TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Everett_Young Mně se tahle informace asi vyhnula (nebo jsem ji úspěšně zapomněla) a teď mě to pěkně naštvalo- tři díly do konce série a oni jeden promarní nějakou telenovelou, kde se Winchestři jen mihnou a Cas a Crowley si ani neškrtnou... :evil:
Kdyby měli celý seriál... Pekelně božská komedie... =D
:anxious:
Ale já jsem holt životní "optimista"... =D
Pokud bude slušná zápletka, klidně bych se vydržela dívat do nekonečna i když Tvé B) se mi nezamlouvá a A) už je ohrané- chtělo by to něco jako krok stranou, ne "tenhle byl zlý, vytáhnem horšího"... :-k
Dost mi dělá starost, že tenhle trend nejde udržet do nekonečna- proto (radši) nevěřím, že se po desáté bude pokračovat a napůl doufám, že dostaneme nějaké uspokojivé zakončení. :-|
A deti prestanú používať čiarky a tak namiesto ,,Let's eat, Grandma." za tebou pôjdu s "Let's eat Grandma!"
A jak to vidíte v porovnání s první sérií? Která byla lepší?
Mal som si pred seriálom pozrieť tento film? je aj ten kreslený seriál z 2003 príbehovo naviazaný na tento seriál? Mám pocit že tu niekto spomínal že ten seriál končí zajatím Palpatína a v seriály z 2008 Palpatín buzeraje každého, takže ešte asi nebol unesený.
Já Clone Wars opustila na začátku 5. série, kde to začalo být už hodně blbé a hodně dětské. Ahsoka a Padmé tam byly až moc, Anakin a Obi-Wan moc málo. A příliš mnoho Jar Jara... Taky mě dost štvalo, že v něčem popírají nebo nerespektují hlavní filmy.