TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
V knize to bylo odbyto větou
V knihách tuším spomínali aj ten rododendrón alebo čo to je na spomalenie tepu (ktorý vo filmovom použili tuším na Blackwooda). Ale údajne Doyle zabil Sherlocka, pretože s ním chcel seknúť a potom si to rozmyslel.
(Jak si mohl sakra nikdo nevšimnout, že jim chybí jeden
vagonvůz metra?! =D )"Killing me? That's SO two years ago..."
Je fakt, že v tomhle díle bylo vtipu víc, než je na Sherlocka obvyklé. Ale mně to nevadilo, i když doufám, že to není nový standard. Odpouštím jim i tu triviální zápletku, tenhle díl byl především o vztahu Sherlocka a Johna. A že si dělali legraci z fanouškovských teorií, mi přijde OK, dokazuje to, že se tvůrci neberou až tak smrtelně vážně.
Nicméně jsem moc zvědavá, s čím se vytasí v dalších dílech...
Ale stejně jsem ráda, že už jsou nové díly tu :-)
Ty myslíš, že bude mít nějakou větší roli?
http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/wholock