TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
17980828485362

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    No byl to konec naprosto predvidatelny bohuzel :-)
  • @Hildegarda To už je konec? Čekala jsem na celou sezónu, než to budu sledovat. Jenom konec byl strašný nebo všechno?
  • upraveno 6. listopadu 2012
    @BenNevis ze sedmé serie je zatím odvysíláno šest dílu a jedna řada obvykle má deset nebo jedenáct dílů? Takže konec ještě není, teda pokud si myslela sedmou řadu :)
  • @BenNevis Dexter ma 12 casti a zatial sme iba v polovici. Nechcem spoilerovat, preto len napisem, ze scenaristi sa chytili asi poslednej slamky, co im este ostala, takze je v podstate velmi predvitelne, co sa stane na konci poslednej odvysielanej casti. Kratka rekapitulacia Dexterovych vztahov: dobre dievca, zle dievca, obet masoveho vraha a tri bodky si uz doplnis asi sama :)
  • @Hildegarda@Dreamer
    U šesté řady jsem si říkala, že Dexter je pěkně sobecký parchant. Kolik životů mohl ušetřit, kdyby byl ochoten svěřit vraha policii. Ale to ne, on si ho musí sníst zabít sám. :-)
    Pokud by chodil s
    Debrou,
    tak tam má všechno dohromady. :-)
  • @BenNevis S Debrou este nechodi a nesmeruje to k tomu :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. listopadu 2012
    Debra je jeho (nevlastní) sestra, ne? Nebo oni nastrčili do seriálu další Deboru? Nějakou ještě blbější?
    @Nevada Ne, ale minulou sérii jeho sestřička řešila jestli je do něj zamilovaná. Což se asi v posledním díle té série vyřešilo samo.
    Ty kráso, jsem čím dál raději, že to od druhé série nesleduju. Stačí mi, jak moc mě zklamaly další knihy.
  • Nová BSG !! :D Juchuu to je orgasmus. Kam se hrabou Sweeečka :-D
  • Krisa napsal(a):

Tyna: Je to čím dál "lepší"?

Nevím, viděla jsem jen ten první díl. nejen, že je to blbost, ale i elementární logika si vzala dovolenou. "Ach, oběť si dělala těhotenský test. Asi byla těhotná. Takhle rané těhotenství patolog nepozná." Wtf. Těhotenství, které odhalí komerční test, má plod půl cenťáku. nemluvě o prokrvené děloze, jinésliznici, žloutkovém váčku a TĚHOTENSKÝCH HORMONECH V KRVI A MOČI, na které reaguje ten test. Pokud mají patologa, co něco takového přehlédne, fakt bych nechtěla , aby vyšetřoval mou vraždu. (udušená? já nevím, jazylka je malá a přeci nebudu hledat vlákna na nosní sliznici, musel bych použít mikroskop)

A když tam ta čtyřicetikilová krasava zpráskala na hromadu dva dvoumetrový chlapy, byl čas udělat té blbosti pá pá.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tyna: A v druhém díle ještě přibyla klasika - hlavní hrdinka na tmavém místě = útok = záchrana od hlavního hrdiny = všichni se mají rádi!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. listopadu 2012
    A když tam ta čtyřicetikilová krasava zpráskala na hromadu dva dvoumetrový chlapy, byl čas udělat té blbosti pá pá.
    Tahle "logika" je dneska v každý druhý blbosti :)
    To je politická korektnost :-)
    Další věc, co mi na PK vadí :)
  • Thorar: Já znám dost holek, které se umí prát. nemusí to být zrovna mužatky, spíš sportovkyně, s takovou vypracovanější postavou, rozhodně ne modelky, které na sobě nemají dost svalů, aby zvládly výšlap na Sněžku.

Upřímně, já nemám ráda ani takový ten staromilský přístup z hororů a akčních filmů let osmdesátých, kdy slečnám kompletně odoperovali pud sebezáchovy a v ohrožení maximálně ječí.

Když má někdo vypadat jako ostřílená policajtka, měli by prostě vybrat takový typ.

I v seriálech potřebuju alespoň malou dávku uvěřitelna.
  • Nemůžete mi někdo doporučit dobrý seriál. Koukala jsem na tu blbost s modelkou, pak na Continuum, na Perception (na piloty), ale nic mě neoslovilo. Na Revenge po tom, co udělali ke konci první série, už taky nemám chuť.

Sleduju AHS a 666 park avenue, možná se vrátím k OUAT
  • @Tyna A co napr Person of Interest?
    Uz len kvoli tym hlaskam:
    Reese: Give me three and a half minutes.
    Carter: There's ten guys in there.
    Reese: Okay, four.

