@flanker.27 Ty kritiky taky nechápu. Hlavně mi vadí, že lidi kritizují pohádku za to, že je pro děti - WTF? Společně s Věčným příběhem to jsou pohádky, které můžu sjíždět stále dokola.
Tohle byl univerzální výraz Julie Roberts. Ať hrála veselou nebo smutnou scénu, pořád se přihlouple usmívala. Přičítal jsem to nedostatku hereckého talentu.
Vyzerá to zaujímavo, len tie seriály typu: náhodou sa ocitli na nejakom mieste, náhodou získali nejaké schopnosti, náhodou ich začali využívať, náhodou si spravili tými s kostýmami, náhodou je to tuctové: mi už skoro lezú na nervy. Zvládol som Šialenú vedu (alebo ako sa to volalo) ešte spredpár rokov, pre mladé dieťa to bol celkom zaujímavý seriál, celkom ma zaujala jedna séria Heroes a tak. Takže ak budem mať čas experimentovať, skúsim, ale inak sa bojím výsledku :anxious:
Chell: já musím říct, že je to docela pravda. Je to o partě děcek, co rozhodně nejsou svatouškové s dokonalými životy jako v Dawsonově světě, ale jsou to smradi, na které nadávají důchodci v šalinách. Zajímá je jen sex a všechno jim je jedno (prostě taková ta dekadentní generace). Jsou sprostí a chovají se vcelku reálně (=ne vždy správně a ne vždy napraví své chyby, jak to většinou v seriálech tohoto typu bývá). Prostě je to o děckách typu "rakovinnej polyp na řiti lidstva". Ve Skins bez schopností, v Misfits se schopnostma.
Jasně, že jsou, skoro v každém seriálu jsou vztahovky, ale v Misfits to není to hlavní. Skins jsou vyloženě o vztazích, nejen milostných, ale i přátelských, rodinných... Já osobně tam prostě nějakou velkou podobnost nevidím :-)
@flanker.27 Kretén neví, že je kretén, zato si myslí, že všichni jsou kreténi okolo. :-) Prostě lepší je dobře napsaný blb než spatně napsaný hrdina, co se týče filmové tvorby. :-)
Britský humor je reálnější. Někteří lidi jsou prasata a jiní zase kreténi. Nehrají si na moralisty a ne všichni musí být sympaťáci nebo "nepřátelé". Prostě i kladná postava může být osina v zadku (Nathan z Misfits, Tony ze Skins...)
Komentáře
Kretén neví, že je kretén, zato si myslí, že všichni jsou kreténi okolo. :-)
Prostě lepší je dobře napsaný blb než spatně napsaný hrdina, co se týče filmové tvorby. :-)