TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jsem zvědavá na poslední díl, hrozně se těším a zároveň netěším, nechci aby to tak rychle skončilo. Ten týdenní přísun deprese mi bude chybět.
A kdokoli s trochou rozumu si nedovolí veřejně ponížit (tj. poslat do prdele) "princeznu" s melounem, ukrývajícím poměrně jasně jeho vlastní dítě. Ne ve společnosti, jakou seriál prozatím nastínil.
dle EN wiki:
Ty bitky mě přijdou takové divně natočené. V prvním i druhém díle. V popředí se kočkují dvě důležité postavy a v pozadí stojí řada bojovníků, přetlačující se s druhou řadou. Vypadá jak nějaký ilustrovaný obrázek z dětské encyklopedie.
Jediné pozitiva byly Donna a Jessica.
Mimochodem, ten by se mi líbil v roli Jona Conningtona. A nemálo.
Ten herec vypadá conningtonově, nevadil by mi. Já si J.C. představuju spíš jako Kevina McKidda. Ten ale v GoT asi nikdy hrát nebude... :-?