Pátá řada TBBT vypadá fakt hodně slabě, tak jsem zvědavá, jestli chytí dech. A co nové seriály? Revolution od Abramse? Nebo teď začal jakýsi seriál o posádce ponorky, co si založí nový stát na ostrově...
Aha, tak u TBBT to trvá vždycky strašně dlouho :D. Sice mám přeloženo třeba už ráno, ale musí se čekat na korekce od Ďasíka, který si potrpí na kvalitu :D.
Já vás obdivuju, jsem strašnej opozdilec. Skins jsem začala sledovat až byla nějaká 5. série, Merlina taky až když už byly venku 4. série. Trpaslíka vlastně když ho opakovali asi potřetí na ČT, to samé s Přáteli. Přestože jsem o všech věděla už dřív :D. Teď vlastně sleduju (co se aktuálně vysílá) jen Doctora Who (i když teď v sobotu teda skončil a další díl bude až na Vánoce), Trpaslíka (nová série ve čtvrtek!), TBBT, HIMYM (oddychovka :D), Merlina (už v sobotu!) a další (Masterchef, Hell's kitchen, The Guild, Angry video game nerd, Alex Day, Charlieissocoollike, Khyan1...)
Komentáře
A co nové seriály? Revolution od Abramse?
Nebo teď začal jakýsi seriál o posádce ponorky, co si založí nový stát na ostrově...
Teď vlastně sleduju (co se aktuálně vysílá) jen Doctora Who (i když teď v sobotu teda skončil a další díl bude až na Vánoce), Trpaslíka (nová série ve čtvrtek!), TBBT, HIMYM (oddychovka :D), Merlina (už v sobotu!) a další (Masterchef, Hell's kitchen, The Guild, Angry video game nerd, Alex Day, Charlieissocoollike, Khyan1...)