TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://www.stream2watch.me/live-tv/bbc-1-live-stream
@Everett_Young Protože je neaerodynamická :D
@Hildegarda úú, tak to idem na to :)
Perfektná časť :D Hook má priam rétorický hlas. Páčilo sa mi, ako na konci vyslovil Jolly Roger.
Kto si myslíte, že je "Ten druhý" v klietke? Prvý, kto ma napadol, bol Rampel, ale o tom pochybujem. Možno to môže byť aj nejaký ten Arielin milý, čím by vysvetlili jej možnú cestu do Neverlandu (ak sa tam vôbec zjaví).
Rampelník je jasná volba, proto pochybuju, že tam bude on. Princ Erik je zajímavý nápad. Mě napadl mrtvý brácha (páka na Hooka) nebo Robin Hood (páka na Reginu)...jsem zvědavá, kdo to teda nakonec bude :)