TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Běží vůbec aktuálně nějaká česká tvorba pro mládež?
Mě zase už nebaví takové ty seriály typu Terra Nova, kde se jede na nějaký wow efekt pro děcka a dějová linka je tam jenom proto, aby se to tvářilo jako seriál.
Nakonec jsem se dodívala na první sérií Touch, i když jsem tomu moc naděje nedávala. Těch 12 dílů se dalo přežit a nakonec se tam začalo i něco dít. Ten autista mi připadá víc jako zručný manipulátor než jako postižené dítě. :-)
- are you a serial killer?
- yes