to se v současný společnosti toleruje. Ale proč bejt přísnej na svojí morálku, svoje chování k lidem. To je tak obtěžující... Nejde přece o to bejt Mirek Dušín - i když jak mě dřív takový postavy lezly pro svojí umělost na nervy, dneska jsem pod náporem všech možnejch parchantů, cyniků, frikulínů, zmrdů a přizdisráčů rád, když se někde taková postava objeví. Stačí mi někdo, kdo dokáže předvídat důsledky svýho jednání, je schopnej empatie a má sám pro sebe aspoň nějaký přísný kritéria.
BTW omlouvám se všem za trochu filosofování...