TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1199200202204205362

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 24. dubna 2014
    @Hildegarda Chtěla si mi něco říct, nebo mě jen označit? =D

EDIT: Už mi to možná došlo :twisted:
  • @Everett_Young Sorry, nieco tu riadne smrdi a akosi ma to vytocilo do takej miery, ze som stlacila enter :)

Chcela som sa spytat, ze dufam, ze si sa nepomylil a nema ten serial v nazve jedno ´a ´ navyse :)
    @Hildegarda Ach, takhle, já už jsem myslel že tím jaksi odkazuješ na mě (introvertní asociál žijící v rodině kterou potkal asi omylem). Ne, název je správně, rozhodně nemá modré vlasy ani plnovous. Možná si ten seriál kdysi viděla, jeden čas prý i kdysi běžel tady. každopádně Daria Morgendorffer se v mém žebříčku oblíbených postav katapultovala opravdu vysoko.
  • @Everett_Young Jasne, uz viem - to je ten spin-off :)

Kazdopadne idem sa uz venovat Kubovi, ten smrad sa uz neda vydrzat :)
  • @Jay Ty máš taky takové chuťě? :D Když mi o něm ostatní vyprávěli, tak jsem si říkal, co je tak skvělého na sériovém vrahovi? A ejhle bomba, ono to není, tak jak se vše zdálo.
  • @Ashnobe: Jak to říct? Vždy se snažím si na Dexterovské "Today's THE day" odpovědět Aryiným "Not today!" :o)
    Ne,... je mi blízký svou asocialitou a definicí předstírání - ano, každý všude hrajeme nějakou roli a to co tam zaznelo o hraní emocí prostě sedělo jak prdel na hrnec. (Prostě podobně sympatická postava jako Spock, Sheldon a podobně)
  • oneskorene som sa dostal k britskému seriálu Endaveur a je to fajn. odporúčam fanúšikom britskej detektívky
  • naproti tomu, Turn je sklamanie. aj keď ťažko vlastne hovoriť o sklamaní, tá trochu sterilnosť a trochu zbytočná náznakovosť je pomerne častý jav :(
  • Mi se na Turn dívá celkem dobře, ale jako učebnici dějin US ten seriál neberu :-) Co mne ale ve třetím dílu dojalo, byly ty tragické trikové scény s mořem v pozadí a herecký výkon představitelky Anny :wall: A Abeho manželka se taky celkem vybarvila, tolik pragmatismu jsem od ní vůbec nečekala, považovala jsem ji za nějakou nábožensky založenou slépku.
  • @JoeGyry Nechcem ti spoilovať, ale ver mi, že Tennanta sa nedá nemať rád. :D A Rose je ešte aj v celej druhej sérii, takže tú si ešte užiješ. :)
  • @Arutha nič to zatiaľ so mnou nerobí :/ príde mi strašné mladý na tú postavu z 9teho som mal veľmi dobrý pocit, uvidím no.
  • Takže Expanded Universe Star Warsu sa ruší (presúva na vedľajšiu koľaj w/e). Máte na to nejaký názor? Ja som celkom rád, čo som čítal to bolo strašné, hoci to boli len 3 knihy všetky sa odohrávali medzi 5 a 6 ep. a namiesto Sola tam bol iný pašerák, strašne gýčovo napísané.

Oficiálny canon sú teda I-VI filmy a seriál Clone Wars (no love pre vianočný špeciál? :D). Pozerali ste to niekto? Mňa strašne odradila grafika, ale vraj su tam zaujímavé veci. Ku canonu bude ešte patriť Star Wars Rebel. Na to sa chystám, aj ked grafika vyzerá rovnako otrasne, no ja mám radšej on going série ako keď mam dobiehať 20 hodín seriálu.

