TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
U šesté řady jsem si říkala, že Dexter je pěkně sobecký parchant. Kolik životů mohl ušetřit, kdyby byl ochoten svěřit vraha policii. Ale to ne, on si ho musí
snístzabít sám. :-)Pokud by chodil s
A když tam ta čtyřicetikilová krasava zpráskala na hromadu dva dvoumetrový chlapy, byl čas udělat té blbosti pá pá.
Upřímně, já nemám ráda ani takový ten staromilský přístup z hororů a akčních filmů let osmdesátých, kdy slečnám kompletně odoperovali pud sebezáchovy a v ohrožení maximálně ječí.
Když má někdo vypadat jako ostřílená policajtka, měli by prostě vybrat takový typ.
I v seriálech potřebuju alespoň malou dávku uvěřitelna.
Sleduju AHS a 666 park avenue, možná se vrátím k OUAT
Uz len kvoli tym hlaskam:
Reese: Give me three and a half minutes.
Carter: There's ten guys in there.
Reese: Okay, four.
A Reesa tam hra Jezis Kristus. No nepozeraj to! :)
Minule tam měl hlášku:
Harold: Musíš tu odstřelovačku čistit tady?
John: V parku se na mě dívali divně.
A ještě doporučuji Last Resort (aka Ponorka). Je to sice z vojenského prostředí, ale z nových seriálů nejlepší, co sleduji.
Doporučuju např.:
krimi - Justified, v celku se mi líbil i Longmire
drama - The Good Wife, Suits
komedie - Spy (ale je to krátké, druhá série právě běží)
krimikomedie - White Collar (druhá série je lepší než první, vyplatí se to vydržet, pokud by to tolik nezaujalo)
akční - Hawaii Five-0 - z podobného ranku jako Person of Interest, ale mě baví víc (i když taky obsahuje dívčinu, která dobře mířenou ranou skolí i gorilu :o)
U PoI mi vadí (ale ne moc) jak Caviezel neustále chroptivě šeptá a taky je na něm hodně vidět, že se neumí prát.