TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://www.spoilertv.com/2014/02/ripper-street-revived-by-amazon-for-3rd.html
Dle mého názoru jsou v současné době Vikingové jediná důstojná konkurence Hry.
Postava Aslaug mě hodně štve, a vypadá to, že chvíli pobude. Nějak jsem už minule nepochopila, proč chce Ragnar mermomocí další syny? Taky musí mít tři hlavy draka, nebo co? :D
Ale podle upoutávky na další díly by se to mohlo zlepšit, tak jsem na ně zvědavá.
A největší zamilovanou dvojicí tohohle dílu se stává.... Anne Bonne a Jack Rackham, to by jeden neřek :twisted:
Anne Bonny bez klobúku bola sladká :)
Proto jsem říkal, že celá ta epizodka s motorkáři byla jen na efekt a nemá žádný smysl. Nemůžu se dočkat finále. Už hodně dlouho se mi nestalo že by mě nějaký seriál takhle vtáhl. Jinak ep.7 -> TOTÁLNÍ PSYCHO!!!
@Hildegarda