TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1174175177179180362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @MissUtahraptor :D Na nete už bol ten prapodivný rodokmeň a k tomu
    Henryho nevlastní babička je nevlastní babička jeho babičky. Pokud je tohle normální tak nechci být střízlivý.
    A vyzerá to tak, že sa možno v seriáli dočkáme aj
    Cruielly deVill - bude nejaká nová antagonistka a niektorí podľa Archieho dalmatínca Ponga súdia, že to bude ona. Ešte je v úvahe nová forma Maleficent alebo Uršula. A ešte pribudne čiernovlasá zlatovláska (Rapunzel/Locika).
  • @Branislav_Gepeto Černovlasá?! 8-O Doufám, že aspoň nebudou předstírat, že je to ta s pánvičkou a chameleonem... :anxious:

Už mi zase týden hnije poslední díl v kompu. Nějak se mi do něj nechce- nejdřív ten "překvapivý" milostný trojúhelník a pak strašně uvěřitelné odhalení praděda... :-/
    Pokud se na čtvrtou sérii propadnou do Středozemě, bude Gandalf Cořin ex- a Hookův strýček, Frodo nemanželský syn Krasoňova bratra a Yavanna Panova matka, čímž Henry získá skorobožský původ... :roll:
    @MissUtahraptor Ona je vlastne celá taká potmavšia - neviem, či termín "černoška"by bol u nej presný. Skôr je potmavšia. Ale mne sa zdá pekná.

S pánvičkou? Predstav si ako taká Rapunzel nakoniec porazí Petra Pana, Reginu, doživotanavrátenú Coru, Maleficentinho ducha, Uršulu, Snehovú kráľovnú a Macka Pú Prastarou pánvičkou :D Epický záver celého seriálu.

Akože "strašne" uveriteľné? Mne sa to práveže páčilo. A všimla si si, že otec mal rampelnícky smiech - od neho do Rampel evidentne odkukal :)

Skôr sa dostanú do Kamelotu :D
  • @Everett_Young nevěřim :twisted:
  • @Everett_Young
    Guvernér: Useknu ti hlavu
    Herchel: Michonne ti načůrá do krku

Challenge accepted :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Everett_Young To je z čeho?
  • @Thorar The Walking Dead 4x08
    M1on napsal(a):

:dance:

Ten havran tam má len účel manipulácie a napojitosti na GoT alebo sa toho aj nejako týka?
  • @Branislav_Gepeto Odinov havran, v seriály keď nejaká postava umierala tak videla havrana ako znamenie že sa dostane do Valhally (aspoň jedna postava ho videla určite, čo si spomínam)
    @JoeGyry Ach ták. Aj tak to vyzeralo až moc GoTsky
  • @Branislav_Gepeto aj ten prvý tam mal tých havranov a tiež som si pomyslel že to vyzerá ako GoT keď som to prvý krát videl :D
    The storm is coming? Oni si robia srandu? :-| Marketing je evidentne plný parazitov... Také finty sa tiež musím naučiť...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Ripper Street konci - nizka sledovanost :(
  • @Hildegarda Fakt? Ale já se dívám na každý díl, fakt!
  • @brbr Nas asi nerataju :/
    upraveno 9. prosince 2013
    Taky Californication končí.
    Oprava: Skončí po 7. sérii.
  • @Hildegarda Tak hlavně že tomu sebrala diváky nějaká reality-show sračka :-(
  • upraveno 9. prosince 2013
    @Everett_Young A to jsem si myslel, že jenom Češi čumí na přihlouplý reality show a na dobré seriály nekoukaj (koukaj jenom na ty špatné (s podivným názvem) R.I.P. Magda Mazlová ) 8-)
  • @M1on Ne, bohužel, takovéhle voloviny se rozmáhají po celém světě, ale u nás už to došlo do extrému, tady dochází k seriálové genocidě.
  • Homeland 03x11: Uff!
  • upraveno 10. prosince 2013
    Branislav_Gepeto napsal(a):

The storm is coming? Oni si robia srandu? :-| Marketing je evidentne plný parazitov... Také finty sa tiež musím naučiť...

Tak zrovna "storm is coming" je věta, kterou v trailerech můžeš vidět asi tak...odjakživa. Nebo minimálně od doby, co jsem já naživu.
    Branislav_Gepeto napsal(a):

@JoeGyry Ach ták. Aj tak to vyzeralo až moc GoTsky

A havrani? Vážně? to má jako GOT monopol na havrany? Havrani jako poslové smrti jsou zase pro změnu od starověku, ne-li pravěku...
    @esed Ja nehovorím, že keď sa objaví havran vo videu, je to hneď poukázanie na GoT. Poukazujem na ten štýl, ako je tam záblesk na jeho hlavu a krídla tak ako v GoT. Neviem, možno je to tým, že som paranoidný, možno je to tým, že sa o náznaky a manipuláciu venujem aspoň do takej miery, aby som videl, že je to pokus o to, povedať "Naša šou je skoro tak isto hustá, takže fanúšikovia GoT, ktorých je viac než dosť, môžete skúsiť aj to naše" dosť netaktným spôsobom.

Ad Stormis coming. Fakt? Tak to máš s tým asi viac skúseností. Ja som zopár tých trailerov na seriály, ktorá sa evidentne na to byť epické nemuseli hrať videl a ani raz som nezahliadol Storm is coming.
  • Ja poznám "storm is coming" z Batmana, kde v GoT to bolo?
  • @JoeGyry parafraza na winter is coming
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.