TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1200201203205206362

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @MissUtahraptor Od tohohle by se měl odvíjet ten retardovaný spin-off kterým chtějí přitáhnout další diváky. Už podle popisu jsem si řekl že to bude hrozná kravina.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    A to som si chcel SPN kuknúť :D
  • @Branislav_Gepeto To rozhodně udělej! Já jedu první re-watch- děsivě pomalu, protože chci, aby koukal bratr se mnou- a je to skvělé! :D

@Everett_Young Mně se tahle informace asi vyhnula (nebo jsem ji úspěšně zapomněla) a teď mě to pěkně naštvalo- tři díly do konce série a oni jeden promarní nějakou telenovelou, kde se Winchestři jen mihnou a Cas a Crowley si ani neškrtnou... :evil:
    @MissUtahraptor Ten obrázek je úžasnej :-D :twisted:
  • @Everett_Young Ten nápad je úžasnej. :D
    Kdyby měli celý seriál... Pekelně božská komedie... =D
    @MissUtahraptor Ještě bych přihodil Lucifera a Meg. A Charlie, Charlie je úžasná :-)
  • @Everett_Young No, tak musíme si někoho nechat jako vedlejší "prakticky v každém dílu" postavy... ;)
  • @Everett_Young A kdyby už jsme byli u vytahování mrtvých a zneschopněných, hlasovala bych i pro Gabriela a možná pár štěků pro Bobbyho... :D
    @MissUtahraptor Meg to má sice asi spočítané, ale Lucifer jistě mrtvý není, je zavřený v kleci a upřímně bych se moc smál kdyby v rámci poražení Metatrona osvobodili Lucifera a on se stal vládcem nebe =D Gabriel je taky bezva postava. To mrknutí na Castiela v minulém dílu vypadalo nadějně :-)
  • @Everett_Young Lucifer sice mrtvý není, ale jeho vypuštěním by si to snad zkomplikovali ještě bilionkrát víc, než to je teď- a přece jenom- máme slíbenou jen jednu další řadu... :(
    @MissUtahraptor Pokud vím tak ředitel stanice CW řekl že pokud jde o něj tak supernatural může klidně běžet donekonečna pokud bude mít sledovanost, takže na nějakou uzavřenou dějovou linku bych nespoléhal. Nejspíš to opět skončí tak že A) úplně to podělají a budou mít dalšího horšího nepřítele nebo B) jeden z nich umře a druhý bude žít normální život dokud se ten první nevrátí. Takhle to končí pokaždé, už si ani nedovedu představit co jiného by mohli vymyslet =D
  • @Everett_Young Já to zatím viděla spíš jako a.) kvalita rapidně klesne a všichni fanoušci budou tak nasraní, že se ještě za dvacet let bude říkat "Snad ten seriál zruší, než se z něj stane druhý Supernatural." b.) Hercům to začne lézt krkem natolik, že s tím jeden/J2/všichni seknou a seriál půjde do kytek buď přímo nebo dle scénáře a.)
    :anxious:
    Ale já jsem holt životní "optimista"... =D
    Pokud bude slušná zápletka, klidně bych se vydržela dívat do nekonečna i když Tvé B) se mi nezamlouvá a A) už je ohrané- chtělo by to něco jako krok stranou, ne "tenhle byl zlý, vytáhnem horšího"... :-k
    @MissUtahraptor B už jsme také viděli mnohokrát, právě proto si myslím že ta série skončí jednou z těchhle dvou možností. Sdílím tvůj optimismus ;-)
  • @Everett_Young Ono už teď je to někde úplně jinde, než začátek. Jak teď znovu koukám na první sérii, ty rozdíly přímo tlučou do očí. Ztráta lehkosti, menší samostatnost dílů, víc dojáků a větší vážnost (Což se dá alespoň částečně omluvit vývojem postav a všemi těmi sračkami, kterými je tvůrci za těch 8+ sérií protáhli...). :-k
    Dost mi dělá starost, že tenhle trend nejde udržet do nekonečna- proto (radši) nevěřím, že se po desáté bude pokračovat a napůl doufám, že dostaneme nějaké uspokojivé zakončení. :-|
    MissUtahraptor napsal(a):

ještě za dvacet let bude říkat "Snad ten seriál zruší, než se z něj stane druhý Supernatural."

Tu som si predstavil teba ako babičku, ako sa ťa deti pýtajú,čo to bol ten Supernatural a ty im začneš hovoriť "No za mojich časov tu bol taký seriál.." :D
  • MissUtahraptor napsal(a):

ještě za dvacet let bude říkat "Snad ten seriál zruší, než se z něj stane druhý Supernatural."

