TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1197198200202203362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Justified - sice ne tak výbušné finále jak jsem čekala, ale přesto stylové.
    Tahle série mě překvapila nečekanými konci některých postav, které vynahradily určitou roztříštěnost. Chvílemi mi připadalo, jako by měli GRRM za poradce. Jediné, co mě vyloženě nebavilo, byla Ava ve vězení. Ale mělo to svůj smysl a zpětně to beru na milost.
    Raylan se mění v pěkně zákeřného hajzlíka, ale jeho intriky a jejich provedení se mi prostě líbí.
    A hlavně do poslední série dobře rozjetý duel, na který čekám(e) už od konce první série.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Viděl někdo z vás pilotní díl Turn? Pokud ano, co na něj říkáte?
  • @Everett_Young já ano zatím nic moc ale konec už byl docela zajimavej tak se to snad rozjede v druhém díle
    já mám rád tohle téma proto se mi líbí třeba The Americans... viděl jsi ?
  • Já jsem se musel smát pokaždé, když měl na hlavě Abraham Woodhull tu hnusnou čapku :D
  • Suits 3x16: Teda nechápu, proč se to pořádně rozjelo až v posledním díle. A o čem bude další serie,
    když bude Mike pryč, to bude celá o tom, jak Harvey zastupuje Sidwella
    ? No, doufám, že čtvrtá serie bude tak dobrá, jak tenhle díl.
  • S justified suhlas
    @Everett_Young
    Právě jsem dokoukala. Zaujalo a jsem zvědavá na další díl. Trochu se bojím, aby si autoři ve snaze udělat co největšího drama nepodkopli nohy, ale zatím dobré. Plus navíc hudbu (Beltramiho jméno mě v titulcích překvapilo).
    @Nevada Já se hlavně bojím, aby se to nezvrhlo v patetickou hovadinu typu Patriot. Ale zatím se mi to líbí.
  • co řikate na včerejší Vikings? Mimochodem myslel jsem že
    tenhle druh popravy byl odvozenej ne od orla, ale od andělů a vikingové tak popravovali křesťany jako výsměch jejich víře, ale třeba si to pletu
  • upraveno 12. dubna 2014
    @Marek podľa wiki boli prvé poprave "Orlom" zaznamenané na kamenných doskách z 8-11 storočia pred Kristom takže, historici nepredpokladajú že by to bolo vytvorené špeciálne na popravu kresťanov.
    Iný zasa vera že ide o zlý preklad nordských ság, fikciu, alebo zveličenú nenávisť kresťanstva ku pohanstvu.
  • Heil Hydra!!!!
    alebo pravidelná rubrika k agents of shield:
    takže v súvislosti s kapitánom amerikom vám velice doporučujem pozrieť si aktuálny diel shieldu (pardon, hydry), ktorý priamo na neho nadväzuje...je to diel 17., kde uvidíte presne furyho slová, že nikomu sa nedá veriť...16. ani nemusíte tam bolo o Clairvoyantovi, ktorý, až sa ukáže kto to je, vám určite napíšem, akú veľkú dôležitosť má
  • @stano aj kamoš mi odporúčal nový diel Shieldu, ale nejak sa mi to nechce pozrieť ked som nevidel ostatné :/ a čo som pozeral na imdb tak som skončil na 5 ep. :D ale snáď to raz dobehnem!
  • Sleduje tu ještě někdo OuaT?
    Ve včerejším dílu byla pro změnu zase jednou světlá chvilka-
    Reginina výuková metoda
    . =D
    Načež si to, pochopitelně, zkazili když
    posunuli ono otravné "one true love" v Hookově žebříčku hodnot nad JEHO LOĎ!!!
    :evil:
  • Ha, tak jsem objevila zajímavou zprávičku o tom, co chystá Benedict Cubmberbatch, a tentokrát si nasadí korunu.

http://www.theguardian.com/culture/2014/apr/06/benedict-cumberbatch-richard-iii-bbc2

Takže Hollow Crown/V kruhu koruny bude mít de facto druhou sérii. Předpokládám, že aby tvůrci zůstali styloví, tak nějaký král (Jindřich VI.) bude muset umřít už na konci prvního dílu :twisted:

