TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
S jejím manželem mi to nijak divné nepřišlo. Prostě si potřebovala připomenout, kdo je- válečnice, štítonoška, ne jarlova ženuška, co dělá tak akorát manžílkovi okrasu a matraci.
Trochu jí v tom pomohl Björn v minulém dílu, pomoc ve znovuzískání území otce jejího syna (který by tam stejně chtěl, a kterého by v tom stejně podpořila a takhle ho mohla mít pořád na očích) byla dobrá příležitost.
Snadno pochopitelné. ;)
Defying Gravity znáš? I když to není typické sci-fi, ale spíš drama z blízké budoucnosti.
Battlestar Galactica to som tiež skúšal, dokonca sme to pozerali v škole na hodine kde sme preberali čo to znamená byť človek a či môže AI cítiť ako človek a ak áno tak či to z neho robí človeka. A možno práve to že som to bol nútený pozerať v škole ma od toho odradilo :/ videl som asi 5 častí a viac sa mi už nechcelo.
Skúsim ten Defying Gravity.
Ak ste ešte nevideli Black Mirror, tak to vrelo odporúčam zatiaľ je len 6 častí ale všetky boli veľmi dobré.
komiks rozhodně stojí za přečtení, ale děj seriálu se z něj moc nedozvíš - seriál má společné jen některé důležité body (vězení, guvernér, farma) ale umírají v něm jiné postavy a POZOR PŘEKVÁPKO - v komiksu žádný Daryl Dixon neexistuje :P Ale ten seriál je důkazem toho že i když se tvůrci nedrží předlohy mohou vymyslet něco celkem inteligentního.
Stejnak se na to vyblajznu. Víc se mi líbí seriál .
Kocogelem je třeba se nějak důkladně proklikat, a prolézt tam fórum, možná je to v nějaké zamknuté sekci, která je dostupná až po registraci, nevím to jistě, poslední díly jsem četl v angličtině (i když jsem musel místy použít slovníky kvůli zvláštně zkracovaným výrazům o kterých jsem si nebyl jistý co znamenají) (k dostání v pirátské zátoce)