TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:D
Nějaké teorie?
Prvá časť mi pripadala ako typická prvá časť: predstavovanie postáv a uvedenie do deja, takže nechápem pozrel som si vlastne film alebo to takto poprehadzované má byť?
Za Firefly pochvala a tady je info ohledně těch epizod. Doporučuju sledovat v uvedeném pořadí, protože takhle to Whedon plánoval. Serenity se jmenuje jak (dvou)díl v seriálu, tak samostatný film, ale pokaždé se jedná o něco jiného.
Jeden z nejlepších dílů za poslední dobu (8. a 9. sérii)
P.S.: Teď mě pěkně nasr... konečně se něco pořádného stane a další díl až za VÍC JAK MĚSÍC!!!
Mno konečně, to jim to trvalo, Kevin mě štval už delší dobu. Cass má zpátky milost a vsadím boty na to, že po něm ať bart, nebo anarchista půjdou jak slepice po flusu. Ještě si buduje spojence Metatron. Démoni jsou pod rytířkou taky v pohotovosti a ani Crowley neřekl poslední slovo. Takže čekám v druhé polovině serie řádný Deathmatch. Ještě by někdo mohl propustit Michaela a Lucifera a bude peklo na zemi :D
Našla jsem perfektní shrnutí celého seriálu (nebo aspoň druhé a třetí série) v jedné větě... =D
Kdyby to nebylo tak bolestivě výstižné, mohlo by to být i vtipné... :anxious: