TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
EDIT: To s Thorarem je vtip, i když věřím že má nejspíš u Jeroma Flynna v domě milion kamer a odposlechů, stejně tak u ředitele BBC, ale tohle je od KevSpa z CSFD
A konec srandy už, sem to nepatří a dělat si ze mě srandu už vůbec ne :'-( :-)
EDIT: Ty nemáš moc co říkat dvanáct let není takový rozdíl :-)
@Thorar Nechceš přijet? lístek by se pro tebe ještě našel :D
Co Almost Human, sleduje někdo?
Almost human jsem viděl jen pilotní díl a nelíbilo se mi to, dál to sledovat nehodlám.
@Nevada: Omlouvám se za off topic a na kolenou tě prosím, nezabíjej mě =D
@Thorar nejspíš se z toho stane vztahovka s občasnou detektivní zápletkou :D
K Almost human... hezké prostředí, ale jinak je to tradiční policejní buddy seriál. Půjčuje si tohle z Já, robot a tamto z Minority report, ale funguje to překvapivě dobře.
Jinak jsem se konečně dostala k letošnímu vánočnímu speciálu Doctora Who. Společně s nedávným výročním speciálem musím říct, že Moffat mě svým přístupem definitivně štve. Vždycky mě spolehlivě dokáže rozesmát a umí napsat skvělé jednotlivé epizody, ale jako showruner řeší často zásadní prvky doktorského univerza humpolácky, uspěchaně a jenom kvůli tomu, že už je chce mít z krku (výsledek je, že divák nemá pocit, jak to hezky vyřešil, ale že tu s ním někdo pěkně vyjebává). Chybí mu předvídavost a schopnost elegantně řešit dlouhé dějové oblouky. Odchod Matta Smithe je v novém seriálu ale ten rozhodně nejpoctivější. Eccleston ani neměl možnost si svůj odchod užít a Tennant měl co dělat, aby ukočíroval tu dávku patosu. Smith se loučí s úklonou polovinu vánoční epizody a byť se nekoná podobná podpásovka jako "I donť want to go", je to zatraceně emotivní, akorát to cameo mě příliš nepotěšilo (
http://www.edna.cz/da-vincis-demons/videa/trailer-ke-druhe-serii/