Začal jsem koukat na První republiku a musím říct, že mě docela v táhla do sebe. Děj je docela kostrbatý, ale to mi nahradili kostýmy a výprava. Už dlouho se mi nestalo u českého seriálu, abych byl tak natěšený na další díl.
Na První republiku se kouká hezky, když si nasadím sluchátka a nerve mi uši současná čeština a debiní dialogy a telenovelí schéma vyprávění. Nejvtipnější je ten bordel, plný vystajlovaných modelek 90-60-90 :D kostýmy pěkný, ale to je asi tak vše.
Mám za sebou poslední epizodu sedmé serie Doctora - Name of the Doctor. Teď mě čekají ty speciály. ale musím říct, že jsem si dost oblíbil Jenny, Vestru a Straxe. Mnohem víc než ty ostatní vedlejší postavy co se vyskytovali dřív. Doufám že se tam ještě ukáží. Amy a Rory Pond a celé to jejich okolí mě nějak nesedli a tihle zase na sto-procent. Clara je mnohem lepší companion jak oni ale pořád nemá na Donnu.
@JoeGyry no neviem, mna moc ten diel nebavil, ocakaval som od neho mozno vela, ale vobec ma nebavil...na druhu stranu dozvies sa o lorelei, co je dobra villainka...ja by som ti ho aj radil pozriet, už len kvôli battlu sif a lorelei :)
@M1on Fargo bol jeden z mala filmov, ktore si pamatam z mojej tazkej puberty. A hoci som ho videla iba raz, tak drtic konarov si nedokazem vymazat z hlavy :)
Komentáře
A je vidět, že ne vždy se vyplí řídit podle rčení "Bláznům se nemá odporovat"
Black Sails poslední díl serii luxusní :-D