TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Raylan se mění v pěkně zákeřného hajzlíka, ale jeho intriky a jejich provedení se mi prostě líbí.
A hlavně do poslední série dobře rozjetý duel, na který čekám(e) už od konce první série.
já mám rád tohle téma proto se mi líbí třeba The Americans... viděl jsi ?
Právě jsem dokoukala. Zaujalo a jsem zvědavá na další díl. Trochu se bojím, aby si autoři ve snaze udělat co největšího drama nepodkopli nohy, ale zatím dobré. Plus navíc hudbu (Beltramiho jméno mě v titulcích překvapilo).
Iný zasa vera že ide o zlý preklad nordských ság, fikciu, alebo zveličenú nenávisť kresťanstva ku pohanstvu.
alebo pravidelná rubrika k agents of shield:
Ve včerejším dílu byla pro změnu zase jednou světlá chvilka-
Načež si to, pochopitelně, zkazili když
http://www.theguardian.com/culture/2014/apr/06/benedict-cumberbatch-richard-iii-bbc2
Takže Hollow Crown/V kruhu koruny bude mít de facto druhou sérii. Předpokládám, že aby tvůrci zůstali styloví, tak nějaký král (Jindřich VI.) bude muset umřít už na konci prvního dílu :twisted:
Cumberbatch jako Ríša třetí, Martin Freeman jako Ríša třetí, Cumberbatch jako Hamlet... sakryš, ten Shakespeare herce živí i po čtyř stech letech =D
Nemá. Měl jít na Harvard, ale kvůli podvodu s testy ho tam nakonec nevzali.
Viděla jsem 3x16. Mno, lepší než většina série, ale žádná sláva.
Jinak taky doufám
Člověk si myslí, že toho zmr*a Metatrona nejde nenávidět ještě víc, a on pak
Proč největší svině (přinejmenším) série musí být "za jiných okolností sympatický knihomol"?! :wall:
A pokud ho vážně