TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
K tej poslednej scéne
Miranda - co ten obraz, čí byla původně manželka? Mi se ten nápis na něm nepodařil vyluštit. Jinak věřím, že je to Flintova "žena", protože, kdyby se dal Flint dohromady s Eleanor, tak se asi picnu.
Celkem se to začíná rozjíždět, snad se do toho moc nezamotají.
Z toho, jak se to vyvrbilo v závěru, radost nemám. Já doufala,
Eleanor se projevila jako pitomá husa.
Na tom obrazu
Ten provianťák z Rangera mi připomíná Malíčka. Chytrý, drzý, s úsměvem manipuluje s každým jak se mu zlíbí. Je to asi důvod proč ho zatím nemám ráda, i když bych jinak takové postavě asi fandila.
Nevado, klobouk dolů, jestli se ti to na tom obraze podařilo rozluštit.
Obraz - těžko říct. Ona si je tam podobná hodně, ale u něj si nejsem jistá vůbec. Uvidíme :)
Justified 5x06
Boyda mi začíná být skoro líto. Tolik se snaží a přitom se mu pořád něco sype pod rukama :-D
A Raylan si o ten úvod koledoval už hodně dlouho. Jsem zvědavá jak to bude dál.
Tak co, souhlasíte s výběrem? A kolik seriálů z těch deseti znáte? Za sebe říkám, že jsem aspoň nějakou dobu sledovala osm z nich. Celkem s výběrem souhlasím, i když označit
Z těch 10 znám (ve smyslu vím, že existují a o čem přibližně jsou) všechny. Sledovala jsem asi polovinu. A u záběru na Jamieho Bambera jsem si uvědomila, že musím odsledovat ještě BSG :)
Já viděla jen pilot, ale tenkrát jsem měla rozjetých moc seriálů a tak jsem to odložila. A už se k tomu víckrát nedostala. Ale pořád to tady někde čeká.
A mimochodem, moc se mi libí úvodní znělka, hlavně ta písnička.