TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1190191193195196362

Komentáře

• @brbr no a tak to vyzerá že budú aj čarovať :D
  • @JoeGyry Jenom to ne, nějaké čáry máry to spolehlivě zazdí. :wall:
  • @Everett_Young Když si nám to tak pěkně objasnil Everette, určitě nám řekneš všech těch 90% nápověd které to byly.
  • @M1on
    Vyšetřování je dovedlo přesně k tomuhle člověku hned v první epizodě, ale protože tam nikdo jiný než on nebyl, tak ho přestali podezřívat. Mě to došlo až když jsem si přečetl prohlášení tvůrců že 90% nápověd bylo v první epizodě = je to někdo koho podezřívali hned v první epizodě (takže se výběr zužuje) + z hlášky "vrah je zahradník" už si lidi dělaji srandu docela dlouho, protože je to neskutečné klišé v detektivkách, bylo na to i na jednom webu povídkové kolo :-)
  • upraveno 4. března 2014
    @Everett_Young já ani nevim, že ho podezřívali, už jsem to nějak zapoměl.

• True detective - já jenom doufám, že to neskončí smrtí Cohla nebo Harta (viz střílečka v traileru na poslední díl).
  • @brbr Nad Hartem asi nikdo plakat nebude...
  • @Thorar napsal(a):

... Ale Bjorn je pořád stejnej ****

Mně naopak začíná být sympatický. :D
    @Everett_Young napsal(a):

@ sveva Hlavně

ztrácí vyměnil syna narozeného za syna potenciálního (s Aslaug se může stát cokoli ještě než se dítě narodí + nemusí přežít prvních pár let života) což je samotné naprostý nesmysl.
    No, on moc neměnil.
    Poslat Auslaug do řiti nemůže a Björn se rozhodl jít s Lagerthou (která z pochopitelných důvodů odmítla "geniální" řešení trojkou v čele domácnosti).
  • @brbr
    já čekám, že by to něco v tom smyslu být mohlo. Vzhledem k tomu, na jak vysokých postech se nachází členové (nejspíš i vůdci) vraždícího klanu, se bojím něčeho ve stylu sebeobětování a minimálně jeden, ne-li oba detektivové zařvou :( Taky sem se bojím, že umřou oba a vrahové to nějak narafičí, že celou dobu vraždili Marty s Rustem a v klídečku si budou pokračovat dál, což je ještě horší varianta. Obě možnosti mi sedí k celkové depresivní a beznadějné atmosféře seriálu. Nedivila bych se, kdyby nás závěr celé série v tom srabu vymáchal úplně nejvíc.
  • @MissUtahraptor
    A proč by jí do háje poslat nemohl? Mohl a velice snadno.
  • @Dreamer @Everett_Young
    No úplně nejvíc mě děsí to řešení od Dreamer, že umřou oba. A v další serii by mohli hledat vrahy ti dva černošští detektivové. :spike:
    Everett_Young napsal(a):

@brbr Nad Hartem asi nikdo plakat nebude...

Uznávám, že je to pěkný pitomec a buran, obzvlášť co se týče vztahů se ženskýma, ale zas tak hrozný, aby umřel není. V posledním díle taky prokázal dost vyšetřovatelské invence
    (našel tu babču)
    . A trochu jsem čekala, že se z něj po odchodu od policie stane laciné soukrome očko a on má super fáro i jachtu. :evil:

Jsem zvědavá na poslední díl, hrozně se těším a zároveň netěším, nechci aby to tak rychle skončilo. Ten týdenní přísun deprese mi bude chybět.
  • @Everett_Young napsal(a):

@MissUtahraptor

A proč by jí do háje poslat nemohl? Mohl a velice snadno.
    Třeba proto, že ona má evidentně jisté postavení (i když zajištěné pověstí její ?údajné? matky) a každý ví, že spolu něco měli.
    A kdokoli s trochou rozumu si nedovolí veřejně ponížit (tj. poslat do prdele) "princeznu" s melounem, ukrývajícím poměrně jasně jeho vlastní dítě. Ne ve společnosti, jakou seriál prozatím nastínil.
  • @MissUtahraptor No jasně, otec Sigurd, matka Brumhilda, za chvíli se ještě dozvíme že velectěná princeznička je matkou draků, lamačkou okovů a právoplatnou královnou Západozemí :spike: :onfire: :roll:
  • @Everett_Young Já jí to taky nebaštím, ale zase nejsem viking z 10. století, ale vědou odkojený, skeptický agnostik konce 20. ... ;)
  • upraveno 5. března 2014
    Tak něco na odlehčení :-) .kdo ještě sleduje Arrow ?
  • Zmiňoval už někdo obnovení Ripper Street?
    dle EN wiki:
    ... On 26 February 2014, it was confirmed that Amazon Prime Instant Video (formerly known as LOVEFiLM) will revive the show, with filming to begin in May 2014[7]
  • upraveno 6. března 2014
    @MissUtahraptor Jo jo, někdo to postoval.
  • Tak jsem mrknul na druhý díl Vikingů
    Ta finta se štítovou hradbou, dobře natočená. Co jsem moc nechápal bylo, že Ragnar zkušený válečník na nájezdník v neznámé nepřátelské krajině nestaví, hlídky aby ho nemohli překvapit.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. března 2014
    Vikingové:
    Ty bitky mě přijdou takové divně natočené. V prvním i druhém díle. V popředí se kočkují dvě důležité postavy a v pozadí stojí řada bojovníků, přetlačující se s druhou řadou. Vypadá jak nějaký ilustrovaný obrázek z dětské encyklopedie.
  • Suits: nějak nám to během pauzy zesládlo a zromantičtělo. Doufám, že to nebude setrvalý stav.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já to ještě neviděla, ale jestli tam bude
    tokající Harvey, tak to asi nerozdýchám. Ten náznak vztahu mezi ním a Scottie před pauzou mě dost rozladil
    :(
  • No, trochu se obávám, že na tvůrce přišlo jaro :evil:
    Tak jsem viděla. Nééé :(

Jediné pozitiva byly Donna a Jessica.
  • Teprve teď mi docvaklo, že kapitán Flint je syn staré lady Granthamové :-)
    Je to syn Maggie Smithové.

Mimochodem, ten by se mi líbil v roli Jona Conningtona. A nemálo.
  • Mi by se líbil v jakékoliv roli :-) Hm a nemá být Connington plešatý, nebo spíš málovlasý?
  • upraveno 9. března 2014
    @brbr Nemá. :-)
    Ten herec vypadá conningtonově, nevadil by mi. Já si J.C. představuju spíš jako Kevina McKidda. Ten ale v GoT asi nikdy hrát nebude... :-?
  • Před pár lety si taky zahrál pana Rochestera v Jane Eyrové a mimochodem byl hodně... rochesterovitý :) Pictured here:

image
  • @svoa00 Jako Rochester byl úžasný. :oops: Ostatně, celá ta série byla velmi povedená.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.