TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A neříkejte mi, že je ze Shreka
Nějaká prostá děva si vzala krále, Rampelník jí k tomu pomohl a pak si přišel pro jejich první dítě jako odměnu. Královna ho dát samozřejmě nechtěla, tak s ní udělá další dohodu- dostala tři dny na to, aby uhodla jeho jméno, pak by nadobro odešel bez dítěte. Po dvou dnech vyzkoušela vše, co znala a ve chvíli nejvyššího zoufalství přijde sluha, že někde v hlubokém lese viděl poskakovat panáčka kolem ohně a prozpěvovat si něco jako: "Královna ví kulový, děcko bude moje, protože ona neuhodne, že se jmenuji...". Takže třetí den královna zázračně uhodne a Rampelník vztekle zmizí.
Takže hrdinou je nějakej sluha? To je ale debilní konec. :D
Každopádně mi to připomnělo ještě jinou pohádku. Pamatuji si že se mi docela líbila, ale vůbec si teď nemůžu vzpomenout jak se jmenuje a o čem přesně byla. Jen si vím, že v ní byl král. A všechno, čeho se dotkl se proměnilo ve zlato. Toužil být hrozně bohatý, ale když se chtěl najíst, neměl jak, protože všechno, čeho se dotkl bylo ze zlata a tudíž nepoživatelné. Jak se ta pohádka jmenuje?
edit: Teda ale je to pěkně sentimentální blbec co? Huláká své jméno po lese a ještě se nakonec sám roztrhne vejpůl.
No ja mam rada take "neotrele". Napriklad Trojruza; Finist, jasny sokol; Snehova kralovna a z tych autorkych asi skor smutnejsie - Slavik a ruza od OW
Sněhovou královnu miluju, to je jedna z mých nejoblíbenějších od Andersena:-) Od Oscara Wildea se mi líbila pohádka O šťastném princi.