TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1184185187189190362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Dokoukala jsem vánoční speciál ke třetí sérii Downton Abbey. Nejradši bych do někoho něčeho praštila.
    Ale jako měla jsem to čekat, protože patřil mezi mé nejoblíbenější postavy. Teď už to mají za sebou dva ze tří.
  • Prvy diel musketierov je strasna slabota. Povrchne, trochu hlupe. Asi sa to nezlepsi, ze? ;(
    Bojím se, že ne. Dost mě překvapilo, že tohle vyprodukovala BBC.
    Oproti tomu mě příjemně překvapilo Black Sails. Snad to po pilotu moc neklesne.
  • upraveno 26. ledna 2014
    @Nevada Mám stejný názor, jak jsem psal výše.
  • No prave, nesedi mi to k bbc
  • Já dám The Musketeers ještě šanci. Už párkrát se mi u britských seriálů stalo, že mě ze začátku nenadchly, ale parádně se rozjely. Mě by stačilo, kdyby tvůrci víc hráli na komediální notu, když už to není ani historický seriál, ani adaptace. Prostě aby měl seriál víc vlastní tvář. Dneska holt nestačí jenom tak přijít na popkulturní hřbitov a vykopat pár mrtvol.
  • no mne vadia tie zjednodušenia motivácii. presne ako Constance poznamenala: "Pred chvíľou si ho išiel zabiť, a teraz ste najlepší kamaráti?" strašne ma to štvalo, ako papierovo tie postavy šuštia :(
    našťastie justified ma rozbehnuté na výbornú sezónu a true detective vyzerá byť tiež pecka.
  • Black Sails, veľmi zaujímavý seriál aj keď trocha čudne sa mi na to pozerá keďže momentálne hrávam Assassin Creed Black Flag a príbeh je vlastne z presne toho istého historického obdobia a aj prostredia no postavy su značne odlišné.
    Čo sa týka postáv, k tým čo ma zaujali patrí určite kapitán Flint, aj keď mi zo začiatku veľmi nesedel (asi to bude tým hercom). Páči sa mi jeho cieľ a čo všetko (klamstvo, vražda..no veď pirát) je kvôli tomu schopný urobiť.
    Rackham je ďalšia obľúbená postava, som zvedavý čo za hru to hraje, zato jeho priateľka Anne Bonny nič moc, viac sa mi páčilo spracovanie tejto postavy v Assassinovi.
    Pri prostitútke Max mi stačil ten jej prízvuk aby sa stala jednou z obľúbených postáv.
    Neviem čo si myslieť o Johnovi Silverovi, no zatiaľ mi skôr vadí. Rovnako aj Eleanor Guthrie mi prekáža, príliš sa podobá na tu chodiacu kostru z Pirátov z Karibiku + jej úvodná scéna obsahovala 6x fuck z cca 4 viet a prišlo mi to trápne. Jej scéna s Max bola určite zaujímavá ale dúfam že si tvorcovia nebudú brať príklad z GoT pretože za hodinu pilotnej časti tam už stihli dať grupák a lesbickú scénu. Určite si pozriem aj druhú časť, snáď kvalita nepôjde dole.

Teraz sa chystám na True Detective, má to pekné hodnotenia tak to snáď nesklame. Ale McConaughey a Harrelson patria k mojím obľúbeným hercom a nejakú rolu si tam strihla aj Alexandra Daddario (oh tie jej oči), takže tomu verím.
    upraveno 27. ledna 2014
    sarven napsal(a):

no mne vadia tie zjednodušenia motivácii. presne ako Constance poznamenala: "Pred chvíľou si ho išiel zabiť, a teraz ste najlepší kamaráti?" strašne ma to štvalo, ako papierovo tie postavy šuštia :(
    našťastie justified ma rozbehnuté na výbornú sezónu a true detective vyzerá byť tiež pecka.

A taky určitá tupost těch postav. D'Artagnan
    se probudí, milenka nikde, v polštáři místo ní zkrvavená dýka. Křik na chodbě. D'Artagnan se pečlivě oblékne, vezme zkrvavenou dýku zase do ruky - samozřejmě tak, aby ji každý viděl - a vyjde na chodbu, aby se jako podíval co že se to sakra děje.
    A podobně dementních scén je tam několik.
  • @JoeGyry U Eleanor jsem čekala,
    že je zamilovaná do Flinta (jak půjčila jeho pobočníkovi peníze) a ejhle ona je to lesbička :-)
  • @nevada: presne. black sail su o kapitanovi Flintovi ak som pochopil? hm...
  • @sarven Zatím to tak vypadá.
  • @sarven je tam aj Čiernabrada :D
  • Koukla jsem na druhý díl Mušketýrů a jsem zmatená, protože tentokrát je to o dost lepší. Pořád je to popcornovka, ale tentokrát neuspěchaná, s dobrým antagonistou a na správných místech vtipná. Vzala jsem na milost i představitele Aramise a Porthose. Tak u další epizody ještě uvidím, který díl byl výkyv a který nastavil trend :-k
  • ok, dám na teba a skúsim. Black Sails zatial u mňa nemasne neslane, ale dám tomu ešte šancu.
  • upraveno 28. ledna 2014
    @sarven Tak rozhodně ta epizoda byla líp vystavená a nudit se nebudeš. Jestli to bude pokračovat na téhle úrovni, tak je to přesně to, co potřebuju na začátku pracovního týdne. Dokonce je už naznačená zápletka, která bude sérii spojovat - a je nepřekvapivá, i když se asi odehraje trochu jinak :)

Zajímalo by mě, jestli je to nakonec pojaté jako seriál na jednu sezónu (Britové v tomhle naštěstí mají větší rozum než Američani) nebo ne. Capaldi by se určitě nevrátil, protože závazky bude mít jinde, ale pořád jako antagonistu můžou použít Milady nebo Mazarina.
  • @Krisa Dodívala jsi Sleepy Hollow? Mi chybí předposlední díl a finále, ale nějak se k tomu neumím dokopat. Má to vůbec cenu?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @brbr Nedohnala, jedu podle abecedy a zatím jsem zvládla Bones, HIMYM, Mentalistu, MLP, OUAT a kus OUIW :D
  • @Krisa Že bych počkala, až se dostaneš k S? Už je to kousek :-k
    @brbr Já bych nečekala... Včera jsem si koupila 3 nové knížky a jedna z nich je poslední díl trilogie, kterou musím nutně přečíst od začátku, OKAMŽITĚ! :D
  • @krisa, ktorá? čo? poraď
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @brbr Já to po třech dílech vzdal, jakožto politicky korektní verzi supernaturalu. Má cenu se na to vůbec koukat?
  • @Everett_Young Supernatural neznám, možná proto jsem vydržela tak dlouho. I když s @Krisa jsme se shodly, že dobrý důvod proč koukat je Ichabod Crane, což Ti je asi prd platné :-)
  • @Everett_Young P.S: Jo a mám pocit, že se to průběžně zhoršovalo, že to ani Crane už nezachránil, ale na edně jsou z finále celkem nadšeni. Tak nevím....
    @brbr To je výborný důvod :P
  • @Krisa Popravdě, myslíš, že to Everett ocení? :-)
    @brbr Nejsem si tak úplně jistá...
  • Prave mam rozpozerane Brooklyn Nine Nine. Prve dve tri casti som si hovorila, ze to nie je take zle, ale teraz sa rehocem na kazdej ako debil :). Uz davno som sa tak nesmiala
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.