TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
někohoněčeho praštila.našťastie justified ma rozbehnuté na výbornú sezónu a true detective vyzerá byť tiež pecka.
Čo sa týka postáv, k tým čo ma zaujali patrí určite kapitán Flint, aj keď mi zo začiatku veľmi nesedel (asi to bude tým hercom). Páči sa mi jeho cieľ a čo všetko (klamstvo, vražda..no veď pirát) je kvôli tomu schopný urobiť.
Rackham je ďalšia obľúbená postava, som zvedavý čo za hru to hraje, zato jeho priateľka Anne Bonny nič moc, viac sa mi páčilo spracovanie tejto postavy v Assassinovi.
Pri prostitútke Max mi stačil ten jej prízvuk aby sa stala jednou z obľúbených postáv.
Neviem čo si myslieť o Johnovi Silverovi, no zatiaľ mi skôr vadí. Rovnako aj Eleanor Guthrie mi prekáža, príliš sa podobá na tu chodiacu kostru z Pirátov z Karibiku + jej úvodná scéna obsahovala 6x fuck z cca 4 viet a prišlo mi to trápne. Jej scéna s Max bola určite zaujímavá ale dúfam že si tvorcovia nebudú brať príklad z GoT pretože za hodinu pilotnej časti tam už stihli dať grupák a lesbickú scénu. Určite si pozriem aj druhú časť, snáď kvalita nepôjde dole.
Teraz sa chystám na True Detective, má to pekné hodnotenia tak to snáď nesklame. Ale McConaughey a Harrelson patria k mojím obľúbeným hercom a nejakú rolu si tam strihla aj Alexandra Daddario (oh tie jej oči), takže tomu verím.
Zajímalo by mě, jestli je to nakonec pojaté jako seriál na jednu sezónu (Britové v tomhle naštěstí mají větší rozum než Američani) nebo ne. Capaldi by se určitě nevrátil, protože závazky bude mít jinde, ale pořád jako antagonistu můžou použít Milady nebo Mazarina.