TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
aj ked prvu cast som videla asi ako prva z vas, ked to este nebolo ani v US TV - na imdb bol pilot online este pred vysielanim...a akosi ma to nezaujalo...mozno mi len chybali titulky :))
To se mi už víc líbí, když to pojmou jako American Horror Story a druhou sérii udělají ve stejném duchu, ale zas o něčem jiném, takový spin off.
Teď koukám na 666 park avenue. není to tak temné, jako AHS, ale vzhledem k mé posedlosti strašidelnými domy, se mi to líbí.
Většina produkce mi přijde, že je prvotní nápad, ten se natáhne na první sérií, mezitím se udělají odpočinkové díly a v dalších sériích se vaří z vody úplně.
A jde vidět, jak málo scénáristů je opravdu talentovaných a umí udělat příběh, který má hlavu a patu. Anebo jim do toho kecají přemoudřelí producenti. :-(
A ano, taky preferuju kratší seriály, které mají jasně dané CO se stane, jen se občas může změnit JAK se to stane. Proto se mi tak líbí Merlin nebo zmiňovaní Tudorovci.
Ale např. nová série Trpaslíka začala skvěle. Vždycky když si vzpomenu, jak pojmenovali poslední díl, tak je mi do pláče...
Prto oceńuju odvahu tvůrců AHS, kteří se nebáli zaříznout slepičku snášející zlatá vajíčka a pustit se do něčeho nového.
Takže na Merlina nešahat! :D.
Svoa00: Nevím proč, ale Xena se mi líbila i přes děsné plantání všech možných legend. :-)
Lost girl jsem zavrhla až po druhé sezóně, a to jenom proto, že nevím, na co se dívat dříve. :-)
A Henryho jsem měla chuť zabít už od prvního dílu. ;D
A čarodějnice je fakt hodně nepříjemná osoba. V obou světech.
Princové mi přišli tak nějak typicky "princovští"- připomněli mi, proč jsem jako malá dávala přednost Červené karkulce a Děvčátku se zápalkami před zachraňováním princezen. Chytrá děcka jsou fajn, ale konkrétně Henry mi prostě leze na nervy... :)
Špetka princátkovštiny neuškodí... ale jen špetka... :-D