TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1169170172174175362

Komentáře

• nevíte kdy začíná druhá série Vikings ?
  • @Hildegarda A bude to příběh Tedovy manželky co dělala těch devět let než se poznali =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Hildegarda Já mám HIMYM ráda a fakt mě pořád baví, ale spin-off?
    image
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Krisa napsal(a):

@Branislav_Gepeto Kapitán Jones!!! Přiznám se, že já mám favorita jasného :oops:

Rampelník je jasná volba, proto pochybuju, že tam bude on. Princ Erik je zajímavý nápad. Mě napadl mrtvý brácha (páka na Hooka) nebo Robin Hood (páka na Reginu)...jsem zvědavá, kdo to teda nakonec bude :)

Mŕtvy brat ma napadol tiež, ale to by museli nejako vysvetliť.
    SPILER K NEZNÁMEJ ČASTI
    Ono ako aj v prvej sérií zomrel Graham a v druhej Cora ( :-( ), tak aj túto sériu má ktosi zomrieť aja typujem Hooka alebo Neala. Ale skôr Hooka. Tak ak to bude on :D Hehehehehe... Veľká časť ženských faniniek bude rozzúrená... No, čo, mňa rozzúrila smrť Cory.

@Branislav_Gepeto
    Dám Neala a přihodím Henryho, když mi nechají Hooka!!!!!!! Už mi vzali Pinocchia, takže na Hooka ať mi nesahají!

Mimochodem sleduješ Wonderland? 2. a 3. díl se mi strašně líbily, Srdcový kluk je snad moje nejoblíbenější postava celého OUAT :).
    @Krisa Tretím dielom mi Dolník prestáva vadiť, herecký výkon sa mierne zlepšil a tie desne sukničkárske obkecy sa tiež zmenšili. Okrem toho to už naberá rýchlejší spád. Stále sa divím, čo chcú 22 epizód robiť, no nechám sa prekvapiť. Baví ma to. A dokonca som si ani nevšimol, že aj tu menia titlecarty - v druhej tam bola Striebrenka (z akej rozprávky vôbec je?), ktorú som si nevšimol a myslel som, že na to zabudli. A použili Pentlochňapa alebo ako sa to stvorenie volalo. Keby toho Jabberwocka (alebo čo... Páni, Lewis Carol si vedel vymyslieť mená...) už neodkrágľovali skrze Jaqline, tak aj toho tam mohli dať.

A štvú ma s Maleficent. Ak sa zrovna objaví v príbehu, tak len ako drak/duch/hlas/spomenutie. Tá herečka čo ju hrala tú jednu scénu bola skvelá, chcem zistiť, čo je zač ten jej jednorožec a vôbec - dejovú linku Rúženky by ešte mohli troška pošťuchať.

S tým Henrym si ma normálne presvedčila. :D Ale na to tvorcovia nemajú žalúdok.

Inak ten spin-off HIMYM vyzerá ako zaujímavosť, ak to budú robiť tí istí a ešte k tomu niekto nápomocný, a aspoň raz za čas si tam dá niekto z pôvodného Cameo a stále to bude vtipné a energické. Ale ak to má byť len preťahovačka s mladšou krvou... Toho sa desím. Ja HIMYM milujem, takže by mi roztiahnutie vôbec nevadilo. Mne sa štýl humoru toho seriálu proste páči. Napríklad aj v terajšej časti: "...na to, že som bol až tretia voľba" "Vlastne som bol až devaity" a vôbec ako sa tam dopĺňali pri tej akcii. Najviac sa mi páčila Robinina vec.
    upraveno 31. října 2013
    @Branislav_Gepeto A cos říkal na jeho "Thank you very moč"? Já ten přízvuk žeru, stejně jako u jeho ségry =D

Maleficent je Kristin Bauer van Straten - neboli Pam, neboli jedna z nejlepších postav True Blood.
    upraveno 31. října 2013
    @Krisa Ten prízvuk mi mierne lezie na nervy, ale sem tam je vtipný. A ako som videl jedno video, tak evidentne aj ostatný cast ma z toho srandičky :D

Ad Maleficent: Tak ona to nie je komparzistka? Takže výhovorka jedna padla - nech mi z nej ukážu viac :evil:
    @Krisa Nemôžem to nájsť. Našiel som len toto, ale tam sa asi smejú z čohosi iného a nie z jeho Ľof

• HIMYF ma byt toceny zo zenskeho pohladu a s uplne odlisnou partiou. Spolocny ma byt akurat podnik, kde chlascu :)
    Branislav_Gepeto napsal(a):

nech mi z nej ukážu viac :evil:

=D
    @Hildegarda No pochybujem, že HIMYM bolo komedické a HIMYF bude akčný horor. Myslel som proste to, že by to mohlo zdieľať podobný štýl humoru, hoc aj z iného uhla.

@Krisa Dúfam, že si to nepochopila nesprávne :D
  • @Hildegarda Takže by to mělo být něco jako Sex ve městě? :twisted: Mno, každopádně jeden z mnoha seriálů, které si nechám ujít.
  • How I met your father? Prosím nie, prosím.
    @M1on To je hezké :). Hlavně ten visutý most :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Hildegarda napsal(a):

Takze dalsi spin-off ma nazov How I met your father. Kto by to povedal :wall:

Jak další? On už je nějaký spinoff HIMYM?
    8-O
  • @Thorar myslela som dalsi z mnozstva spin-offov, ktore sa v poslednom case na nas vyvalili
  • The events of Marvel's "Thor: The Dark World" spill into "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D." in a new episode November 19! Get the first details: http://bit.ly/1f94FX0
    Včerejší díl Sanitky musel nasrat nejen záchranáře i policajty :-D Fakt síla co tam předváděj.
  • @Thorar No tak, musíš brát že se takhle doopravdy nikdo nechová, že ovčan vezme že je to čistá fikce v uniformách reality :D
  • upraveno 2. listopadu 2013
    @Thorar nesleduji to ale zajímá mě co se tam stalo ?
  • @DanielSvatoš Primář záchranky si vzal služební SUV, aby stihl párty svých exspolužáků, měl promile v žíle, jel na majáky, roztřískal se o jiný auto, protiřidiče se snažil uplatit, a vůbec se choval jako lobotomický pacient a ne jako vysokoškolák.
  • @Tom a jak do toho zapadají policisté ?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 2. listopadu 2013
    a ne jako vysokoškolák
    Jeden z nejlepších vtipů, které jsem za posledních pár měsíců četla.
    @DanielSvatoš to bylo více scének od směšného zatýkání dealera, přes absurdní výslech po úplatnou zásahovku, to se musí vidět...

Co mě ale pobavilo bylo jak jezdí doktor a záchranka odděleně, tak doktor přijel později a oni prostě čekali před barákem, s cigárem si ještě z něho dělaj srandu jak přijel pozdě a teprve pak děsně akčně běží zachránit život. To oni sami nemohli mezitím zachraňovat, zjistit situaci, podat pomoc podle svých možností a schopností?
  • @DanielSvatoš to se zase týkalo linky drogového bosse, ke kterému přišla urna, vzala si úplatek, dala mu deset minut a pak mu vtrhla do baráku, dle už ale nebyl :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.