TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
17677798182362

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tak jsem zkouknul první tři díly Arrow a vzalo mě to :-) Samotného Green Arrowa od DC načtenýho nemám (ale už jsem si stáhnul New 52),jen když se potká s Batmanem nebo ostatníma z DC, tak mě nebude mrzet když se to nebude příliš držet předlohy, je to takové příjemně klišoidní, pěkně to odsejpá a nenudim se :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter

Myslím, že se překonám. Zhulím se, vožeru a sfetuju a pak se pokusím podívat na pilotní díl. Ale jen proto, že jsem velký fanda AS. R. Nepochybuji o tom, že se hned poté půjdu zastřelit.
  • Tak ono se to fakt začalo točit... Naposledy jsem o tom nápadu slyšela v souvislosti s tím, že by tam měla hrát Blake Lively, to evidentně padlo :-) Vypadá to docela dost nudně...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Monte: Jestli to zvládneš, tak tě budu vzývat jako démona příšerných seriálů.
    Z původního Sexu ve městě jsem zvládla tak asi 3 díly a vůbec nechápu, proč je to takový hit.
  • Krisa, jé a já si říkala že jsem divná, když mne to nebaví.
    Vlcacka: Z mého pohledu nejsi. Ale já asi nejsem úplně dobrý role model : D.
    Status démona. To je dobrá motivace.
    Monte: Bacha, je to status "démona příšerných seriálů" : )
    alek napsal(a):

Už jste někdo viděl World Without End? Má to myslím předcházet Pilířům země a ty já můžu...

WWE je volné pokračování Pilířů. Zatím jsem viděla jen první díl, ale zatím to vypadá velmi nadějně. Starý Frey tam hraje doktora, kterého bych nechtěla nikdy potkat : D
    Žádný démon není dobrý. Nebo snad ano?
    Montezuma3 napsal(a):

Žádný démon není dobrý. Nebo snad ano?

Tenhle je výborný : )
    alek: Tak jsem v půlce World Without End (neděle je od slova nedělat, takže se válím a sjíždím seriály) a zatím je to moc dobré. Hrozně mě to baví. Je tam postava, kterou nesnáším, skoro až nenávidím (úchylný prasák) a hlavní hrdina je sympaťák (i když se mi víc líbí jeho brácha, ale ten se bohužel chová jak idiot). No a hlavní hrdinka je samozřejmě taky krásná. Jsem zvědavá, jak to celé dopadne.
  • Aha, tak ono to je pokračování. No já se právě trochu bál, že těžko nahradí dva tak sympatické hrdiny jako byl Jack a Alienna. Ted jsi nalákala, tak hned po Bossovi na to mrknu.
    Alek: No na Eddieho Redmaynea samozřejmě nemaj, ale je to fakt dobré. Pilíře Země se mi sice líbily více, ale tohle se rozhodně nemá za co stydět. (Jsem po 5. díle, takže se to může ještě změnit)
    Tak po konci World Without End musím řici, že to bylo skvělé. Pilíře Země mám sice stále raději (byly první a já mám prostě vždycky lepší vztah k tomu, co poznám jako první), ale to vůbec nic nemění na tom, že to bylo boží. Většina událostí konce je
    dost odhadnutelná, ale aspoň občas se nemusím nervovat a dobře to dopadne - relativně - smrt Gwendina bráchy si mohli odpustit, ikdyž bylo jasné, že umře.
    Opravdu to stojí za podívání a Ken Follet by měl začít psát pokračování. Jo a
    Edward III. je debil!!!
    Jsi stihla celou sérii za jeden den?
    Montezuma3 napsal(a):

Jsi stihla celou sérii za jeden den?

Bez problémů : D Vždyť je to jenom 8 dílů. Co se týče seriálů, filmů a knížek, dokážu hotové zázraky,
    A jak je dlouhá jedna epizoda?
    Něco kolem 40 minut (42-45 asi).
  • Nevím jak seriál, ale četla jsem obě knížky (teda opačně, začala jsem World without End) a přišlo mi to jako slušná vykrádačka. Ale to už tady někde zaznělo.
    Kriso, seriál ti takový nepřipadal?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. října 2012
    Viděl jsem Pilíře, a ty byly sice hezky natočený, ale jinak mě to moc neuchvátilo. Takový to, kdy si všichni zlí nakonec trhají vlasy, jak jim jejich ďábelský plán nevyšel, a končí nějakou potupnou smrtí. :)
    K tomu plno šťastných náhod a setkání, neuvěřitelnejch obratů, poznání ztracených a nalezených dětí atd. :)
  • brbr napsal(a):

Nevím jak seriál, ale četla jsem obě knížky (teda opačně, začala jsem World without End) a přišlo mi to jako slušná vykrádačka. Ale to už tady někde zaznělo.

tiež som to čítal v opačnom poradí a tým padom som už piliere nedočítal, prišlo mi to úplne tá istá mustra, ten istý príbeh.
    Jo, je to v podstatě to samé, akorát o 200 let později a s jinými postavami, ale zápletka je jiná. (Něco jako Rocky či Rambo - vždycky jde boxovat/do jungle a nakonec vyhraje). Zlo opět prohrálo a dobro vyhrálo, což mi zrovna v tomhle případě vůbec nevadí, protože bych v opačném případě byla dost zklamaná - v tomto typu seriálu to prostě očekávám a vyžaduji : ). Seriál je nádherný, já jsem hodně zaměřená na věci "okolo" - kostýmy, rekvizity, lokality...takže jsem nadšená.
    Neviděl jste někdo náhodou Copper? Hraje tam hlavní hrdina World Without End a Franka Potente, což mě dost láká.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Kamarádka sleduje, vyjádřila se v celku pozitivně.
    Tak jsem viděla první díl Coppera a je to opravdu docela dobré. Kriminální seriál z 60. let 19. století s hlavním hrdinou, který je samozřejmě sympatický, ale není to klaďas bez much a příklad ctnostného života podle učebnice. Rozhodně se podívám na další díly.
    Po druhém díle Copper jsem celkem nadšená. Hlavního hrdinu složí rána do ledvin a bolí ho zlomená noha!
  • Dobře mu tak, hrdinovi!
    brbr: Já mu to nepřeju, ale přijde mi to po nesmrtelných a nezranitelných frajerech fakt super.
  • Krisa: jo, jo, chápu to, jen mi to nedalo :-) Jinak dík za tip.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.