TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1192193195197198362

Komentáře

• @brbr to ja takisto, ale ked som teraz na edne zahliadla, ze je novy walking dead, tak manzel ma male Vianoce :)
  • @Hildegarda Řekni manželovi, ať si přečte i komiks :-)
  • @Everett_Young On bohuzial nevie docenit komiks, o beletrii nehovoriac. Aj teraz mu na stoliku svieti Jeden vydych kona s nasledovnym obsahom

Prečo sneh pod nohami vŕzga? Prečo nikdy nevidíme padať rosu? Komu zobral Kolumbus vietor z plachiet? Ako vytvára husľový sláčik hudbu? Sú veľrybie piesne naozaj piesne? Čo všetko urobil Einstein v zázračnom roku 1905? Ktoré čísla sú väčšie, nepredstaviteľne veľké alebo nevýslovne veľké? Prečo je teflonová panvica lepšia ako obyčajná? Odkiaľ máme bryndzové halušky? Sú moria námesačné? Kde má brehy Golfský prúd?Prečo je nebo modré? Prečo je dúha kruhová?

Ale zevraj je to fakt dobre...
  • @brbr The walking black sails dead
  • Začal jsem koukat na První republiku a musím říct, že mě docela v táhla do sebe. Děj je docela kostrbatý, ale to mi nahradili kostýmy a výprava. Už dlouho se mi nestalo u českého seriálu, abych byl tak natěšený na další díl.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Hmmmm Lady Sif v Agents of Shields, já věděl že se to vyplatí sledovat :oops:
  • Na První republiku se kouká hezky, když si nasadím sluchátka a nerve mi uši současná čeština a debiní dialogy a telenovelí schéma vyprávění. Nejvtipnější je ten bordel, plný vystajlovaných modelek 90-60-90 :D kostýmy pěkný, ale to je asi tak vše.
  • Mám za sebou poslední epizodu sedmé serie Doctora - Name of the Doctor. Teď mě čekají ty speciály. ale musím říct, že jsem si dost oblíbil Jenny, Vestru a Straxe. Mnohem víc než ty ostatní vedlejší postavy co se vyskytovali dřív. Doufám že se tam ještě ukáží. Amy a Rory Pond a celé to jejich okolí mě nějak nesedli a tihle zase na sto-procent. Clara je mnohem lepší companion jak oni ale pořád nemá na Donnu.
  • Na konci dnešného WD
    kde bola Judith? Nechali ju v dome? :D
  • @Blackfish A pročpak máš asi tu okatou holku rád? :D

image

Jinak se těš hlavně na ten jubilejní speciál, to je docela zábavná jízda.
  • @JoeGyry No jo na to jsem úplně zapomměl =D .
    A je vidět, že ne vždy se vyplí řídit podle rčení "Bláznům se nemá odporovat"

Black Sails poslední díl serii luxusní :-D
  • Black Sails: Dokoukáno, akorát nechápu, proč to mělo tolik zápletek a tak málo dílů. Naštěstí to ani se sexem nepřeháněli a to, že se děj z velké části odehrával na souši taky nevadilo. Jedině, co mě nebetyčně štve (když pominu Eleanor) je fakt,
    že udělali z Flinta vraha :wall: (a pořád doufám, že Billyho nezabil, ale po vraždě Gatese je to asi stejně jedno).
    Finále bylo velmi povedené (mimochodem Flint má super sestřih, když rozpustí vlasy :-D).
  • @brbr
    Billy mŕtvy nie je, ak teda veľmi veľmi veľmi neignorujú Treasure Island
  • @JoeGyry
    I kdyby nebyl (budu si to muset zase přečíst :-)), tak stejně Flint zabil svého asi nejbližšího přítele a tomu dělá černý puntík (spíš flek).Stejně tak Vane, ten se chová relativně rozumně, ale toho černocha na začátku taky nechal podříznout.
  • upraveno 17. března 2014
    @brbr
    Tak kvůli něčemu Flinta zabít musej. =D

Nevíte proč u nás vyšla kniha ve třech vydáních s rozdílným názvem?
    já jsem teda četl tuhle verzi
    image
  • upraveno 18. března 2014
    update k shieldu (konkrétne dva najnovšie diely):
    1.)už vieme skoro úplne, prečo culson žije, a je to preto, že
    mu do tela dali krv nejakého aliena modrej pokožky...po internete už kolujú rôzne teórie, najviac sa spomínajú buď ľadoví obri z thora alebo alien z rasy kree ako náväznosť na guardians (no sú tam aj vtipné, napr. že je to doktor manhattan alebo strojca z promethea)... tú istú krv dali aj skye, ktorá je označovaná ako objekt so superschopnosťami (je to tá v tíme, ktorú najali v prvej epizóde keď pracovala tam ešte pre druhú stranu

2.) objavila sa lorelei (nepriateľka thora, ktorá dokázala si podmaniť každého chlapa svojím hlasom), ktorú nakoniec musela ísť zastaviť lady sif až na zem...no ale je zaujímavé, že čo bude s ňou chcieť odin
    (loki)
    , keďže údajne on poslal sif pre lorelei...toť vsio
  • @stano oplatí sa pozrieť ten diel so Sif?
  • @JoeGyry no neviem, mna moc ten diel nebavil, ocakaval som od neho mozno vela, ale vobec ma nebavil...na druhu stranu dozvies sa o lorelei, co je dobra villainka...ja by som ti ho aj radil pozriet, už len kvôli battlu sif a lorelei :)
    @JoeGyry Pokud tě rajcuje Lady Sif tak rozhodně ano :-) :oops:
  • @Thorar Který je to konkrétně díl?
    @Everett_Young Konkrétně ten poslední, 01x15 :-)
  • @Everett_Young s01e15 a vola sa yes men
  • Ještě Black Sails 1x08:
    Co je to za loď za ztroskotanou Urcou? Myslela jsem, že je to Ranger (ta druhá loď, které velel Gates), ale teď jsem v nějaké diskuzi četla, že by to měla být ta španělská válečná, co potopila Flintova Walruse.
  • upraveno 19. března 2014
    @brbr a co je na tom nejasného
    Urca měla strážní loď.
  • @M1on No, myslela jsem,
    že je to Ranger, protože přeživší piráti tak jásali. Kdyby to byla strážní loď Urcy, tak by jim to bylo naprd. I kdyby se ke zlatu dostali, neodvezli by ho a byli proti přesile.
  • upraveno 19. března 2014
    @brbr
    ranger to nebyl ta loď měla španělskou vlajku +tři řady děl

http://www.edna.cz/fargo/videa/prvni-trailer-na-fargo/
  • @M1on Fargo bol jeden z mala filmov, ktore si pamatam z mojej tazkej puberty. A hoci som ho videla iba raz, tak drtic konarov si nedokazem vymazat z hlavy :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. března 2014
    Suits 3x12. Už to vypadalo na fajn epizodu, ale
    ten sluníčkový závěr...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.