TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
17879818384362

Komentáře

• Ten příběh je Svatební košile. To jsou vzpomínky - když začal Schmitzer vstával z mrtvých, zašumělo celý kino :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Kytice, to je třetí rande s Eliškou (první byl Tmavomodrý svět a druhý bylo koupání na Šeberáku). Takže taky vzpomínky...

Ale mě to ztvrárnění Svatební košile přišlo spíš veselý, když tam Roden lítal na provaze a měl vypadat jako vrátivší se milý. Schmitzerovi ale hezky praskaly klouby.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Mne prišiel zaujímavý ten Modlitebný boj :D Kto sa modlí viac vyhráva.. Ona vyhrala, vydžala do rána
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Prostě toho mrtvýho ukecala, to je celý... :)
    :D Mala použiť Ženské zbrane a nezošedivela by...
  • :D Mala použiť Ženské zbrane a nezošedivela by...

To zní jako ASOIF fanfic.
    svoa00 napsal(a):

:D Mala použiť Ženské zbrane a nezošedivela by...

To zní jako ASOIF fanfic.
    Tak som sa na to nepozeral... Hmm... Stačí dosadiť Neda a Catlyn :D To znie zaujímavo... Momentálne však píšem Alternatívnu realitu do súťaže :)
  • Brandon Gepeto. Kytice je celá o tom, že vyhraje ten, kdo se víc modlí :-)
  • Dívá se někdo na Beauty and the Beast? já se pokusila, ale nějak se nedokážu srovnat s tím,že ta nepravděpodobně krásná čtyřicetikilová modelka je policajtka.

Ale pokud má někdo pocit, že to stojí za to, tak tomu ještě dám šanci.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tyna: Zvládla jsem dva díly s velkým sebezapřením. Je to peklo!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ou jéé. Po Hodně dlouhé době, konečně zase Survivor který mě hodně baví. 25. sezóna je rozjetá fakt slušně. Škoda, že je to nejspíš předposlední sezóna celé této reality show :-(

Sledujete někdo také Survivor?
  • Začala jsem od jedničky :) Momentálně sleduju 5. :) Thajsko :) Tahle série mě zatím moc nebere, není tam nikdo nijak výrazný :) Včera jsem koukala na díl kde bylo falešné spojení kmenů :)
    Je to skvělá reality show (společně s The amazing race, MAsterchefem a Pekelnou kuchyní moje nejoblíbenější). Doufám, že další řada bude povedenější než 4. (Markézy) a 5 :)
    5. je hodnocená jako nejhorší vůbec. Já osobně jsem ji ani neviděl. Ale 6. je docela ok a pak hlavně 7 a 8 ;-)
  • Já vím právě :) Ale chci zkouknout postupně všechny :) Nechci nic vynechat :D Hodně se mi líbily první dvě :) Jednička je taková nevinná, jak ještě nikdo nevěděl do čeho jde, nikdo netvořil spojenectví a tak podobně :) Dvojka je super tím, že je tam spousta sympatických lidí :) A Afrika na to, jak je špatně hodnocená mi nepřišla vůbec zlá :)Navíc ji, stejně jako jedničku vyhrál někdo, komu jsem fandila :D Takže príma
    Rich? To je děsně namyšlený chlapík. :D
    Ty první tři série jsem viděl ještě kdysi na Nově. Afriku už si vůbec nepamatuji, tak jsem rád že si to brzy zopáknu na Coolu. První série je mazec v kontrastu s těmi současnými. Představa, že by se teď v survivor objevil soutěžící, který odmítá jakákoli spojenectví a bude hlasovat jen podle abecedy je naprosto nemyslitelná. :D
  • Krisa napsal(a):

Tyna: Zvládla jsem dva díly s velkým sebezapřením. Je to peklo!

že já si nenechám poradit...

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tyna: Je to čím dál "lepší"?
  • upraveno 5. listopadu 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Rich? To je děsně namyšlený chlapík. :D
    Ty první tři série jsem viděl ještě kdysi na Nově. Afriku už si vůbec nepamatuji, tak jsem rád že si to brzy zopáknu na Coolu. První série je mazec v kontrastu s těmi současnými. Představa, že by se teď v survivor objevil soutěžící, který odmítá jakákoli spojenectví a bude hlasovat jen podle abecedy je naprosto nemyslitelná. :D

Já ho mám ráda:-Di když nevím jak bych se tvářila, kdyby se tam pořád producíroval nahej:-Da já byla u toho:-DZ Austrálie je samozřejmě nejlepší Colby, Elisabeth a Alicia :-)a dokturek (Sean?) co vyřazoval podle abecedy je pěkně vykutálenej no:-D
    upraveno 5. listopadu 2012
    @Melindaaaa Jo Colby, Elisabeth a ještě Mike šikula. Teď je znova v té 25. sezóně a zatím to úspěšně přežil do sloučení :-) I když dalo by se říct, že s odřenýma ušima :D Mno raději nebudu spoilerovat :-) Když to vydržíš až do téhle série, tak to uvidíš sama. ;-)
  • Počul niekto o tomto? Alphas. Podľa CSFD to vyzerá ako nenáročná sci-fi zábava, ale ak s tým má niekto výnimočne zlé skúsenosti, tak sa ani púšťať do toho nebudem.
  • Viděl někdo z vás už The secret of Crickley hall? Bude to mít víc epizod nebo to bude jen jako jeden film?
  • @Montezuma3 To vydržím, ale asi mi to chvilku ještě potrvá :D Mike je ten šílenec, co ulovil prase holýma rukama a pak si ty ruce strašně popálil, když usnul a spadnul do ohně ,že jo?
  • Arutha2321 napsal(a):

Počul niekto o tomto? Alphas. Podľa CSFD to vyzerá ako nenáročná sci-fi zábava, ale ak s tým má niekto výnimočne zlé skúsenosti, tak sa ani púšťať do toho nebudem.

Koukala jsem se na pilot, ale ničím mě to nenavnadilo na pravidelné sledování.
    @Melindaaaa:Ano to je on :-)
  • BenNevis napsal(a):

Arutha2321 napsal(a):

Počul niekto o tomto? Alphas. Podľa CSFD to vyzerá ako nenáročná sci-fi zábava, ale ak s tým má niekto výnimočne zlé skúsenosti, tak sa ani púšťať do toho nebudem.

Koukala jsem se na pilot, ale ničím mě to nenavnadilo na pravidelné sledování.
    Okej, díky. Pilot možno skúsim aj ja, ale teraz mám toho toľko vo fronte, že asi nebudem moc s tým strácať čas.
  • @Montezuma3 Tvůj oblíbenec jo? :) Já jestli naopak můžu o někom říct, že ho tam nesnesu je divácky a produkčně evidentně zajímavá Jerri (pokud vím, dostala se jak do All stars řady, tak do Heroes vs Villans) :D
    Právě proto se tam dostala. Protože je to mrcha, dobrá hráčka. Výraznější než mnoho jiných a přezdívá se jí "matka všech zloduchů", jednoduše protože byla první velký záporák.
  • Právě, právě :-D občas záporáky můžu, ale tuhle neskousnu :-D
  • Tak co říkáte na 4.díl Walking Dead? Řekl bych že Lincoln to zahrál na oscara. Tohle bylo opravdu něco.
  • Ja sa este skusam vystrabit z najnovsieho Dextera. Ten koniec bol nepozeratelny.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.