TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
18182848687362

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Ty kritiky taky nechápu. Hlavně mi vadí, že lidi kritizují pohádku za to, že je pro děti - WTF? Společně s Věčným příběhem to jsou pohádky, které můžu sjíždět stále dokola.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. listopadu 2012
    Tohle byl univerzální výraz Julie Roberts. Ať hrála veselou nebo smutnou scénu, pořád se přihlouple usmívala. Přičítal jsem to nedostatku hereckého talentu.
  • upraveno 8. listopadu 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Aha, asi se někde stala chyba... :roll: :-D Ale snaha fakt byla :-) Každopádně bych řekla, že by tě to mělo bavit.
    Vyzerá to zaujímavo, len tie seriály typu: náhodou sa ocitli na nejakom mieste, náhodou získali nejaké schopnosti, náhodou ich začali využívať, náhodou si spravili tými s kostýmami, náhodou je to tuctové: mi už skoro lezú na nervy. Zvládol som Šialenú vedu (alebo ako sa to volalo) ešte spredpár rokov, pre mladé dieťa to bol celkom zaujímavý seriál, celkom ma zaujala jedna séria Heroes a tak. Takže ak budem mať čas experimentovať, skúsim, ale inak sa bojím výsledku :anxious:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Branislav_Gepeto: Misfits rozhodně není tuctový seriál. Viděla jsem teda zatím jenom 3 díly, ale prozatím je to moc dobré.
    :) Tak to to skuknem, ale až neskôr, teraz mám plné ruky práce písaním poviedky
  • Kostýmy tam nemají a nezachraňují svět. O Misfits se říká, že to je Skins se schopnostma :D.
    Skins som videl len v sekcií "Čo ešte si pozerali ľudia, čo si pozerali toto" ale netušm, čo to je :D
  • upraveno 8. listopadu 2012
    To srovnání se Skins jsem teda nikdy nepochopila, protože každý je úplně o něčem jiném... Spojuje je akorát to, že jsou to britské a dobré seriály :-)
  • Chell: já musím říct, že je to docela pravda. Je to o partě děcek, co rozhodně nejsou svatouškové s dokonalými životy jako v Dawsonově světě, ale jsou to smradi, na které nadávají důchodci v šalinách. Zajímá je jen sex a všechno jim je jedno (prostě taková ta dekadentní generace). Jsou sprostí a chovají se vcelku reálně (=ne vždy správně a ne vždy napraví své chyby, jak to většinou v seriálech tohoto typu bývá). Prostě je to o děckách typu "rakovinnej polyp na řiti lidstva". Ve Skins bez schopností, v Misfits se schopnostma.
  • Chell: řekla bych, že i v Misfits jsou vztahovky. Akorát se tam víc vraždí. Nějaké zachraňování světa... nejsem si (kromě pár případů) vědoma.
  • Jasně, že jsou, skoro v každém seriálu jsou vztahovky, ale v Misfits to není to hlavní. Skins jsou vyloženě o vztazích, nejen milostných, ale i přátelských, rodinných... Já osobně tam prostě nějakou velkou podobnost nevidím :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Cože? Nathan ti vadí nejvíc? Vždyť je skvělej! :D. A Rudy... toho žeru! Vůbec jsem nepoznala, že je to ten hlavní týpek z This is England :D.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 9. listopadu 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @BenNevis : Co sleduješ, že Ti z toho vychází že typický britský humor = nacpat tam co nejvíc sprostých slov a fekálií?
  • upraveno 9. listopadu 2012
  • @flanker.27
    Kretén neví, že je kretén, zato si myslí, že všichni jsou kreténi okolo. :-)
    Prostě lepší je dobře napsaný blb než spatně napsaný hrdina, co se týče filmové tvorby. :-)
  • Britský humor je reálnější. Někteří lidi jsou prasata a jiní zase kreténi. Nehrají si na moralisty a ne všichni musí být sympaťáci nebo "nepřátelé". Prostě i kladná postava může být osina v zadku (Nathan z Misfits, Tony ze Skins...)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.