A Reesa tam hra Jezis Kristus. No nepozeraj to! :)
    Tyna: Copper! Strašně mě ten seriál nadchl a už se nemůžu dočkat 2. série.
    Já znám dost holek, které se umí prát
    Už jsem to tu párkrát uvedl. Na Akademii se mnou chodily holky sportovkyně, s černejma páskama v bojovejch sportech a podobně. A přesto si nepamatuju jedinou, která by při skutečně vážným střetu dokázala čistě vlastní silou (samozřejmě máchnout někoho tyčí ze zadu přes hlavu dokáže kdekdo) přemoct aspoň trochu silnýho kluka. Na to co v tomto ohledu prezentuje film a televize mám názor hodně skeptickej (ale nedávejte to číst AsheG) :)
    Upřímně, já nemám ráda ani takový ten staromilský přístup z hororů a akčních filmů let osmdesátých, kdy slečnám kompletně odoperovali pud sebezáchovy a v ohrožení maximálně ječí.
    Ono v reálu spíš nastoupí strnutí následované útěkem :)
  • Person of Interest se mi taky líbí hlavně tam hraje Michael Emerson.
  • Person of Interest se mi od druhé sezóny líbí víc než předtím. Asi to bude tím, že tam mají zajímavější zápletky než dáma v nesnázích --> kdopak ji chce ublížit? --> aha, zločinec je vlastně ona.
    Minule tam měl hlášku:
    Harold: Musíš tu odstřelovačku čistit tady?
    John: V parku se na mě dívali divně.

A ještě doporučuji Last Resort (aka Ponorka). Je to sice z vojenského prostředí, ale z nových seriálů nejlepší, co sleduji.
  • Thorar napsal(a):

@Nevada Ne, ale minulou sérii jeho sestřička řešila jestli je do něj zamilovaná. Což se asi v posledním díle té série vyřešilo samo.

Asi mi to ušlo. Dexter ji řekl, že ji má rád a obejmul ji, tak jsem si říkala, že to budou v další sezóně řešit. Ale možná si to pletu s nějakým jejím snem. :-)
    @Tyna : A jakému žánru dáváš přednost?

Doporučuju např.:
    krimi - Justified, v celku se mi líbil i Longmire
    drama - The Good Wife, Suits
    komedie - Spy (ale je to krátké, druhá série právě běží)
    krimikomedie - White Collar (druhá série je lepší než první, vyplatí se to vydržet, pokud by to tolik nezaujalo)
    akční - Hawaii Five-0 - z podobného ranku jako Person of Interest, ale mě baví víc (i když taky obsahuje dívčinu, která dobře mířenou ranou skolí i gorilu :o)
    U PoI mi vadí (ale ne moc) jak Caviezel neustále chroptivě šeptá a taky je na něm hodně vidět, že se neumí prát.
    flanker.27 napsal(a):

Já znám dost holek, které se umí prát
    Už jsem to tu párkrát uvedl. Na Akademii se mnou chodily holky sportovkyně, s černejma páskama v bojovejch sportech a podobně. A přesto si nepamatuju jedinou, která by při skutečně vážným střetu dokázala čistě vlastní silou (samozřejmě máchnout někoho tyčí ze zadu přes hlavu dokáže kdekdo) přemoct aspoň trochu silnýho kluka. Na to co v tomto ohledu prezentuje film a televize mám názor hodně skeptickej (ale nedávejte to číst AsheG) :)
    flanker má bohužel pravdu :)

flanker má bohužel pravdu
    Pro mě spíš naštěstí. Aby vedle života schytával rány eště od holek... :)
    flanker.27 napsal(a):

flanker má bohužel pravdu
    Pro mě spíš naštěstí. Aby vedle života schytával rány eště od holek... :)
    Neříkej, že by se ti to nelíbilo :D
    @Krisa Opravdu ne. Tuhle formu masochismu (a ostatně ani jinou) fakt nemusim. Nevzrušujou mě japonský holčičky z animáků, co kolem sebe švihaj dvoumetrovejma mečema, nevyhledávám Xeny, Rudý Sonje, Umy Thurmanový ani Heleny Fibingerový. :)
    @flanker.27 : No teda...dávat dohromady Umu Thurman a Helenu Fibingerovou? To je trochu síla ne :D
    @Krisa A víš, že ne? Mě se E. T. (hele, to mě doteď nenapadlo) fakt nelíbí :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.