Tu som si predstavil teba ako babičku, ako sa ťa deti pýtajú,čo to bol ten Supernatural a ty im začneš hovoriť "No za mojich časov tu bol taký seriál.." :D
    Docela komická představa, vzhledem k tomu, že pokud se "babičkovského" věku dožiji, budu nejspíš ten typ "dvacet koček u nohou/v náručí/na rameni, hůlčička v ruce a "Parchanti jedni zasraný!" na jazyku"... =D
    @MissUtahraptor No jednoducho babička k pohledání :D
    A deti prestanú používať čiarky a tak namiesto ,,Let's eat, Grandma." za tebou pôjdu s "Let's eat Grandma!"
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Viděla jsem první sérii The Hour a velmi, velmi dobré. Takový mix Newsroomu, State of Play a Tinker, Tailor, Soldier, Spy z padesátých let, kde na pozadí aktuálních světových událostí vyplouvají na povrch nepěkná tajemství. Těším se druhou sérii, která je údajně ještě lepší.
  • @Nevada Je. Mě to tak nenadchlo, ale druhá byla rozhodně mnohem lepší.
  • Videl niekto Deadbeat?
  • TURN s01e04:
    Jestli kdy u Abrahamovi ženy kdy existovaly nějaké stopy rozumu...jsou definitivně pryč. To jak vykvákala ty náhrobky před podobnejba blbkama v kroužku vyšívání, to bylo opravdu úžasné.
    :wall: :roll: :-@
  • @Everett_Young Já jsem měla pocit, že to Abraham udělal schválně (jestli Mary ne, tak on určitě :-)). A musím uznat, že to ty báby udělaly velmi dobře, byly úžasně sehrané (na to, že to byla improvizace).
  • Včera jsem dala první díl Penny Dreadful a můžu jenom doporučit všem milovníkům hororu. Natočené je to krásně a občas bylo tak akorát nepříjemné obrazovku sledovat. Jenom doufám, že tvůrci zůstanou dostatečně sví, když už pracují s provařenými dějovými prvky. A ten konec... už jsem si pomalu začínala myslet, že je to doktorův milenec, když se na něj díval tak dojatě =D
  • Finále Vikingov 10/10 a teraz ročné čakanie "juhú"
  • Kam až se dostal Kevin Spacey z House of cards :twisted:
  • tak vikingové legendární-poslední 4 díly povýšili ten seriál na umění
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jo jo, tak poslední epizoda vikingů se vydařila.
    A jak to vidíte v porovnání s první sérií? Která byla lepší?
  • Tak úvod prvej série bol celkom pomalý a záver nebol taký zaujímavý ako u druhej série. Ale moja najobľúbenejšia časť vôbec je tá v ktorej sa Ragnar stal Earlom/Jarlom. Celkovo si ale myslím že druhá séria je zaujímavejšia/lepšia.
  • Tak som si pozrel pár častí SW Clone Wars (toho novšieho). Droidi otrasní, príliš detskí a otravní. Inak je to celkom ok, snáď sa to ale ešte rozbehne. No čakal som od toho niečo uplne iné, ide im o ten pocit z New Hope? Hodiť človeka priamo do príbehu bez toho aby mu dali nejaké pozadie? Kto je Ahsoka? Anakin už nie je padawan ale rytier? Veľmi som dúfal že sa dozviem odkiaľ má tu jazvu pod okom ale vidím že ju už má aj v seriály. Chcel som aj vidieť kto je vlastne Grievous a ako získal meče, ale aj tie už v seriály má. Kto je tá ďalšia Sithka? Teraz neviem či som niečo vynechal alebo si mám počkať a oni to vysvetlia neskôr.
    Mal som si pred seriálom pozrieť tento film? je aj ten kreslený seriál z 2003 príbehovo naviazaný na tento seriál? Mám pocit že tu niekto spomínal že ten seriál končí zajatím Palpatína a v seriály z 2008 Palpatín buzeraje každého, takže ešte asi nebol unesený.

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Některé věci vysvětlí později, některé ne. Předchozí "film" (on je to ve skutečnosti původně seriál o 5minutových epizodách slepený do délky filmu) ke sledování nových Clone Wars nepotřebuješ. Ale za podívání stojí.
    Já Clone Wars opustila na začátku 5. série, kde to začalo být už hodně blbé a hodně dětské. Ahsoka a Padmé tam byly až moc, Anakin a Obi-Wan moc málo. A příliš mnoho Jar Jara... Taky mě dost štvalo, že v něčem popírají nebo nerespektují hlavní filmy.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.