Ku canonu budú taktiež patriť nové knihy, ktoré už budú z "canon Abrams vesmíru". Na tie sa taktiež chystám, opäť je pre mňa ľahšie prečítať 5 kníh ako tú hromadu, ktorá vyšla v expanded universe. Aká je šanca že ich preložia? :D

Trocha nechápem ľudí, ktorý sa hnevajú že Abrams neurobí novú trilógiu podľa asi najznámejšej Thrawn trilogy (novely). Ak by to urobil podľa Thrawn trilogy tak by plakali ako to skazil, urobí vlastnú vec ľudia plačú že sa ruší expanded universe.
  • JayJay
    upraveno 28. dubna 2014
    @JoeGyry: Seriál CW jsem viděl a dobrý. Mě se třeba líbila i ta grafika (hovoříme o tom 3D seriálu, ne o těch dvou filmech, které měly také Clone Wars v názvu, byly pospojované ze samostatných epizod a jeden z nich měl stejnou grafiku jako seriál a druhý celkem otřesnou 2D - ale zase končil tím, že Grevious unese kancléře...)
    Každopádně seriál představil pár zajímavých postav o nichž není jasné, co se s nimi dělo později... a vlastně seriál skončil tak nějak nijak (rozuměj: Hrozne to utli).
  • naopak ja som čítal pár skvelých vecí. nie nadarmo sa najčastejšie spomína timothy zahn, jeho trilógia (a potom ešte dva ďalšie príbehy) boli skvelé, osobne si myslím, že si časom od neho čo to "požičajú".

dočítal som aj celú sériu New order Jedi o boji proti inej civilizácii, ale to bolo také veľmi striedavé...
  • @JoeGyry: Úhel pohledu, no... mě se líbilo. Hned první díl, kdy tam Yoda vykošťoval droidy mě prostě chytl a nepustil. A ano, skončilo to, pár charakterů, které zavedli zase nějak zrošili, ale pár jim jich tam zůstalo...
  • @JoeGyry já jsem za ignoraci rozšířeného universa Star Wars velmi vděčná, jelikož mě naprosto nezajímá.
    upraveno 28. dubna 2014
    Tennant a Smith jsou dle mě asi nejlepší doktoři. Oba dva svým způsobem trošku pobláznění, každý trošku jinak. Smith měl velice těžký nástup, protože překonat nebo alespoň dorovnat Tennanta bylo obtížné. Ale podle mě to zvládl výborně.

EDIT: Na Capaldiho jsem zvědavý, ale po tom co jsem ho viděl v těch nových mušketýrech tak se začínám celkem bát.
  • @Everett_Young On to měl Smith usnadněné tím, že Moffat najednou změnil Doktora, společnici i tón vyprávění, ale ztížené tím, že se ve skutečnosti jeho Doktor svým založením od předchůdce zas tak moc nelišil. Asi největší rozdíl je, že desátý Doktor byl frajer a jedenáctý si na frajera spíš hrál a občas byl dost neefektivní. A taky že zatímco Jedenáctku jsme vždycky viděli rychle se spřátelil s dětmi, tak Desítku přátelit se s pozemšťankami =D Co přesně ti na Capaldim v Mušketýrech vadilo? Hrál tam nejlíp ze všech.
    @svoa00 Hrál tam nejlíp ze všech, ale trochu se bojím jaký bude doktor. Nedokážu si ho představit jak někde vtipkuje nebo dělá nějaké odlehčené epizody. Přijde mi hrozně vážný.
  • @Everett_Young O Ecclestonovi by se dalo říct to samé a nakonec to fungovalo. Ne všechny inkarnace Doktora byli srandisti, i když od vánočního speciálu 2005 jsme ho tak viděli. A Capaldi je tak vážný hlavně v té roli. BTW Kardinálovi jsem fandila a fandila bych mu i v budoucím intrikaření proti královně, kde je podle mě v právu. Já vím, jsem zlá :twisted:
    @svoa00 Mušketýrů jsem viděl pouze první dva díly. Vůbec se mi to nelíbilo, tak jsem se koukat přestal.
  • @Everett_Young pozdě já přestal hned u prvního. :twisted:
  • Viděli jste už nový seriál Salem? Co tomu říkáte?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.