TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ja vzdy checknem wiki
První byl skvělý, spousta krve a polonahých lidí, přesně jak to máme rádi :). Konečně jsem si zvykla i na "nového" Spartaca, Liam McIntyre mi nevadil (spíše naopak), ale nějak jsem si nemohla zvyknout na jeho hlas. Musím ale říci, že mi některé mrtvé postavy hodně chybí.
Kažopádně jsem hodně zvědavá, jak to celé zakončí.
@Hildegarda Tak nic, blbě jsem koukala.
@M1on No já být v takový sekačce, tak ječím jak démon :)
Vzbouřenci neustále řvou, rozsekávají lebky, koupou se v krvi, potom Gannicus chlastá a šoustá, Crixus řeší vztah a Spartacus má těžkou hlavu s vedením a touží po pomstě - JASNĚ ale to už tu bylo.
Uvidíme další díly ale jak říkám Crassus si pomalu naklonil legie na mou stranu :)
Navíc Crassus jako Glaber touží po moci, ale liší se od něj tim, že Spartaka obdivuje a nepohrdá jím.
Crassus je dobrý záporák, to souhlasím, ale stejně nemůžu nebýt na straně otroků. Rozsekávání lebek a krvavé koupele - co byste chtěli od bývalých gladiátorů, kteří nemají žádnou úctu k životu a jsou to v podstatě divoši. A celý seriál je založen na pomstě Spartaca Římanům, takže nevím, co jiného by měli vymýšlet.
Tohle zlidšťování by tam nesedělo - pochybuji, že by vzbouřený otrok/gladiátor měl nějaké slitování s nepříteli a projevoval se "jako člověk".
Milovníkům severských kriminálek by se nejspíš mohl líbit dánsko-švédský Bron/Broen (csfd.cz/film/305322-bron/) Dánský policista a jeho švédská kolegyně řeší případ, který začne nalezením těla na mostě spojujícím Kodaň a Malmö. Je to seversky precizní, pomalé a trochu ujeté a postavy mají bytečky jak vybavené od Ikey :D
Vcera som videla prvu cast a bolo to prilis evil na mna. Zlo az v takej zhmotnenej podobe a vykreslene tak brutalne je na moju citlivu dusicku velke susto.
Mimochodem, jsem sama, kdo má pocit, že ve filmech a seriálech přibývají chlapi, kteří fňukají nad svým osudem se skleničkou? A jejich roli nahrazují silné ženy?
Nic proti postavám, které někoho oplakávají, ale dříve tolik prostoru neměli, hned se oklepali a hurá do boje. :-)
Jdu se odreagovat k Ripper Street.
Pozná niekto z vás anime seriál Fate/Zero? Čo si o ňom myslíte? Spolužiak mi ho odporúča tak sa pýtam predtým, než začnem kukať.
Aby som to konecne zacala pozerat :)
Viem že má rada Sheldona len mi proste inde na nervy to ako sa správa k Penny úplne umelé mi to príde. A hlavne ten skok z Penny je hlupa a fuj na Penny je bohyňa krásy.
Možno to nejak vysvetlili a už si na to nepamätám a ak áno tak si to vysvetlenie vážne musim znova pozrieť.