TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
16869717374362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 1. října 2012
    Inak už začala druhá séria OUaT, len som sa k tomu nedostal, pretože chcem doraziť HIMYM a kuknúť Farhamptonskú prvú časť 8. série..
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 1. října 2012

Inak už začala druhá séria OUaT, len som sa k tomu nedostal, pretože chcem doraziť HIMYM a kuknúť Farhamptonskú prvú časť 8. série..

Já první díl druhé série viděla a Robert Carlyle (Pan Gold/Rampelník) je stále boží :) Akorát mě naštvalo, že neřekli, jak dopadl August W. Booth, jestli je i po zlomení kletby stále dřevákem.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. října 2012
    Tak úvod 2. série Homelandu vůbec není zlý. Vypadá to, že se s nastalou situací vyrovnali dobře.
    upraveno 2. října 2012
    Krisa napsal(a):

Já první díl druhé série viděla a Robert Carlyle (Pan Gold/Rampelník) je stále boží :) Akorát mě naštvalo, že neřekli, jak dopadl August W. Booth, jestli je i po zlomení kletby stále dřevákem.
    Rampelník musí byť boží vždy ;)

Inak s Augustusom: No oni nás teraz budú trápiť tým, že sa to nedozvieme. Ale keďže prchádza nový "drsný" chlapík, možno Henryho otec, Možno Beal a možno oboje, zrejme to má Augustus zrátané :/ Teraz je tu niekto viac potetovaný a viac "kúl" než on :P
  • upraveno 2. října 2012
    Pátá řada TBBT vypadá fakt hodně slabě, tak jsem zvědavá, jestli chytí dech.
    A co nové seriály? Revolution od Abramse?
    Nebo teď začal jakýsi seriál o posádce ponorky, co si založí nový stát na ostrově...
  • upraveno 2. října 2012
    Ben Nevis: to je věc názoru. Je pravda, že ten začátek 5. řady nebyl nic moc, ale ty další díly (od ledna) byly fakt skvělé.
    upraveno 2. října 2012
    Ben Nevis: O té ponorce jsem přemýšlela (hraje tam sympatický herec z Underworldu). Jinak z nových seriálů Čekám na Arrow (Robin Hood) a Beauty and the Beast, jsem na ně dost zvědavá, tak doufám, že mě nezklamou. Chystám se i na World Without End, ale zatím nějak nebyl čas.

Gepeto: Já nechci aby to měl August spočítané! Je to moje nejoblíbenější postava OUAT, takže je vlastně skoro jisté, že je mrtvý, sakra :/
    upraveno 2. října 2012
    Krisa napsal(a):

Ben Nevis: O té ponorce jsem přemýšlela (hraje tam sympatický herec z Underworldu). Jinak z nových seriálů Čekám na Arrow (Robin Hood) a Beauty and the Beast, jsem na ně dost zvědavá, tak doufám, že mě nezklamou. Chystám se i na World Without End, ale zatím nějak nebyl čas.

Gepeto: Já nechci aby to měl August spočítané! Je to moje nejoblíbenější postava OUAT, takže je vlastně skoro jisté, že je mrtvý, sakra :/

Mne vždy prišiel tak násilne trepnutý namiesto Grahama, a Graham mi prišiel ako lepšia postava :P Takže by som sa so smrťou Augusta zmieril... Ale nepredpokladám to.. Skôr možno na konci série sa nejako objaví a bude z neho ešte záorná postava Har! .D
  • upraveno 2. října 2012
    Škoda, že Koli dělá titulky na Bing Bang a ne na OUAT 2. :-)
  • upraveno 2. října 2012
    Njn, možná budu dělat jednou titulky na něco zajímavějšího :D.
  • upraveno 2. října 2012
    Mně jde čistě o rychlost. :-)
  • upraveno 2. října 2012
    Rychlost? :D
  • upraveno 2. října 2012
    Ano. Rychlost překladu. Trpím, neboť kdoví kdy to zas bude.
  • upraveno 2. října 2012
    Aha, tak u TBBT to trvá vždycky strašně dlouho :D. Sice mám přeloženo třeba už ráno, ale musí se čekat na korekce od Ďasíka, který si potrpí na kvalitu :D.
  • upraveno 2. října 2012

