TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Inak s Augustusom: No oni nás teraz budú trápiť tým, že sa to nedozvieme. Ale keďže prchádza nový "drsný" chlapík, možno Henryho otec, Možno Beal a možno oboje, zrejme to má Augustus zrátané :/ Teraz je tu niekto viac potetovaný a viac "kúl" než on :P
A co nové seriály? Revolution od Abramse?
Nebo teď začal jakýsi seriál o posádce ponorky, co si založí nový stát na ostrově...
Gepeto: Já nechci aby to měl August spočítané! Je to moje nejoblíbenější postava OUAT, takže je vlastně skoro jisté, že je mrtvý, sakra :/
Jinak první díl mi přišel ještě slabší než konec první série... Horda objímání, "We need to talk"keců a až-na-kousek-neexistující/zničená země pohádek... Trááápnýýýý!!! Božínku, já tak doufala ve zlepšení!
No, uvidíme, co z toho nakonec bude... :-/
Teď vlastně sleduju (co se aktuálně vysílá) jen Doctora Who (i když teď v sobotu teda skončil a další díl bude až na Vánoce), Trpaslíka (nová série ve čtvrtek!), TBBT, HIMYM (oddychovka :D), Merlina (už v sobotu!) a další (Masterchef, Hell's kitchen, The Guild, Angry video game nerd, Alex Day, Charlieissocoollike, Khyan1...)