TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1178179181183184362

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :dance:
  • Ripper Str - takhle to přece nemůže skončit, vždyť to žádný konec nemělo. :wall: Některé díly byly sice trochu jalovější, ale ten poslední byl perfektní.

Trochu začínám doufat, že Benjen je definitivně mrtvý a už ho v seriálu neuvidíme, protože ten herec se mi díky Ripper Str. naprosto zhnusil :-(
  • brbr napsal(a):

Trochu začínám doufat, že Benjen je definitivně mrtvý a už ho v seriálu neuvidíme, protože ten herec se mi díky Ripper Str. naprosto zhnusil :-(

To doufám taky :D Nenávidím Starky. Btw. Ani jsem ho v Ripper Street nepoznal, dokud jsem to tu nečetl.

• @Ashnobe To já mám Benjena hodně ráda, takže jde vidět, jak mi byl insp. Shine nesympatický.
  • Nový rok, nové seriálové novinky.Na co se tešíte ?
    http://www.edna.cz/edna-novinky/na-jake-novinky-se-muzeme-tesit-v-pristim-roce/
    za mě ZKUSÍM:
    Black Sails
    True Detective
    The Musketeers
    Klondike with king in the north
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @M1on Tak asi jen The 100, protože postapo není nikdy dost.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já mám v plánu zkusit Intelligence, Helix, True Detective, The Musketeers, Rake, Black Sails a Fleming.
  • @Thorar to The 100 bych bral ale jelikož tam hrajou samý teen tak to bude Twilight/Hunger games přes kopírák
  • ještě dodam Crossbones bude taky zajímavý konkurent black sails
  • Tak už dneska zjistíme, jak Sherlock
    přežil
    . Já se tak těším!
  • @brbr Já jsem zvědavá, jestli se potvrdí moje teorie... :-)
    Každopádně se už nemůžu dočkat!
    Jen aby to vysvětlení zbaběle neobešli. Jak zaznělo v traileru:
    "I don't care how you faked it, I want to know why."
  • @Nevada Tak přinejmenším to, kdo Sherlockovi pomáhal předstírat smrt, víme předem ;-)
  • @sveva Jaká teorie? Sem s ní. Do zítřka, kdy budou titulky, je ještě daleko :-)

@svoa00 Myslíš
    Molly
    ? Nebo je v tom ještě někdo jiný
    (Mycroft?)

Mi všechny ty teorie připadají takové divné, ve všech potřeboval pomoc hromady lidí (řidič náklaďáku s odpadky, cyklista, lidi, co se kolem něho seběhnou...) a to mi na Sherlocka moc nesedí
    @svoa00 To jo, a myslím si, že právě v tom bude zakopaný Sherlock :)

Koukám na Ripper Street (momentálně 2x06) a nemůžu uvěřit tomu, jak moc to oproti první sérii upadlo. Oni změnili scénáristy? Ty hrozně šroubované a rádoby filozofické dialogy o ničem už se skoro nedají vydržet. A začínám pobaveně přemýšlet, jaké ultraklišé si vymyslí na závěrečný dvoudíl...
  • brbr napsal(a):

Mi všechny ty teorie připadají takové divné, ve všech potřeboval pomoc hromady lidí (řidič náklaďáku s odpadky, cyklista, lidi, co se kolem něho seběhnou...) a to mi na Sherlocka moc nesedí

V podstatě sis odpověděla sama. :D Ta teorie samozřejmě není moje, jen mi přijde celkem reálná. Jediná věc, která mi pořád vrtá hlavou, je,
    jak na to mrtvé tělo dostali tak věrohodně Sherlockův obličej...

• @sveva Existuje teorie
    o Sherlockově dvojníkovi, kterého využíval Moriarty (a proto se Sherlocka bála ta unesená holčička).
  • @brbr
    Molly, samozřejmě
    . Když jsem se na tu epizodu podívala znova, bylo to celkem jasné.

Sherlock je jeden z mála důvodů, proč jsem se těšila na leden =D

image
  • @Nevada Závěrečný dvoudíl byl nejlepší obzvlášt změna hodnot u Drakea a Reida
    upraveno 1. ledna 2014
    @M1on
    Tak ti dva jsou jiní už od začátku. Reid se nemálo chová jako debil. Snad neklesne ještě víc.
  • @Nevada Nu, co ti na to říct...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada Co Reid, ten je vůl odjakživa, ale Drake je ještě větší blbec než dřív :evil: Ono celkově tuhle sérii jsou všichni tři ohromě nesympatičtí
    @Everett_Young
    U Jacksona mi to až tak nevadí. Ten jediný má jakžtakž nějaký vývoj, aby ta změna byla pochopitelná.
    upraveno 1. ledna 2014
    @Nevada U něj mi to taky vadí nejméně, ale stejně mě štve jak se to vyvíjí. Hlavně až dokoukáš poslední dvoudíl (máš-li na něj síly) si o tom můžeme promluvit.
  • @Everett_Young Mě hlavně naštvalo, že to skončilo tak,
    že to neskončilo
    .

Co se týče Jacksona, tam mi vadila první serie. Pořád měl nějakou ženskou v posteli, většinou Rose a najednou bum a je hrozně zamilovaný do Susan, kterou vlastně miluje hrozně dlouho. Ale uznávám, že to je vyloženě ženský pohled :-)
  • @Nevada Posledny dvojdiel mal podla mna celkom grady, aj ked koniec bol na mna prilis predvidatelny.
    Ale tie diely predtym...pffff...politicka korektnost si prisla na svoje. Hlavne ten diel s gaymi.
    @Hildegarda Jo, gayové byli tragičtí a Reidovo kvákání o smyslu života ještě horší. Ale nějak mi prostě nesedí to
    Drake pacifista a Mirek Dušín zabiják, hlavně u Drakea ne
    Nejen gayové, ale i ta emancipovaná radní...
    Dokoukáno. Závěr to nespravil, spíš naopak.
    brbr napsal(a):

Co se týče Jacksona, tam mi vadila první serie. Pořád měl nějakou ženskou v posteli, většinou Rose a najednou bum a je hrozně zamilovaný do Susan, kterou vlastně miluje hrozně dlouho. Ale uznávám, že to je vyloženě ženský pohled :-)

Měla jsem stejný problém.
  • upraveno 2. ledna 2014
    =D
    image
    =D =D =D =D
    image
  • Sherlock ala James Bond? No nadšením nehýkám :-) Ale jak to sakra přežil??? Fakt to bylo tak, jak řekl Andersonovi?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.