TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A taky mi už došlo, že ta moje teorie o "zlé" Mary je blbost, vždyť se s Johnem seznámila v době, kdy byl Sherlock po smrti.
Neviem či sa to tam nejako riešilo, ale dejovo je to tak.
Magnussen by měl být hlavní padouch téhle serie, už se mihnul na konci prvního dílu.
čo sa týka záporaka,
Nebo z traileru na třetí díl :-)
@brbr - ale poviedka bola Bow. tieto zmeny sú predsa typické: Study in Scarlet/ Study in pink, Dog(s) of Baskerville, Emty House / Empty Hearse
Jinak docela WTF, pořád se z toho nějak nemůžu vymotat...
Akorát si nedovedu představit další serii,
Aspoň ten závěr naznačuje, že by nám někdy mohli vrátit Sherlocka zpátky. Jen doufám, že ho psychopati Gatiss&Moffat nebudou zneužívat dlouho.
Mno, doufám, že pro příští sérii se poučí z diváckých reakcí a budou se víc soustředit na jednotlivé případy (Moffat s Gattisem rozhodně fanoušky neignorují). BTW Co je to napadá dělat ze soukromého detektiva nějakého muže vlasti, Británie má dost lidí typu Bond nebo Jack Bauer.
Při sledování všech dílů třetí série mi v hlavě pořád šrotovalo "Tohle přece není Sherlock!", ale u toho prvního jsem se alespoň dobře bavila. Druhý byl WTF a třetí na můj vkus moc překombinovaný.
Jedno pozitivum to má - moje očekávání vzhledem k 4. sérii jsou hodně, hodně při zemi.