TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1177178180182183362

Komentáře

• @Everett_Young jedna bába povídala ?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. prosince 2013
    @M1on ano, jeden Thorar googloval =D

EDIT: To s Thorarem je vtip, i když věřím že má nejspíš u Jeroma Flynna v domě milion kamer a odposlechů, stejně tak u ředitele BBC, ale tohle je od KevSpa z CSFD
  • @Everett_Young proč zrovna Jerome? =D
  • @M1on Nechtělo se mi opisovat seznam všech nějak napojených na Ripper Street, tak jsem vybral náhodné jméno :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Everett_Young Ne ne, mám jen jednu kameru v Pelhřimově, jo a moc to nepřežeň 10. ledna na maturiťáku,ať se za tebe Ugla s flankerem nemusej stydět :-)
    A konec srandy už, sem to nepatří a dělat si ze mě srandu už vůbec ne :'-( :-)
  • @Thorar Dohledat mě je velice snadné. Víš že se jmenuju Honza, víš že jsem z Pelhřimova a že chodim na gympl a že je mi 18. To všechno jsem tu o sobě dobrovolně napsal, stačí se podívat na stránky našeho gymplu a víš přesně kdy mám maturák :-) Stejně tak jsem poměrně známý díky své minulosti což také usnadňuje moje nalezení.
    @Everett_Young no neuraž se, ale nevěděl jsem ani jedno z toho, zas tak tu diskuze nevnímám, osobní věci mě tu moc nezajímaj, ani nevim co myslíš tou minulostí... to je v 18 letech dost vtipné psát :-)
  • @Thorar Tak ty taky něco nevíš? :twisted:
    @Everett_Young stojí za to si to dohledat? :-P
    @Thorar Stojí za to že jsem byl na dva týdny za peníze daňových poplatníků (pravděpodobně tedy i za tvé) v Malaisii v pětihvězdičkovém hotelu? ;-)

EDIT: Ty nemáš moc co říkat dvanáct let není takový rozdíl :-)
    @Everett_Young Nestojí :-) Já taky o žádné své "minulosti" nemluvim :-)

• @Thorar Asi vyhrál nějakou soutěž :-k
  • @M1on Nebo taky ne :-)
  • @Thorar Jestli chceš pořádný úlovek, měl by ses zaměřit blíž k Ostravě :-)
  • @Everett_Young Takže přes wu-shu?U toho si to nemusel dělat takový tajnosti jako, že si se vydával za http://cs.wikipedia.org/wiki/Lukáš_Kohout
    @M1on :applause:

@Thorar Nechceš přijet? lístek by se pro tebe ještě našel :D
    @Everett_Young Nebudem to tady zasírat :-) (jinak mi bohatě stačilo najít tvůj profil na csfd kde máš celé jméno a město, žádná věda)

Co Almost Human, sleduje někdo?
    @Thorar A jak se ti líbí můj anarchistický avatar? :twisted:

Almost human jsem viděl jen pilotní díl a nelíbilo se mi to, dál to sledovat nehodlám.
  • upraveno 27. prosince 2013
    @Everett_Young K tomu jsem se chtěl dostat :D takovej přece nejsi =D myslim ten avatar
    @Everett_Young Mě se hodně líbí setting seriálu, ale jsou mi silně nesympatické obě hlavní postavy, zatim ale sleduju, čekám co se z toho stane :-)
  • @M1on Mluvíš teď o csfd nebo o icefire? jsem malinko zmatený

@Nevada: Omlouvám se za off topic a na kolenou tě prosím, nezabíjej mě =D

@Thorar nejspíš se z toho stane vztahovka s občasnou detektivní zápletkou :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Z 2. série Ripper Street jsem zatím viděla 2 díly a zatím mi to připadne, že to směřuje ještě víc do průměru než S1. 2x01 jsem dokoukala až na třetí pokus. A je otázka když to nebude mít pod palcem BBC, jestli to nebude podstatně horší.

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Thorar napsal(a):

ať se za tebe Ugla s flankerem nemusej stydět :-)

Jsem nevěděla, že Ugla s flankerem jsou rodiče EY :-k
  • @Krisa Ugla ti toho ještě hodně neřekl :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Záleží na tom, kdo je táta a kdo máma :P
  • K Ripper Street... Už od začátku bylo jasné, že to nebude úplně prvoligový seriál, ale líbilo se mi obsazení a prostředí. Z druhé série jsem zatím viděla pár dílů a podívám se na všechny. Nejlepší díl byl určitě ten týkající se bankéřů a gayů.

K Almost human... hezké prostředí, ale jinak je to tradiční policejní buddy seriál. Půjčuje si tohle z Já, robot a tamto z Minority report, ale funguje to překvapivě dobře.

Jinak jsem se konečně dostala k letošnímu vánočnímu speciálu Doctora Who. Společně s nedávným výročním speciálem musím říct, že Moffat mě svým přístupem definitivně štve. Vždycky mě spolehlivě dokáže rozesmát a umí napsat skvělé jednotlivé epizody, ale jako showruner řeší často zásadní prvky doktorského univerza humpolácky, uspěchaně a jenom kvůli tomu, že už je chce mít z krku (výsledek je, že divák nemá pocit, jak to hezky vyřešil, ale že tu s ním někdo pěkně vyjebává). Chybí mu předvídavost a schopnost elegantně řešit dlouhé dějové oblouky. Odchod Matta Smithe je v novém seriálu ale ten rozhodně nejpoctivější. Eccleston ani neměl možnost si svůj odchod užít a Tennant měl co dělat, aby ukočíroval tu dávku patosu. Smith se loučí s úklonou polovinu vánoční epizody a byť se nekoná podobná podpásovka jako "I donť want to go", je to zatraceně emotivní, akorát to cameo mě příliš nepotěšilo (
    Clara je do Doktora definitivně blázen, on jí dvakrát během epizody lže a poslední, na co myslí, je stejně Amy?
    ). Trochu problém je, že Capaldi na rozdíl od svých dvou předchůdců nedokázal hned zaujmout, ale soudit ho ještě nebudu.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To já bych byl radši, kdyby pokračovali Vikingové :-)
    @Montezuma3 28.2.2014 se dočkáš
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.