Mne vždy prišiel tak násilne trepnutý namiesto Grahama, a Graham mi prišiel ako lepšia postava :P Takže by som sa so smrťou Augusta zmieril... Ale nepredpokladám to.. Skôr možno na konci série sa nejako objaví a bude z neho ešte záorná postava Har! .D

Přesně- Lovce nám odkrouhli a hodili tam toto.... :(

Jinak první díl mi přišel ještě slabší než konec první série... Horda objímání, "We need to talk"keců a až-na-kousek-neexistující/zničená země pohádek... Trááápnýýýý!!! Božínku, já tak doufala ve zlepšení!
    No, uvidíme, co z toho nakonec bude... :-/
    upraveno 2. října 2012
    heavy_head napsal(a):

Ano. Rychlost překladu. Trpím, neboť kdoví kdy to zas bude.

Vždyť už jsou. Překládají na na cwzone.cz (nevím, jestli to tu může být, tak to kdyžtak Aleku smaž).
  • upraveno 2. října 2012
    a uz niekto videl pilota Elementary? Oplati sa zacinat?
    upraveno 2. října 2012
    Hildegarda napsal(a):

a uz niekto videl pilota Elementary? Oplati sa zacinat?

Na to bych se taky chtěla zeptat - hlavní hrdina mi je děsně nesympatický, takže počkám až na ohlasy...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. října 2012
    Jak to děláter s těma seriálama, neplete se vám to?
  • upraveno 2. října 2012
    Tak fajn, OUAT s...éééé...hnáno, dáme si časem maraton.
  • upraveno 2. října 2012
    nie, my zeny vieme mysliet na viac veci :)
  • upraveno 2. října 2012
    Hildegarda napsal(a):

Multitasking. :-D
  • upraveno 2. října 2012
    Díky, Kriso. Jsem už úplně zblblý z toho čekání na titulky na Newsroom. :-)
  • upraveno 2. října 2012
    Hildegarda napsal(a):

Svatá pravda:-)
    upraveno 2. října 2012
    flanker.27 napsal(a):

Jak to děláter s těma seriálama, neplete se vám to?

Neplete. Pletou se mi dny, kdy jsou vysílané (mám na podzim naplánováno zatím 11 seriálů + možná ta ponorka + možná Elementary).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. října 2012
    To s tou ponorkou - viděl jsem trailer, námořnictvo je bude milovat :)
  • upraveno 2. října 2012
    Já vás obdivuju, jsem strašnej opozdilec. Skins jsem začala sledovat až byla nějaká 5. série, Merlina taky až když už byly venku 4. série. Trpaslíka vlastně když ho opakovali asi potřetí na ČT, to samé s Přáteli. Přestože jsem o všech věděla už dřív :D.
    Teď vlastně sleduju (co se aktuálně vysílá) jen Doctora Who (i když teď v sobotu teda skončil a další díl bude až na Vánoce), Trpaslíka (nová série ve čtvrtek!), TBBT, HIMYM (oddychovka :D), Merlina (už v sobotu!) a další (Masterchef, Hell's kitchen, The Guild, Angry video game nerd, Alex Day, Charlieissocoollike, Khyan1...)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 2. října 2012
    Teď vlastně sleduju (co se aktuálně vysílá) jen Doctora Who (i když teď v sobotu teda skončil a další díl bude až na Vánoce),
    A podívala ses poctivě na všechny díly od roku 1965? :twisted:
  • upraveno 2. října 2012
    EY: viděla jsem některé, které jsou na YT. Film jsem viděla. Ale chci si to sehnat všechno.
  • upraveno 2. října 2012
    ja som sa kedysi platonicky zalubila do Tennanta...:)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.