Cumberbatch jako Ríša třetí, Martin Freeman jako Ríša třetí, Cumberbatch jako Hamlet... sakryš, ten Shakespeare herce živí i po čtyř stech letech =D
  • @brbr Suits 3x16:
    pochybuju, že se Mike definitivně trhne, možná pár dílů si bude hrát na to, že není právník, ale nakonec zase přiběhne za Harveym :) Popravdě tenhle "zvrat" mi přijde spíš jako vaření z vody, když to nakonec stejně skončí tam, kde to začalo. A taky nějak nechápu, jak se tím smažou Mikovy zločiny? Respektive, kde je na tom ten obrat k poctivosti? To se odhlásí z právnické komory a vymaže z Harvardu? Nebo jde jen o to, že nebude na očích?
  • @Nevada Mne zaujal ten Konec přehlídky s Cumberbatchem. Neviděl to někdo?
  • @Dreamer
    Já si taky myslím, že se bude Mikeovi stýskat :-) Myslím, že mu jde aktuálně hlavně o to, že na svou novou práci žádný papír nepotřebuje. Mimochodem já mám celou dobu za to, že Mike nějaké právnické zkoušky má, jen to není Harvard.
    @brbr
    Nemá. Měl jít na Harvard, ale kvůli podvodu s testy ho tam nakonec nevzali.

Viděla jsem 3x16. Mno, lepší než většina série, ale žádná sláva.
    Ale aspoň Scottie je zřejmě ze hry. A potěšilo zapojení Louise. Jak hned vyrazil do bitvy po boku Harveyho, to bylo téměř jak z hrdinského eposu :)
    Nutno radovat se i z maličkostí.
  • @Nevada jojo, Louis mě baví čím dál víc, škoda, že v posledních dílech neměl moc prostoru, ale aspoň zmizela ze scény ta nepříjemná bloncka :)
  • @Nevada Aha, myslela jsem, že někde říkal, že má nějaké právnické zkoušky. Nevyznám se v tom, jak to mají v US, ale myslela jsem, že to bude něco jako atestace či co.
    Jinak taky doufám
    , že Scottie už moc často neuvidíme. Donna měla pravdu, pořád se ji něco nelíbí, čímž mě docela irituje.
  • Musím říct, že Turn mne baví. Billy Elliot má úžasnou čepičku :-), akorát ty ženské jsou mi mírně nesympatické, jedna jak druhá (no možná paní hospodská míň).
    @brbr Jeho manželka je opravdu strašná, neuvěřitelně tupá a nesympatická. Anna je o trošku lepší, ale žádná sláva to také není. Jsem zvědavý, jestli její manžel ještě nějak zasáhne do příběhu. Jako nejlepší postavu zatím vidím rangera na jehož jméno si teď nemůžu vzpomenout.
  • @Everett_Young Rogers :-) Jo, ten je správný (akorát na špatné straně ;-) ).
    @brbr Áno, Rogers. Akorát si nejsem tak úplně jistý, která strana že je ta špatná. nevidím nic špatného na tom, že se Británie snažila potlačit povstání na vlastním území, dělá to každý stát. V Turn jsou ty karty rozdány na můj vkus trochu moc jednoznačně.
  • Supernatural 09×18
    Člověk si myslí, že toho zmr*a Metatrona nejde nenávidět ještě víc, a on pak
    "přivede zpátky" Gabriela jenom proto, aby udělal "Buachá! To byla jenom iluze..." :evil:

Proč největší svině (přinejmenším) série musí být "za jiných okolností sympatický knihomol"?! :wall:
  • @Everett_Young Proto je tam ten smajlík, původně to pokračovalo "... z pohledu hlavního hrdiny")
    @MissUtahraptor

Gabriel ale není definitivně mrtvý, sám herec to potvrdil
    @brbr Tak to jo. Hlavní hrdina je celkem v pohodě, ale strašně mě tam vytáčí ten jeho kámoš u US army, kapitán něco (sakra, evidentně si po dvou dílech nepamatuju jména :evil: )
  • @Everett_Young Tak něco takového jsem kdesi postřehla, ale zdroj bylo, tuším, tumblr bez dalšího zdroje, takže to beru s rezervou. :D
    A pokud ho vážně
    budou oživovat, doufám, že to vezmou od podlahy- vyloženě jako úmrtí->oživení- a ne jako trik, neboť- jak už někteří poukazují- to by byl celý jeho character development poslán přímou cestou do kytek.
    :roll:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.