TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
že by něco smysluplného?
OUAT je povedený seriál, akorát mi vadí ta zpráva pro mládež při dnešní rozvodovosti: potkali jste někoho sympatického? Určitě je to osudová láska, takže honem do soudní síně pro rozvod. (všichni sice chápou, kdo ke tomu v pohádce patří, ale kdyby princ zůstal svobodný, nic špatného by se nestalo)
Navíc Mary Margaret se chová jako rozmazlená kráva: "Tys mi lhal? Jak podlé. Rozcházím se s tebou!" Nejprve rozbíjí fungující manželství a pak si ještě vymýšlí. :-)
Nejlepší postava je Rampelník, jak už bylo řečeno. Naprosto nevypočítatelný.
V originále je to Rumpelstilzchen. Předpokládám, že to jméno mělo být nesmyslné, dlouhé a krkolomné, neuhádnutelné, takže Dupinožka není moc dobrý překlad.
Já už jsem seriály/knížkami/filmy tak rozmazlená, že mě hned tak něco neuchvátí. :-( Proto ten negativismus.
HIMYM je nuda už tak od 2. série :D. Vadí mi, že se víc zaměřují na Barneyho a Lily s Marshalem a o Tedovi tam prakticky nic není... Prostě už to není o Matce a to mi vadí. Hrozně to natahují.
Koli: Mně u toho drží hlavně moje obrovská zvědavost:-D Ta matka musí být fakt něco, když na ni tak dlouho čekáme:-))) Ale sem tam se jim ještě povede nějaký opravdu skvělý díl jako za starých časů, bohužel je to proložené dílama o ničem...
HIlde: My už viděli i její tělo!:-)
Ale Coupling je milionkrát lepší než HIMYM na svém vrcholu (1. série). Vůbec se to asi nedá srovnávat. Je to vtipnější a... jo i reálnější.
Koli: No, Victoriino chování v minulém dílu bylo fakt trapné:-D Ale jinak je to pořád kočka, v těch svatebních šatech jí to seklo. Ale není to matka, takže pryč s ní:-)