TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Už mi zase týden hnije poslední díl v kompu. Nějak se mi do něj nechce- nejdřív ten "překvapivý" milostný trojúhelník a pak strašně uvěřitelné odhalení praděda... :-/
Pokud se na čtvrtou sérii propadnou do Středozemě, bude Gandalf Cořin ex- a Hookův strýček, Frodo nemanželský syn Krasoňova bratra a Yavanna Panova matka, čímž Henry získá skorobožský původ... :roll:
S pánvičkou? Predstav si ako taká Rapunzel nakoniec porazí Petra Pana, Reginu, doživotanavrátenú Coru, Maleficentinho ducha, Uršulu, Snehovú kráľovnú a Macka Pú Prastarou pánvičkou :D Epický záver celého seriálu.
Akože "strašne" uveriteľné? Mne sa to práveže páčilo. A všimla si si, že otec mal rampelnícky smiech - od neho do Rampel evidentne odkukal :)
Skôr sa dostanú do Kamelotu :D
Guvernér: Useknu ti hlavu
Herchel: Michonne ti načůrá do krku
Challenge accepted :D
A tohle je ještě lepší.
Oprava: Skončí po 7. sérii.
Ad Stormis coming. Fakt? Tak to máš s tým asi viac skúseností. Ja som zopár tých trailerov na seriály, ktorá sa evidentne na to byť epické nemuseli hrať videl a ani raz som nezahliadol Storm is coming.