TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1173174176178179362

Komentáře

• @Everett_Young
    začal aj skončil lol.
  • @JoeGyry
    Jednou to přijít muselo, ale komiksový útok na vězení byl lepší. Navíc tady měl popravit guvernér úplně jinou (a v mých očích mnohem tupější) postavu než Hershela
  • @Everett_Young a odkad máš komix?:D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 2. prosince 2013
    @M1on
    kocogel.info stačí se registrovat, pravidelně tam vychází slovenský překlad nových dílů.
  • @heavy_head kuličku jsem asi přehlíd:D
  • Ale kulička je zásadní! =D
  • Asi si to budu muset pustit ještě jednou :-)
  • Takže som začal pozerať Firefly (úplne perfektné), zatiaľ som však videl len jednu časť a som veľmi zmätený :D. Priečinok mi ukazuje 14 častí, imdb ukazuje 14 častí, no na imdb je prvá časť The Train Job a moja prvá časť sa volá Serenity. Train Job mam ako ep. 2. Rovnako aj film kde hraju všetci herci z Firefly sa volá Serenity, no na imdb sa aj 11 časť volá Serenity. Vie mi niekto vysvetliť kde sa stala chyba? ^^
    Prvá časť mi pripadala ako typická prvá časť: predstavovanie postáv a uvedenie do deja, takže nechápem pozrel som si vlastne film alebo to takto poprehadzované má byť?
  • !!! SPOILER OBRÁZEK!!! :D

image
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @JoeGyry
    Za Firefly pochvala a tady je info ohledně těch epizod. Doporučuju sledovat v uvedeném pořadí, protože takhle to Whedon plánoval. Serenity se jmenuje jak (dvou)díl v seriálu, tak samostatný film, ale pokaždé se jedná o něco jiného.
  • @Nevada okey presne tak to je poukladané takže super. Film nasleduje po seriály? Alebo nejak výrazne nenadväzuje na koniec? Lebo viem že seriál bol zrušený tak film mal byť náhradou za druhú sériu?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Film navazuje na seriál. Vysvětluje a dokončuje to, co v seriálu nestihli.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Kdysi jsem viděl film Serenity a přišlo mi to úplně na hlavu. Proto jsem seriál Firefly hodně dlouho odkládal, až teprve tenhle podzim mě k tomu dotlačil kamarád a musím říct, že jsem nelitoval. I když závěrečný film to stále nerehabilitovalo, tak spolu s Battlestar Galactica se to vyhouplo mezi nejzajímavější SF seriály.
  • @Tom Neni tam špatně napsaná gramatika?
  • @M1on detailisto :D
  • Takže v Misfits hraje Ellie Kendrick, a je tam úplne krásna. Ale keď hraje Meeru v GoT vyzerá ako 14 ročný chlapec ktorý si nie je istý svojím pohlavím. Prečo to robia?
  • @JoeGyry Protože v AGOT není modelka z mola?
  • @Tom to nie je ani v Misfits tam hraje elektrikárku :), nosí tam jednoduchý drdol ale je aj tak veľmi atraktívna, v knihe sa Meera páčila Theonovi a Bran sa do nej zaľúbil, no v seriály vyzerá otrasne. Ja len nechápem prečo v GoT z pekných dievčat (Sopie, Ellie) robia tie veci z obrazovky.
  • Zdržuji se diskuze
  • upraveno 5. prosince 2013
    Supernatural s09e09
    Konečně zase nastupuje, to co jsem měl nejraději na Supernatural, viz 4. série
    Jeden z nejlepších dílů za poslední dobu (8. a 9. sérii)
  • @Ashnobe napsal(a):

Supernatural s09e09

Konečně zase nastupuje, to co jsem měl nejraději na Supernatural, viz 4. série ...
    tj. :anxious:

P.S.: Teď mě pěkně nasr... konečně se něco pořádného stane a další díl až za VÍC JAK MĚSÍC!!!
  • upraveno 6. prosince 2013
    Supernatural S09E09

Mno konečně, to jim to trvalo, Kevin mě štval už delší dobu. Cass má zpátky milost a vsadím boty na to, že po něm ať bart, nebo anarchista půjdou jak slepice po flusu. Ještě si buduje spojence Metatron. Démoni jsou pod rytířkou taky v pohotovosti a ani Crowley neřekl poslední slovo. Takže čekám v druhé polovině serie řádný Deathmatch. Ještě by někdo mohl propustit Michaela a Lucifera a bude peklo na zemi :D
  • Kouká tu vůbec ještě někdo na OuaT?
    Našla jsem perfektní shrnutí celého seriálu (nebo aspoň druhé a třetí série) v jedné větě...
    Next on Once Upon a Time : Winnie the Pooh is evil, and he’s actually Charming’s grandfather.
    =D

Kdyby to nebylo tak bolestivě výstižné, mohlo by to být i vtipné... :anxious:
  • @Blackfish Supernatural s09e09
    Přesně už tam chybí jen Smrt, Michael a Lucifer, doufám, že alespoň Smrt se tam objeví
  • Kdo ještě sleduje Arrow?:)
  • Ah človek sa zamiluje do Kaylee z Firefly a ona
    sa vyspí s nejakým surferom? WTF
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.