TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
16768707273362

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. září 2012
    Některé vtipy se mi líbili, jiné už jsem slyšel milionkrát. Docela se mi líbil díl kdy je na "výslechu" v Božích Mlýnech. Ten sarkasmus je tam skvělý...
  • upraveno 19. září 2012
    EY: Tak občas se jim nějaký vtípek povedl (přiznávám, že jsem párkrát koutky zvedla :-)), ale občas je pro mě u sitkomu dost málo... Většinou mi ty vtipy přišli spíš trapné, šlo by to i líp. Anebo je chyba ve mně a jsem suchar bez smyslu pro humor:-)
    upraveno 19. září 2012
    Tak občas se jim nějaký vtípek povedl (přiznávám, že jsem párkrát koutky zvedla:-)), ale občas je pro mě u sitkomu dost málo... Většinou mi ty vtipy přišly spíš trapné, šlo by to i líp. Anebo je chyba ve mně a jsem suchar bez smyslu pro humor:-)
    Nee, to jsem spíše já, ten seriál opravdu vtipný nebyl. Jen mě tak nějak nenapadá nic na co by se z české tvorby posledních let dalo koukat. A pěkně mě štvou tím, že točí samé vymývačky mozků typu Růžová zahrada, Ulice apod. U toho nikdo nemusí nijak přemýšlet, nic to nesděluje, nemá to žádnou hodnotu. Existence takového seriálu je naprosto zbytečná, nicméně v Čechách vysílající televize nás mají asi za bandu kreténů. Pak si spousta lidí kteří neznají nic jiného myslí, že sledují vysoce kvalitní pořady...
  • upraveno 19. září 2012
    Ale občas je fajn i taková odreagovačka, ale ta taky musí mít nějakou úroveň...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. září 2012
    Michelle: Myslíš něco jako "To je tak chytrý, že na to nestačím"? :)
  • upraveno 19. září 2012
    Krisa: Tak nějak:-)
  • upraveno 20. září 2012
    Jo a čtou místo Mladý fronty Blesk, místo Reflexu Chvilku pro tebe a místo jogurtů od Olmy kupujou Danone. :-D
    upraveno 20. září 2012
    Vlvacka: A co Florian? :)
  • upraveno 20. září 2012
    Krisa napsal(a):

Ten je od Olmy broučku. :-)
    upraveno 20. září 2012
    Vlcacka napsal(a):

Krisa napsal(a):

Ten je od Olmy broučku. :-)
    Sakra! :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. září 2012
    brbr: Tak eště prenatální stadium :)
  • upraveno 20. září 2012
    EY: to bude tím, že Růžová zahrada apod. jsou seriály pro starší lidi, co sednou k bedně a nemají zrovna chuť na kriminálku. Stejná cílová skupina jako na telenovely.
    Běží vůbec aktuálně nějaká česká tvorba pro mládež?

Mě zase už nebaví takové ty seriály typu Terra Nova, kde se jede na nějaký wow efekt pro děcka a dějová linka je tam jenom proto, aby se to tvářilo jako seriál.

Nakonec jsem se dodívala na první sérií Touch, i když jsem tomu moc naděje nedávala. Těch 12 dílů se dalo přežit a nakonec se tam začalo i něco dít. Ten autista mi připadá víc jako zručný manipulátor než jako postižené dítě. :-)
  • upraveno 20. září 2012
    Touch som vydrzala pozerat 5 dielov
  • upraveno 20. září 2012
    Jsem zjistil, že Grimma teď začali dávat na Prima Cool. Nicka Burckhardta dabuje Ondřej Brzobohatý. :-) Takže jestli máte rádi příšerky a rádi se děsíte...
  • upraveno 20. září 2012
    Grimm mi přijde jako jeden z lepčích nápadů NBC a třeba se z něj vyklubá druhej Supernatural. Ale jestli se chcete děsit doporučil bych něco jinýho ...
    upraveno 20. září 2012
    Takže jestli máte rádi příšerky a rádi se děsíte...
    Ptáš se jestli se bojíme dabingu Ondřeje Brzobohatého? :-)
  • upraveno 20. září 2012
    To taky. :-)
  • upraveno 1. října 2012
    takze Dexter, TBBT a Person of Interest uz odvysielali prve epizody. Kedze prerabame byt, este som sa k tomu nedostala. Dojmy?
  • upraveno 1. října 2012
    TBBT - super jako vždy (koukala jsem se se skvělými titulky od Kolikokoli- tímto jí moc děkuju;-)). Jsem zvědavá, jak bude pokračovat Rajova nová známost :-D
  • upraveno 1. října 2012
    Chell: Hodná holka, ví, který titulky stahovat :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. října 2012
    Person of Interest asi zatím nejlepší pilot z mnou sledovaných seriálů (Dextera ani TBBT už nesleduju). Zábavné a mělo to spád. Ale snad nebudou tuhle linii zbytečně natahovat.
  • upraveno 1. října 2012
    Kolikokoli napsal(a):

Chell: Hodná holka, ví, který titulky stahovat :D

A ktore? :)
  • upraveno 1. října 2012
    Hildegarda: No, ty naše přece! http://www.big-bang-theory.cz/ :D
    upraveno 1. října 2012
    TBBT je už fakt slabota. Nový díl je sice o poznání lepší, než ty z 5. řady (konečně na sebe nebyli zlí - nevtipně zlí), ale už na to opravdu koukám jen ze setrvačnosti.
  • upraveno 1. října 2012
    Kolikokoli: Byli naprosto perfektní!:-)
  • upraveno 1. října 2012
    Krisa: Mně to furt baví, myslím, že přidané slečny do docela dobře oživily - pár Shamy nemá chybu:-))) Ale samozřejmě, je to názor od názoru, někomu se může zdát zas úplný opak:-)
    upraveno 1. října 2012
    Michelle napsal(a):

Krisa: Mně to furt baví, myslím, že přidané slečny do docela dobře oživily - pár Shamy nemá chybu:-))) Ale samozřejmě, je to názor od názoru, někomu se může zdát zas úplný opak:-)

Jop, já nikomu neberu, že se mu to líbí. Pro mne to nové postavy a nové epizody (hlavne 5. série - ta byla pekelná) zničily. Bohužel :(
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 1. října 2012
    Dexter byl skvělý, takhle se dělá pilotní díl řady
    - are you a serial killer?
    - yes
    upraveno 1. října 2012
    Dexter je skvělý a Person of Interest taky. TBBT už nesleduji.
  • upraveno 1. října 2012
    Já na to koukám, protože na to dělám titulky :D. Ale 5. řada (2. polovina) mi zatím přišla nejlepší ze všech. Ale to je tím, že zbožňuju Bernardette. A hlavně Bernie+Howard vztah. Nesnášela jsem toho slizouna Howieho z prvních sérií.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.