TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jak se tady pořád naráží na ty TV miniserie, tak se mi líbila Ďáblova lest (až na to, že pořád o archeolgickém výzkumu mluvili jako o vykopávkách :) a teď je celkem fajn i Ztracená brána.
* Císařovna Sissi si zve herečku Kateřinu Srattovou, aby jí decentně naznačila, že císař má o herečku zájem a ona není proti (Záskok pro Sissi)
* Královna Alžběta bolestně váhá, když má podepsat rozsudek smrti pro svého milého lorda Essexe, který proti ní vedl převrat (Královnina smečka psů)
* Velkokněžna Kateřina (brzy již Veliká) si buduje síť spojenců, která se bude hodit, až carevna zemře. (Jeden den ze života velkokněžny)
* Velitel loďstva Anicetus přichází k zapuzené císařovně Octávii, aby jí řekl, že se druhý den přizná k tomu, že je její milenec a že jí to asi bude stát život. (Nevěra po císařsku)
* Celý rakouský dvůr se zoufale snaží přesvědčit pubertální Marii Antoinettu, aby oslovila královu milenku paní du Barry (Dva pokoje ve Versailles)
* Pruská císařovna Victorie čeká u lože umírajícího manžela, zatímco její syn se připravuje vládnout sjednocenému Německu (Císařovna na chvíli)
* A můj oblíbený, kde se dozvíme, jak to v reálu bylo s Hamletem. (Vzpomínka na Hamleta)
Ze současných seriálu mě zaujalo akorát Vyprávěj, ale to nesleduji, protože mě nebaví hlídat vysílací časy.
přesvědčilas mě, přes zimu to skouknu. :-)
(Snad mi Alek promine další link na Reflex.)
(neviděla jsem, možná se podívám... proč ne, jsem na mateřské .-)
Viděla jsem skoro půl hodiny z úvodního dílu Ententýky. Víc jsem nevydržela. Už dávno jsem si ověřila, že současná česká filmová i televizní tvorba není pro mě (čest pár výjimkám). I všemi vychvalovaný Comeback mi připadá zoufale nevtipný a přehrávaný.